Canım kürlerden özellikle keçibonuzu çok güzel sonuçlar alan arkadaşlarım var denedimiz mi hiç? Pekmezi de çok işe yarıyor. Kendini üzme inşallah hayırlısı ile başlayacak tdavin ve Allahın izni ile güzel sonuçlar alacaksınız umutsuzluk yok canım .kızlar eşimin son spermiogram sonucu 400 bin. geçen seferki 900 bine düştü diye üzülüyorduk. gittikçe düşüyor ve bizim doktorumuz tedaviyi erteledikçe erteliyor. bu defa biraz kafam karıştı açıkcası. çünkü etrafımda başka bayram vesilesiyle tedavisi ertelenene rastlamıyorum. bu nasıl iş anlamadım. biz tedaviye başlayana kadar adamda sperm kalmayacak. Allahım sen aklımı koru ya rabbim.
Canım kürlerden özellikle keçibonuzu çok güzel sonuçlar alan arkadaşlarım var denedimiz mi hiç? Pekmezi de çok işe yarıyor. Kendini üzme inşallah hayırlısı ile başlayacak tdavin ve Allahın izni ile güzel sonuçlar alacaksınız umutsuzluk yok canım .
Kızlar herkese merhaba,
benim karnım opu gününden beri şiş, nerdeyse 5-6 aylık hamıle gibiyim.pantolonlarıma sığamıyorum. Dr normal dıyor..inermiş..benim gibi olan varmı, karnı şişipte sonra düzelen oldumu? 15 gündür böyle, düzelmeyecek gibi...
denedik canım ya denedik. umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum ama işte bir yere kadar oluyor.
kızlar eşimin son spermiogram sonucu 400 bin. geçen seferki 900 bine düştü diye üzülüyorduk. gittikçe düşüyor ve bizim doktorumuz tedaviyi erteledikçe erteliyor. bu defa biraz kafam karıştı açıkcası. çünkü etrafımda başka bayram vesilesiyle tedavisi ertelenene rastlamıyorum. bu nasıl iş anlamadım. biz tedaviye başlayana kadar adamda sperm kalmayacak. Allahım sen aklımı koru ya rabbim.
kızlar dun 2 damla kan geldi çok kötü oldum düşük tehlikesi olbilir dedi hep yatıyorum.miss angel sende bişey oldumu cnm
Kizlar bana acil yardim 6ekimde trsnsferim olmustu
bugun ise basladim 10.gun bugun dayanamadim idrar
testi yaptin once bembeyazdi 3 dk icinde cok silik bircizgi
geldi boyle con silik negatif mi sizce bu durumu gorup
pozitif olan var mi dayanamiyorun carsamba kan testi yapcam
Lutfen biri akil versin ilaclarin etkisi olabilir mi
aksam esime de yapcam testi onda da aynisi cikarsa
negatiftir zaten...
Canım bende de oldu o şişkinlik baya bi rahatsız etti ilk zamanlar. Ama zamanla hafifledi sende sıkıntı yapma kendine ayağını belini sıcak tutKızlar herkese merhaba,
benim karnım opu gününden beri şiş, nerdeyse 5-6 aylık hamıle gibiyim.pantolonlarıma sığamıyorum. Dr normal dıyor..inermiş..benim gibi olan varmı, karnı şişipte sonra düzelen oldumu? 15 gündür böyle, düzelmeyecek gibi...
Şekercim sıkıntını anlıyorum gerçekten ama dur bi bozma moralini bu kadar. Bi düşün hiç sperm çıkmayanlar senin şu anki durumuna gelebilmek için ne çabalar veriyorlar. Umutsuz bi durumun yok.Tamam normalden az bi sayı olabilir belki ama tüp bebek için gayet iyi bence. Döllenmeye yetecek kadar kaliteli olsun gerisi boş.Canını hiiiiç sıkma canım benim.kızlar eşimin son spermiogram sonucu 400 bin. geçen seferki 900 bine düştü diye üzülüyorduk. gittikçe düşüyor ve bizim doktorumuz tedaviyi erteledikçe erteliyor. bu defa biraz kafam karıştı açıkcası. çünkü etrafımda başka bayram vesilesiyle tedavisi ertelenene rastlamıyorum. bu nasıl iş anlamadım. biz tedaviye başlayana kadar adamda sperm kalmayacak. Allahım sen aklımı koru ya rabbim.
Kizlar bana acil yardim 6ekimde trsnsferim olmustu
bugun ise basladim 10.gun bugun dayanamadim idrar
testi yaptin once bembeyazdi 3 dk icinde cok silik bircizgi
geldi boyle con silik negatif mi sizce bu durumu gorup
pozitif olan var mi dayanamiyorun carsamba kan testi yapcam
Lutfen biri akil versin ilaclarin etkisi olabilir mi
aksam esime de yapcam testi onda da aynisi cikarsa
negatiftir zaten...
slm kizlar benimde bugun 10 gunum bugun adet arim oldu cok moralim bozuldu
hamis olan arkadaslar belirtilerinizi yazar misiniz simdiden cook tesekur ediyorum
kızlar az önce vc de tuvalet kağıdı ile silince çok küçücük benek nokta şeklinde kırmızılar gördüm ama nedense korkmadım böyle olan varmı aranızda bu gün 8. günüm... ayrıca crımone jel yaparmı bunu bu jel ayrıca su gibi akıntıda yapıyormu bende ara ara oluyorda ne olur bilen varsa aranızda yanıtlayında bende rahatlayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?