İnşallah arkadaşlar 3 senedir bekliyorum 2. denemem dondurulmuşlarla bakalım artık kandada çıkarsa ne mutlu bana.Allah hepimize hayırlısını versin.
Adetin 2. 3. Ve 4. Günü başlanıyor canım sorun olmaz ben en son tüp bebekte iyice sormuştum bu mesleyi:) herşey çok güzel olacak merak etme unutma stres yok umudumuz duamız ve pozitif düşpünclerimiz var:))sagol canım ya inşallah bişey olmaz dedıgın gıbı hemşire de bişey olmayacagını soyledı ama ben yıene de burda paylaşmak istedım belkı benım gıbı olanlar vardır dıye moral arıyorum işte kendıme Allahım yardımcımz olsun bide adetım bayram zamanı na denk gelıyo dr m bayram ıcınde bı gun gelecegını soyledı ama bakalım nasıl olacak....
İnşallah arkadaşlar 3 senedir bekliyorum 2. denemem dondurulmuşlarla bakalım artık kandada çıkarsa ne mutlu bana.Allah hepimize hayırlısını versin.
Adetin 2. 3. Ve 4. Günü başlanıyor canım sorun olmaz ben en son tüp bebekte iyice sormuştum bu mesleyi:) herşey çok güzel olacak merak etme unutma stres yok umudumuz duamız ve pozitif düşpünclerimiz var:))sagol canım ya inşallah bişey olmaz dedıgın gıbı hemşire de bişey olmayacagını soyledı ama ben yıene de burda paylaşmak istedım belkı benım gıbı olanlar vardır dıye moral arıyorum işte kendıme Allahım yardımcımz olsun bide adetım bayram zamanı na denk gelıyo dr m bayram ıcınde bı gun gelecegını soyledı ama bakalım nasıl olacak....
Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM..Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin
Rabbim hayırlısını versin canım. Sabrını,umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun ve gönlündekini en kısa zamanda versin inşallahkızlar negatifim kesinleşti lucrin başlayacağız kanamam olunca dondurulmuşlarla deneyeceğiz ben aslında bırakmak istedim tedaviyi ama doktorum dondurulmuşlarla hemen denemek istedi hayırlısı diyorum sadece...
kızlar negatifim kesinleşti lucrin başlayacağız kanamam olunca dondurulmuşlarla deneyeceğiz ben aslında bırakmak istedim tedaviyi ama doktorum dondurulmuşlarla hemen denemek istedi hayırlısı diyorum sadece...
Canım kürlerden özellikle keçibonuzu çok güzel sonuçlar alan arkadaşlarım var denedimiz mi hiç? Pekmezi de çok işe yarıyor. Kendini üzme inşallah hayırlısı ile başlayacak tdavin ve Allahın izni ile güzel sonuçlar alacaksınız umutsuzluk yok canım .
Canim uzme kendini benim esimin de son test
300bin en azindan 1tane 1,kalite emb.oldu o da transfer
edildi yumurtalarini dolleyecek kafar olsub yeter
biz zaten tup bebegi goze aldik ama bence senin
esinin degerleri degisken
cunku normal yolla da hamile kalmissin tekrR yukselecegini
dusunuyorum olmasa da uzulme benim 12 yumurtam
toplandi 5 tanesi dollendi....
mirage tatlım üzülme bak hani demiştin ya sen bana umut oldun diye inş... sende başka kardeşlerimize umut olursun sıkılma sakın demekki bi yerde vakti var böyle düşün bayram sonrasına geniş geniş başlarsınız inş... bende gidip miniğimin kalp sesini dinlicem teyzesi gelicek inş... bak hepimiz ne yollardan geçtik allah büyük elbet seninde muradını verir bigün muhakkak
canım biz de karışım kullandık.bir aktardan ama aktar doktor aslında tıp fk mezunu bn ondan kendm için ve eşim için aldım karışımı ama eşim 2 ay kullndı bnmse yumurtalrım kalitesizdiv bn 3 ay kullndım maşllh 3.de 2 embriyoda tuttu.şuan adam fethiyeye taşındı.karışım 2 ay yetiyor.200 tl iki kişi için 400 tl bn verdim.istersen telini veririm konuşursun
canım sıkma kendini kuruntu yapma nerden biliosun öbür ay daha iyi olmayacağini ki bence daha iyi olacak .asıl hadi hemen yapalım diyen doktordan korkmak lazım.
benimde oyle biray ertlendi ama ben hic dert etmedim denizime girdim gezdim tozdum ,iyide oldu sende bu vakti iyi değerlendir.biliyorum bian önce başlamak istiyor insana ma elde ne varsa ona adabte olmamız lazım ,cunku bu bekleyiş bitmio tedaviye başlasan baska seyi bekliosun bekliosunda bekliosun ,en rahatı tedavi oncesi bekleyiş,sporunu yap ,eşinle yakınlaş,işte sen bilirsin neler yapacağini unutun bisüre ,bol bol havuc yedir bide eşine bak cok güzel olacak inaşllah burdan tedaviye iyiki gec başladık arttı güzel oldu dediğini duyar gibiyim şimdiden.Ne demişler geç olsun güç olmasın asıl mesele o ,inşallah cokda gec olmasın tabii,lafım hepimize :))
Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM..Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin
kızlar negatifim kesinleşti lucrin başlayacağız kanamam olunca dondurulmuşlarla deneyeceğiz ben aslında bırakmak istedim tedaviyi ama doktorum dondurulmuşlarla hemen denemek istedi hayırlısı diyorum sadece...
herkese mrb
benim ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı malesef biliyorsunuz..doktorlar histeroskopi ve kromozom analizi istedi..benim anlamadığım..bunlar baştan yapılsaydı olmuyormuydu??sizce sonradan istenmesi normal mi? yaşayan arkadaşlar var mı cevap yazarlarsa sevinirim??????????????????
canım bildiğim kadarıyla birkaç düşük yapmadan istemiyorlar o testlerin çoğunu. ancak sen sağdan soldan duyup yaptırayım mı deyince yaptır diyebiliyorlar. sonucun öyle bir gen bozukluğuyla alakası olup olmadığını anlamak istiyorlardır. ama endişe etme çok büüyk çoğunlukla temiz çıkıyor o testlerin sonucu.
kızlar dun 2 damla kan geldi çok kötü oldum düşük tehlikesi olbilir dedi hep yatıyorum.miss angel sende bişey oldumu cnm
teşekkür ederim hoşbulduk hepinize ben samsunda oturuyoum kendimde sağlıkçııyım umudumuzu tüketmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?