eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım senden umudumu hiç kaybetmemîştim gözün aydın çok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah Allahım tamamına erdirsin:)

sağol cnm benim senin benden umudunu kesmediğini biliyordum ve bu sözünü eşime bile okudum Allah razı olsun sizden kıssslar .... Allahım hepimizin gönlünden geçeni hakkına hayırlı nasip etsin inşallah...

cnm msj aldım bu gece senin için çok zor bende senin için bol bol dua etcem cnm rabbim gönlünden geçeni hakkına hayırlı kılsın nasip etsin inşallah...

rashel çok sevindim Allah tamamına erdirsin..

canım tebrikler. ne güzel değerin giderek artıyor:)maşaallah...

ilk denemem canım.. 2 tane blastosist embriyom vardı ikisini de koydurdum ben..

canım allah sana sabır versin bu gece ve yarın sonucunu bekleyeceğin saatler için... dualarım seninle... allah önce hayırlısını versin tabi ama emeklerini de boşa çıkarmasın inşallah.. yarın işe başlıyorum ama girip bakmaya çalışacağım rabbimden sana müjdeli haberler vermesini dilerim...

canım merhaba,
sen tüp bebeğe başlamadın mı listede ekimi bekliyor diye yazıyor da merak ettim ben...

ilk denemem canım.. 2 tane blastosist embriyom vardı ikisini de koydurdum ben..

benim de aynı ilk denemem 1 tane transfer edildi 5.gün transferi. ancak yeni yönetmeliklerle bir taneden fazla embriyo transferi yapılmıyor diye biliyorum onun için sordum. Bilsem ben de geri kalan 4 tane embriyodan birini daha transfer ettirirdim.

selam kızlar az evvel crinone jelin tortularını temizledim resmen kaskatı olmuş içimde dahada devamı vardı ama çok tahriş olsun istemedim sizde de bu durum varmı kızlar yada çözüm için ne yapabiliriz

selam kızlar az evvel crinone jelin tortularını temizledim resmen kaskatı olmuş içimde dahada devamı vardı ama çok tahriş olsun istemedim sizde de bu durum varmı kızlar yada çözüm için ne yapabiliriz

canım bende kullanıyorum ama şimdilik çok kalıntı olmadı..çok az küçük küçük geliyo..doktorum bana jeli sıktıktan sonra 10-15 dakika yürü iice dağılsın demişti yürüyorum rahatım şimdilik sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…