eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

deniz nolursun yapma böyle vazgeçmiş gibi konuşuyorsun sen yaaa...öncelikle bekle bakalım 2.testin bir yapılsın ama o da olmazsa allah çok büyük biraz rahat bırak kendini belki de normal yolla verecek rabbim evladını sana.. eşin için yazdıklarına ayrıca çok kızdım.. o seni bulmuş sen onu önemli olan bu.. onda da sorun olabilirdi ne alakası var hem çareler bitmez insan istedikten sonra rabbim çok büyük emin ol ki bu sıkıntılarının mükafatını verecek.. dualarım seninle ama toplamaya çalış kendini nolursun...

Rabbim hayırlısını versin canım. Sabrını,umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun ve gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah

amin canım

Canim insallah dondurulmuslarin tutar umut olsunlar
sana ben henuz kan testi yspmadim carsamba gunu yapicam
bir gun daha bekliycem...

inşş rabbim evladını sana bağışlar tatlım

ben tedaviyi uzunca bi süre bırakmak istedim belki de herşeyi unutmak istedim

pes etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...... devam bu bebekler bizim olacak ........

inşş canım inşş... rabbim bebeğini senden ayırmasın

Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz

Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz

Cok uzuldum bu hafta hep pozif gormek dilegimizdi
allah sabrini versin soylemesi bize kolay ama insallah diger
denemende kavusursun bebegine...ben korkudan test
yaptiramiycam galiba bu gidisle

kızlar transferde bu gün 8. günüm idrar testlerine hiç güvenmem ama şimdi hep pozitif istiyoruz yaa bi umut diye yaptım...
nova gebelik testi yaptım aranızda bu testi daha önce kullanan varmı ..... 1 ssat falan oldu yaptım yok diye bi kenara koydum ama az önce baktım çok ince pembe bile denemez bi çizgi gördüm sizce bu ne olabilir ben umutlu değilim bu arada...

cok sevindim kiz benden once davrandi senin evdede ne cok test varmis umutlanma ama
bence cok iyiye isaret cok mutlu oldum yarin sabak birdaha yap ilk idrarinla...
nova iyidir ama...

cok sevindim kiz benden once davrandi senin evdede ne cok test varmis umutlanma ama
nova iyidir ama...

evet test çok 10 ad. nova var önceden almıştım:)))) merak ettiğimde yollara düşmeyeyim diye:)) ama ben hala umutsuzum arkadaşım güvenmiyorum ben bu testlere üstelik dedim yaa 1 saat sonra çıktı renksiz gibi bi çizgi sabah yapayım bakalım doğru kararı sabah verir heralde...))

nova iyidir ama...

evet test çok 10 ad. nova var önceden almıştım:)))) merak ettiğimde yollara düşmeyeyim diye:)) ama ben hala umutsuzum arkadaşım güvenmiyorum ben bu testlere üstelik dedim yaa 1 saat sonra çıktı renksiz gibi bi çizgi sabah yapayım bakalım doğru kararı sabah verir heralde...))

nova iyidir ama...

kac tane transferin olmustu canim eger iki ise erken cikabilir

hadi insaallah canim sabah ayni anda yspariz ben daha almadim test senden alayim bari
ben cok umutluyum ilk inde benimde oyle oldu hamile kaldim kizim var
bende hergun yapmistin yarin dahada netlesecek insaallah

cok heyecanlandim sakince oturuyordum benimse aklima
soktun şimdi
insaalah bayram hediyelerimiz göbüslerimizdedir

seni anlıyorum çünküüüü bi kaç ay önce bende sen gibiydim daha yaşımın genç olmasına rağmen inan çok badireler atlattım şu hayatta evlendim binbir sorunla gurbete kaçtım mecburen kimsem yoktu yanımda bi eşim bide ben ilk 6 ay istemedim çünkü nedenlerim vardı eşimin askerliği gurbet falan neyse istemeye başladım çok istedim her gece ağladım sigara üstüne sigara yaktım düşündüm hep olmadı işte eğer eşime uyup tüpe başlamasaydık olmayacaktı belkide bak güzel kardeşim üzülmek sana bişi kazandırmıyor aksine benim saçlarım bembeyaz oldu veremli gibi dolandım ortada aylarca tek destekçim eşim oldu ama onuda kadersizliğime ortak etmiş oluyordum ayrılmak istedim eşimden bırakmam dedi benim tüp maceramıda bi annem biliyodu onada zorunluluktan söyledik çünkü yol uzaktı bu süreç beni canımdan etmeye bile götürdü en son 2ay önce yani ağustosta kırmızıların gelişini göz yaşımla izledim ve karar vermiştim gece eşimin haberi olmadan arabayı alıp uçmaktı niyetim çok ciddiyim ama olmadı kocam için olmadı sabrettim namazıma başlamıştım dualarımı ettim bide böyle deneyeyim dedim transfere gideceğim gün yunus as duasını okudum rabbim kabul etti oldu seninde olcak inş.. hep dua ediyorum herkes için senin içinde edicem inş... sakın isyan etme ben ettim günaha girdim boş yere etme sakın yazık kendine eşine onların hiçbi günahı yok boşa eziyet etme öpüyorum seni rabbim büyük inş.. olur

cok heyecanlandim sakince oturuyordum benimse aklima
soktun şimdi
insaalah bayram hediyelerimiz göbüslerimizdedir

inşallah kuzucum yaaa inşallah vallahi bende çok heyecanlandım evde annem var onada bişey diyemedim gidip gelip teste bakıyorum evet 2. çizgi var görüyorum ama çoooook belirsiz dikkatli bakınca görünüyor allahım noluuuuuuuuuuuuurrrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…