eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben 20 ekim canım...anlamadığım değişiklikler ara ara oluyor geçiyor sonrA aman bende hiç belirti yok diyorum mesela bugünde karnım şişti ve gazlı oldum dün rahmimde bi kazınma vardı ...

İlaçlar çok yan etki yapıyor. ben de dün akşam bir karın ağrısı yaşadım adet sancısı gibi. Zaten kabızlık vs. bir sürü sıkıntı yaşıyoruz ilaçlardan ve kendimizi çok dinliyoruz galiba. sabırsız da davranmak istemiyorum erken test yaparsan yaz bari de sonucu biz de görelim. Allah hepmizin yüzünü güldürsün inş.

kızlar test sonucum pozitif... allahıma hamdolsun hamileyim... değerim 189 çıkmış çok karışık duygular içerisindeyim allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...

DENİZGEL..
benim dondurulmuşum yok..ama benim dktor genelde histereskopi yapmasıyla bilinen bi doktor..fakat bana gerek görmedi herale..çünkü en başından diyoduki rahim çok saydam parlak güzel diyodu..eğer ultrasonda bişeyden şüphelenseydi yapardı diye düşünüyorum..bilmiyorum yaa..off

gözün aydın..tebrik ederim..sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

tebrik ederim tatlım RABBİM kucağına almayıda nasib eTsin İNŞALLAH..

oooo maşallah canımm ..hadi gözünaydın..amin cnm inşşş sağlıkla alırsın kucağına bebişini :))

canım yaaa nasıl mutlu oldum sabah sabah en güzel haberdi bu allahım tamamına erdirsin cumartesi de benim test günüm ama hiç umudum yok hiç belirti yaşamdın sende değilmi... allahım kucağına almayıda nasip etsin tatlım çok sevindim çok bizlerde dua et...

Canim cpk guzel tebrik ederim allahim kucagina
almayi da nasip etsin darisi da bize ben de yarin yaptiricam...

Canım çokkk sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın:) Darısı isteyen herkesin başına inşallah bu hafta hiç negatif duymayız listemizde:)

ben yarin test yapmayi dusunuyorum siz?

Kimseyle paylaşamıyorum sizinle paylaşayım dedim biraz konus dişi aslında bize ne diyebilirsiniz yorum yazmanıza gerek yok ben sadece yazağim kimseye söyleyemiyorum bunları çünkü bu denemeyi kkimseye söylemedik bir eşim bir ben bide kuzenim biliodu..

Ben tek cocougum benden sonraki hamileliğinde anneme yanlıs bi erken dogum yapılmıs ve sonra hep düşükler .kardeşim olsun cok istedim annemde cok istedi cok denedi ama olmadı.
Ben hala bazen benim kardeşim yok diye ağlarim.arkadaslarıma kardeslerinin kıymetini bilmelerini tembihlerim.Bide avuntu var her kardes bir olmuyor kötü kardeslerde var diye ben buna pek inanmama ragmen bazen böyle avundugum olmustur.

Kardesim olmayınca ,cocukluğumdan beri cocuk hayali kurardım öyleki evlenmeyi planlamadan cocugum olmasını planladım hep.sonra birara evlenmek değil cocuk yapmak istediğimi farkettim amaç buydu evlenmek isteme amacım buydu.ama kısmet ,gec evlendim 31 yasındaydım evlendiğimde.

Hemen bebek yapabilirdik hiç korunmadık ama 6 ay olmadı sonra klomen kullandım sonra tuplerimin tıkalı oldugu cıktı.Eşim çok çalişiyordu çocuk isteğim ayrı bir boyutda kazandı o bana yoldaş da olur diye daha da cok istedim.böylece hergece eve enaz 9-10 da gelen ve bunu normal gelen eşimi okadar kafama takmazdım ,bebişimle yuvarlanıp giderdim..

sonra 2 tup bebek + 1 dondurulmus : 1 negatif 2 kimyasal .

