sağol cnm benim sizlerle konuşmak gerçekten iyi geliyor sağolun kızlar... hele de ben ağladıkça kapıdan hayırlısı üzme kendini diyerek giren bu durumun ne olduğunu bile anlamayan bu kadar insan odada otururken.....
inşallah kuzucum yaaa inşallah vallahi bende çok heyecanlandım evde annem var onada bişey diyemedim gidip gelip teste bakıyorum evet 2. çizgi var görüyorum ama çoooook belirsiz dikkatli bakınca görünüyor allahım noluuuuuuuuuuuuurrrr......
Çok çok haklısın bende keseyi göremediklerinde dünya başıma yıkılmıştı resmen. Ama Rabbim ömür verdiyse senin bebişinde seni bırakmayacaktır. Senin şu durumunda kim geliyor gidiyorki canını sıkıyorsun sende. Yaşamayan ne anlayacak takma sen kimseyi onlarda teselli veriyorlar akıllarınca işte. Ben sırf bu yüzden kimseye demedim tüp bebek diye bi kendi annem bide bir kaç arkadaşım biliyor sadece. Yoksa Kayseri gibi bir yerde geçmiş olsuna gelenler hayırlı olsuna gelenler hiç bitmezdi. Sessiz sakin oturuyorum şimdi. Sende keyfine bakmaya ve hamileliğin tadını çıkararak kendini yıpratmamaya bak. İlk sonucunda değer 7 negatif diye üzülmüştün bak bebeğin senden mücadeleci annesi kendini geliştiriyor gün geçtikçe. Senden bundan ibret al ve lütfen kendini bırakma. Yiğenimizide üzme artık
sağol cnm benim sizlerle konuşmak gerçekten iyi geliyor sağolun kızlar... hele de ben ağladıkça kapıdan hayırlısı üzme kendini diyerek giren bu durumun ne olduğunu bile anlamayan bu kadar insan odada otururken.....
inşallah devamı gelirde bebeğinle sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.o kapıdan bakıp hayırlısı olsun diyenler heryerde var.kimse bizim kadar yanmaz.inşallah sen yanmıcaksın.
ayşencim inşallah bişey olmaz bebişine umudunu yitirme dua ediyorum sen strese sokma kendini kötü şeyler hiç düşünme nolur Allah yardımcın olsun arkadasım
gamze nasılsın ne zamandır yoksun bende giriyorum ama pek banada kimse yazmıyor.ben de okuyup çıkıyorum.sen ne yapıyorsun
iyiyim sağol canım sen nasılsın dün eşimle gidip kromozon analizi yaptırdık sonucu bir ay sonra çıkacak onu bekliyoruz sen neler yapıyosun
iyiyim sağol canım sen nasılsın dün eşimle gidip kromozon analizi yaptırdık sonucu bir ay sonra çıkacak onu bekliyoruz sen neler yapıyosun
Sağol canım benim biliyorum gönülden sevindiğini.Burdan yazıyım belki benim gibi olanlarada bi umut olur. Bugün randevumuz yoktu normalde yurtdışından geldiği içinde çoook yoğundu bir sürü opu transfer kontrol ama bizide aldı sağolsun. Durumu anlattım kesem görünmedi değerim 2.296 böyle olunca dış gebelik ihtimalinden çok korkuyoruz dedim. O şeker ifadesiyle güldü. Sen ne üzüyon kendini geç bakım gösteriyim ben sana bebeği dedi emin halde.İçime su serpildi cidden. Sen bana bi telefonla ulaşabilseymişsin ben seni hiç ağlatmazdım telefonda bile söylerdim durumu dedi. Bana bi gevşeme geldi boynuna sarılacaktım nerdeyseSonra odaya geçtim eşimide çağırdı bi bakışta gördü bebişi.İki gün önce eşimle o acı bakışmamızı bu sefer sevindirik bi şekilde gerçekleştirdik. Kelimenin tam anlamıyla delleniyom sandım pozitif haberini aldığım gün gibi elim ayağım boşaldı.Al sana resminide veriyim dedi bende evet ben o resme çok meraklıyım yıllardır dedim Derken böyle güzel bir gün oldu.Çok şükür bebeğin büyümesi rahim duvarı kalınlığı umduğumdanda iyi dedi yani diğer dr.un söylediğinin tam tersi İşte bugünlük serüvenimiz böyle bi dahaki kontrol bayramdan sonraya.Bu arada bebekte kesede siyah beyz bişi :)) 6 haftalık olduk teyzesi minnacık daha
canım rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh çok sevindim...
ben o yazınızı yeni okuyabilmiştim,allah yardım etsin hiç ayırmasın inşallah yavrunuzla sizi..
nur hanım istedi demiştin.sonucun inşallah temiz çıkar.bende misafirlerle ilgileniyorum eşimin memleketinden misafirler varda bayramdan sonra gidicekler inşallah.
inşallah hayırlı haberler alırsın cnm...
slm,, bu kromozon testini nicin istiyorlar, bukadar yani 1 ay sonra mi cikiyor bu test, bilgilendirirsen cok sevinirim..tskler
inşallah hayırlı haberler alırsın cnm...
slm,, bu kromozon testini nicin istiyorlar, bukadar yani 1 ay sonra mi cikiyor bu test, bilgilendirirsen cok sevinirim..tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?