eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Çok çok haklısın bende keseyi göremediklerinde dünya başıma yıkılmıştı resmen. Ama Rabbim ömür verdiyse senin bebişinde seni bırakmayacaktır. Senin şu durumunda kim geliyor gidiyorki canını sıkıyorsun sende. Yaşamayan ne anlayacak takma sen kimseyi onlarda teselli veriyorlar akıllarınca işte. Ben sırf bu yüzden kimseye demedim tüp bebek diye bi kendi annem bide bir kaç arkadaşım biliyor sadece. Yoksa Kayseri gibi bir yerde geçmiş olsuna gelenler hayırlı olsuna gelenler hiç bitmezdi. Sessiz sakin oturuyorum şimdi. Sende keyfine bakmaya ve hamileliğin tadını çıkararak kendini yıpratmamaya bak. İlk sonucunda değer 7 negatif diye üzülmüştün bak bebeğin senden mücadeleci annesi kendini geliştiriyor gün geçtikçe. Senden bundan ibret al ve lütfen kendini bırakma. Yiğenimizide üzme artık

ayşegül arkadasım inşallah hamilesindir.bende heyecanla bekliyorum senin haberini yarında yap bakalım ne oolacak

sağolun kızlar şimdi biraz daha iyiyim... Allah hepinizden razı olsun hepinizin gönlündekini hakkına hayırlı kılsın nasip etsin...

inşallah devamı gelirde bebeğinle sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.o kapıdan bakıp hayırlısı olsun diyenler heryerde var.kimse bizim kadar yanmaz.inşallah sen yanmıcaksın.

ayşencim inşallah bişey olmaz bebişine umudunu yitirme dua ediyorum sen strese sokma kendini kötü şeyler hiç düşünme nolur Allah yardımcın olsun arkadasım

inşallah devamı gelirde bebeğinle sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.o kapıdan bakıp hayırlısı olsun diyenler heryerde var.kimse bizim kadar yanmaz.inşallah sen yanmıcaksın.

sağol cnm benim Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın...

ayşencim inşallah bişey olmaz bebişine umudunu yitirme dua ediyorum sen strese sokma kendini kötü şeyler hiç düşünme nolur Allah yardımcın olsun arkadasım

tşk ederim kızlar iyi ki varsınız...şimdi biraz daha iyiyim tedbir benden tevekkül Allahtan ...... Rabbim kısmetini kesmesin inşallah...

gamze nasılsın ne zamandır yoksun bende giriyorum ama pek banada kimse yazmıyor.ben de okuyup çıkıyorum.sen ne yapıyorsun

iyiyim sağol canım sen nasılsın dün eşimle gidip kromozon analizi yaptırdık sonucu bir ay sonra çıkacak onu bekliyoruz sen neler yapıyosun

iyiyim sağol canım sen nasılsın dün eşimle gidip kromozon analizi yaptırdık sonucu bir ay sonra çıkacak onu bekliyoruz sen neler yapıyosun

nur hanım istedi demiştin.sonucun inşallah temiz çıkar.bende misafirlerle ilgileniyorum eşimin memleketinden misafirler varda bayramdan sonra gidicekler inşallah.

slm,, bu kromozon testini nicin istiyorlar, bukadar yani 1 ay sonra mi cikiyor bu test, bilgilendirirsen cok sevinirim..tskler

inşallah hayırlı haberler alırsın cnm...

sağol canım inş.

slm,, bu kromozon testini nicin istiyorlar, bukadar yani 1 ay sonra mi cikiyor bu test, bilgilendirirsen cok sevinirim..tskler

benim eşimin sperm sayısı çok düşük bi aşılama bi de tüp bebek denedik maalesef ikiside negatif ondan istediler canım

inşallah hayırlı haberler alırsın cnm...

sağol canım inş.

benim eşimin sperm sayısı çok düşük bi aşılama bi de tüp bebek denedik maalesef ikiside negatif ondan istediler canım

Aysenciğim benim kanama 2 damla geldi ama çamaşırımda kahve leke gelmiş gördüm.Dr. a gittim hemen dinlen dedi.Ama ben eve gelince crinone jelimden kullandım bilmiyorum 2 damladan sonra gelmedi.Çok şükür.sende de kahve geldiyse doktorun bana dediği kahverengiden korkma dedi.Rahimde kalmış bir kanamanın belirtisi olabilir dedi.Ama kesinlikle dinlenmelisin dedi.Sende hmn mutsuz olma bnde çok üzüldüm ,tüm hayallerim yıkıldı gibi geldi bayıcak gibbi oldum ama kendi kendime dedimki rızkı veren Allah eğer rızkı varsa bu doğacak dedim ve pozitif düşündüm.Sen de sıkma canınıı canım.Rabbim yardımcımız olsun.Birde benim ikiside tutmuş O yzden daha çok korkuyom.Dua edelim nolur birbirimize

11.gün tek embriyo transfer edilmişti bana.kan testi yaptırdım 4,05 çıktı , yarın test günüm mecburen yarın yaptırıp merkeze bildirmem gerekiyor. Sonuca cok üzüldüm( ikinci deneme için araştırıyorum bus sefer 2 embriyo transfer eden bi yere gitmek istiyorum ama buna da hazır hissetmiyorum, iğne transfer süreci beni yordu

Mirage canım tahminin doğru Dr. ali cevat canım.Ben ve arkadaşım gittik karışım verdi o da 2.denemeden önce kullandı ben de 3.denemeden önce kullandım.Vallahi içeriğini sorsamda söylemez diye sormadım,tahlillerime baktı bnm ve eşimin.Çok kişinin hamile kaldığını söyledi bir de özellikle kanser hastaları çok gidiyor ona yengmin babası kanser çok şükür doktorların hiç bir ilacını kullanmadığı halde çok iyi,bnm ablamın kayınpederide kanser oda çok memnun dr.ilacı kullanmıyor onun tedavisini uyguluyor.Bnde güvendim gittim valla,biraz teslim olduk napalım.Korkunun ecele faydası yok.Kullandım bnde yumurta kalitesizliği vardı tutunmuyordu bebek,arkadaşımında eşinde sperm kalitesizdi oda az kullandı ama çok şükür ikimizinde tuttu .Şuan o doktor fethiyeye taşındı canım.Bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…