maaşallah sana da bebişine de... allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah... kıss doktor ne dedi uyuzzz doktorr?? :)
ay ayşegül bana da bişeyler hisset nolurr... valla çok ihtiyacım varr...
Benim uyuz dr inanamadı..4 e katlamışım bu defa ... :))) heralde geç yerleşti... Ama rakam çok güzel ilaç ve iğnelere devam ... Dedi 4 gün sora bi tahlil daha istedi....
(allâhümme yâ rabbî yâ hayyü yâ kayyûmü yâ bedî'as-semâvâti ve'l-ardı yâ ze'l-celâli vel-ikrâm yâ lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn).
canım çok sevindim senin adına..harika bir haber bu. Demek ki bebişin annesini çok seviyor.. inatçı bir bebiş olacak.. Maşallah.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Benim de yarın test günüm. Bugün geçmek bilmiyor ya...
canım ...... Allahım yardımcın olsun... çok zor... Testi yaptıktan sonraki o süreç beklediğin 12 güne bedel..... Bol bol dua et cnm bende senin için edicem... Madem yarın test günün akasyacımmmmm bana tam adını söylermisin...
Bugün dörde katladım ayşegülllll 74,96 ....... Allahım inşallah böyle devam eder....:)))))9
Merhaba kızlar günlerdir sizin yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlu yazmaya cesaret edemedim benim de gecen hafta Cumartesi 5.gunu transferi ve yarın kan testi gunüm çok heyecanlıyım ve bu benim ilk tup bebek denemem bende hiç bir belirti yok maalesef kocama soz verdim kendime sıkıntı yapmayacağım diye ama elimde değil yarını iple çekiyorum ne olur dualarınızı benden de eksik etmeyin...
Merhaba kızlar günlerdir sizin yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlu yazmaya cesaret edemedim benim de gecen hafta Cumartesi 5.gunu transferi ve yarın kan testi gunüm çok heyecanlıyım ve bu benim ilk tup bebek denemem bende hiç bir belirti yok maalesef kocama soz verdim kendime sıkıntı yapmayacağım diye ama elimde değil yarını iple çekiyorum ne olur dualarınızı benden de eksik etmeyin...
kendimi dinliyorum habire:)))))))
canımsın yaaaa ah öyle her istendiğinde bişiler hissedilebilse herkez birbirine sorardı talım allahım gönlünden geçeni versin inş.. biz istemesini bilelim rabbim mutlaka verir...
bir mü,minin diğer mü,min kardeşine edeceği duayı kabul ederim diyor rabbim dularım seninle sende dua et tatlım benimde bariz belirtim yok TEST TARİHİM 20 EKİM:)))
Benim uyuz dr inanamadı..4 e katlamışım bu defa ... :))) heralde geç yerleşti... Ama rakam çok güzel ilaç ve iğnelere devam ... Dedi 4 gün sora bi tahlil daha istedi....
Canım senden umudumu hiç kaybetmemîştim gözün aydın çok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah Allahım tamamına erdirsin:)Benim uyuz dr inanamadı..4 e katlamışım bu defa ... :))) heralde geç yerleşti... Ama rakam çok güzel ilaç ve iğnelere devam ... Dedi 4 gün sora bi tahlil daha istedi....
Bugün dörde katladım ayşegülllll 74,96 ....... Allahım inşallah böyle devam eder....:)))))9
evet canım kentteyim 2 emb. transfer ettiler 29 yaşındayım.. amin inşallah güzel haberler verebilirim...
yani okuduklarımızı görünce daha erken diyoruz ama benimde artık moralim bozulmaya ve umudum tükenmeye başladı bende bişi hissetmiyorum bu gün 7. günüm 3. gün embriyosu 2 tane 1. kalite biri orta kalite biri sadece ilk 2 gün ilaçlardan ve opu işleminden kaynaklanan ağrılarım oldu o kadar düne kadar çok terliyordum oda bitti.. göğüslerim hala şiş ve acıyor ama oda ilaçlardan diyorum... arada hafif ağrı oluyor kasıkta allahım hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin arkadaşım üzülsekte gerçeleri değiştiremeyiz inşallah hayırlısı olur... senin başka ne belirtilerin vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?