şimdi etrafım da herkes teker teker hamile kaldı ,kalıyor .inanın suan birtane hamile olmayan,cocugu olmayan arkadasım kalmadı ,eşimin cevresi de aynen öyle ..

daha önceki olunmsuzlarda eşimle birbirimize sarılıp aglamiştık dün gece eşim benden üzgündü beni avutamadı sabah işe giderken ben ondan önce cıkıyorum bi opmedi bile

Allah’a asla asi gelmiyorum halimize şükür saglıklıyız aileler saglıklı ama bana niye böyle sınav verdirtiyor bilmiyorum.İnanın iyi bir insanım ,kimseyi incitmem, kimsenin kötülüğünü istemem,saflık derecesinde iyi niyetliyim diyebilirim.Hep diyroum Allah2ın bir bildiği vardır diye ..ama sonunda inşallah yüzümü güldürür cok istemeyim cok isteyince olmuyo diye baskılıyorum kendimi ama hayatda encok istedigim sey kendi canımdan sevdigim insandan cocugu dünyaya getirmek.yapamıyorsam niye kadınım diyorum.

Kardes istedim olmadı ,şimdi cocuk ..ben yalnız mı olmalıyım acaba ,ozaman eşimdende ayrılacak mıyım çünkü onun suçu yok o herkonuda destek olsa ayrılmak istemese bile ben buna dayanamam o kendi cocugunu hakediyor hemde biran önce cünkü 38 yaşinda ve cok saglıklı

canım cok şükür coook sevindim cok maşallah cok güzel değerin :)Alahh tamamına erdirsin bize de nasip olsun inşallah .

tatlım yazdıkların çok üzücü aama bi okarda isyan edici allahım ol derse olr çok şükür müslümanız ve inançlı insanlarız her kezin sorunları var bende evlatlık ve kardeşsiz büyüdüm yaşım 10 iken evlatlık olduğumu ve 3 kardeşim olduğunu annem ve babamın bunca yıl dayı yenge diye bildiğim insanlar olduğunu öğrendim ama iyikide evlatlık verilmişim.... öz bildiğim annem hep benim için farklı oldu bababmda öyle yıllar sonra ortaya çıkan kardeşlerimde bana etki etmedi annem babamda onlar hala benim gözümde dayı ve yenge kardeşe gelince tabikide seviyorum ama sadece kuzen olarak ve her şeye rağmen eşim bu konuda evlendikten sonra en büyük desteğimde annende babanda kardeşinde benim dedi.... önce eş sonrası olur zaten yeterki sen iste hiç bişey senden öneml, değil bunu unutma anlattıklarım çok ince ayrıntılar içeriyor bilmem anladınmı sakın ne eşini ne kandini etkileme... boşanmak çözümse hemen ayrıl saçmaladığının farkındasındır umarım.................

varmı belirtin nisasum ben yaptım biliyorsun ama çıkmadı tekrar canım sıkılmasın diye yapmak istemiyorum....

canim sen cok erken yaptin hos benimkide gec degil ama yarin aksama dogru persembe kesin cikar bence idrarda benim ilkdenememde cikmisti iki gun once idrarda ama bazilarinda dusuk olabiliyir bhcg degeri sebin adet gunun ne zaman canim

gözün aydın..tebrik ederim..sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

tebrik ederim tatlım RABBİM kucağına almayıda nasib eTsin İNŞALLAH..

oooo maşallah canımm ..hadi gözünaydın..amin cnm inşşş sağlıkla alırsın kucağına bebişini :))

Canim cpk guzel tebrik ederim allahim kucagina
almayi da nasip etsin darisi da bize ben de yarin yaptiricam...

Canım çokkk sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın:) Darısı isteyen herkesin başına inşallah bu hafta hiç negatif duymayız listemizde:)

canım cok şükür coook sevindim cok maşallah cok güzel değerin :)Alahh tamamına erdirsin bize de nasip olsun inşallah .

herkese çok çok teşekkür ederim haberi aldım hep sizlere de dua ettim allah isteyen herkese yaşatsın yarabbim... iyi dilekleriniz ve güzel dualarınız beni çok mutlu etti... benim hiç belirtim falan yoktu sadece ara ara çok çok hafif kasık sancısı o kadar sakın kafanıza takmayın hatta üzülüyordum kabız bile olmadım ben hiç belirtim yok diye.. rabbim bana sağlıkla kucağıma almayı sizlere de tez zamanda benim gibi güzel haberler almayı nasip etsin..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…