eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

İnşallah arkadaşlar 3 senedir bekliyorum 2. denemem dondurulmuşlarla bakalım artık kandada çıkarsa ne mutlu bana.Allah hepimize hayırlısını versin.

canım bence hamilesin, inşallah kanda da pozitifi görürsün.
bu arada benim dondurulmuşlarım ,henüz yeni negatifi gördüm, bugün doktoruma gidiyorum, adetimin 4. günü, bakalım hemen başlayacak mı tedaviye yoksa ara mı verecek bilmiyorum, dondurulmuş transferin adetinin kaçıncı günü yapıldı cnm? e2 değerine falan bakıldı mı?

Adetin 2. 3. Ve 4. Günü başlanıyor canım sorun olmaz ben en son tüp bebekte iyice sormuştum bu mesleyi:) herşey çok güzel olacak merak etme unutma stres yok umudumuz duamız ve pozitif düşpünclerimiz var:))

İnşallah arkadaşlar 3 senedir bekliyorum 2. denemem dondurulmuşlarla bakalım artık kandada çıkarsa ne mutlu bana.Allah hepimize hayırlısını versin.

canım bence hamilesin, inşallah kanda da pozitifi görürsün.
bu arada benim dondurulmuşlarım ,henüz yeni negatifi gördüm, bugün doktoruma gidiyorum, adetimin 4. günü, bakalım hemen başlayacak mı tedaviye yoksa ara mı verecek bilmiyorum, dondurulmuş transferin adetinin kaçıncı günü yapıldı cnm? e2 değerine falan bakıldı mı?

Adetin 2. 3. Ve 4. Günü başlanıyor canım sorun olmaz ben en son tüp bebekte iyice sormuştum bu mesleyi:) herşey çok güzel olacak merak etme unutma stres yok umudumuz duamız ve pozitif düşpünclerimiz var:))

Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM.. Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin

tatlım çok şükür vallhi çok sevindim allahım kucağına almayıda nasip etsin:))) darısı bizlere inş... simdi yaşadığın belirtileri anlat bakalım bizlere umut olsun:)))

kızlar negatifim kesinleşti lucrin başlayacağız kanamam olunca dondurulmuşlarla deneyeceğiz ben aslında bırakmak istedim tedaviyi ama doktorum dondurulmuşlarla hemen denemek istedi hayırlısı diyorum sadece...

kızlar negatifim kesinleşti lucrin başlayacağız kanamam olunca dondurulmuşlarla deneyeceğiz ben aslında bırakmak istedim tedaviyi ama doktorum dondurulmuşlarla hemen denemek istedi hayırlısı diyorum sadece...
Rabbim hayırlısını versin canım. Sabrını,umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun ve gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah

Canim insallah dondurulmuslarin tutar umut olsunlar
sana ben henuz kan testi yspmadim carsamba gunu yapicam
bir gun daha bekliycem...

herkese mrb
benim ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı malesef biliyorsunuz..doktorlar histeroskopi ve kromozom analizi istedi..benim anlamadığım..bunlar baştan yapılsaydı olmuyormuydu??sizce sonradan istenmesi normal mi? yaşayan arkadaşlar var mı cevap yazarlarsa sevinirim??????????????????

denedik canım denedik. bizim burda bir mardişn pazarı açıldı. bugün yeni bir keçiboynuzu pekmezi aldım hacettepe üniversitesinden onaylıymış falan. bir de onu deneyeceğiz bakalım. desteğin için teşekkür ederim canım...

hayalcim umudum sizsiniz en çok zaten. sizin başarılarınız şu an tutunduğum dallarım.

inşallah canım yaa inşallahhh...

kedicim bu söylediğin adamı bir arkadaşım da önerdi bana, telini de verdi. dr ali cevat de mi? ama ben cesaret edemedim aramaya. o karışımdan da korktum aksi birşey olur diye ama iyi mi geldi diosun yani? karışımda ne var peki bilio musun?

haklısın aslında ama o kadar çok ertelendi ki farklı farklı sebeplerle. sabır taşı olsa çatlar yani :)) dediğin gibi geç olsun güç olmasın tabi.

Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM.. Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin

akasyaaam senden önce müjden geldi topice listede yerini almıştın bile :))) tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.

canım sen niye ki dondurulmuşlara hemen başlamak istemedin?

canım bildiğim kadarıyla birkaç düşük yapmadan istemiyorlar o testlerin çoğunu. ancak sen sağdan soldan duyup yaptırayım mı deyince yaptır diyebiliyorlar. sonucun öyle bir gen bozukluğuyla alakası olup olmadığını anlamak istiyorlardır. ama endişe etme çok büüyk çoğunlukla temiz çıkıyor o testlerin sonucu.

bende öyle tahmin ettim ama bilmiyorum sonuçta yapılabilecek bişeyse niye baştan yapmıyolar..bi riski mi var..sonuçta paralıysa parayı kazanan onlar..niye istemiyolar çok ilginç..

cnm tebrik ederim ..Allahım tamamına erdirsin... bende tüm gün giremedim kanamam oldu tüm gün yattım..allahım korusun inşallah... ((

pes etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...... devam bu bebekler bizim olacak ........

canım walla kızıyorum bak.... en azından 300 bin var benim eşimde sıfır dedim ya..... dışarı çıkan 300 bin sen hücredekileri hesap et..:))))). kafana da takma sen bebekin olsun diye çırpınıyosun... ilaçlar,stres, sinir bozukluğu ,hormon, gergin bekleyiş ... senin işin erkekten daha zor onun bu sıkıntısı basit bir tese ameliyatına bakar... dert etme istersen dr a sor neden direk tese yapıp kurtarmıyorsunuz bizi diye... onlar olabildiğince doğal yolla olsun diye uğraşıyolar daha çok seçeneğin var yani cnm kafana takma bunları..... bu topike kasvet çökmüşşşş bu gece zaten kanamam var gerginim üzmeyin beniiiii hepimiz bebek sahibi olcaz allahın izniyleeeee.....kimi bugün kimi yarın kimi dah sonra .....

ikinizide tebrik ederim arkadaşlar allah tamamına erdirmek nasip etsin hayırlısı ile.darısıda evlat isteyen tüm kardeşlerimize nasip eylesin mevlam

Kizlar yine olmadi sanirim benim umarim sozlerin guzel haberini alirim simdi igneciyi bekliyorum cok iyi bikadin oda uzulecek baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…