• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar kanamam kesmedi...:((((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..

benim mücadele edecek gücüm kalmadı... çok yoruldum artık durduğum yerde akıyor gözyaşlarım durduramıyorum...

sabret canım ve şunu aklından hiç çıkarma sen şu an hamilesin hamile kalabiliyorsun bundan bikaç hafta önce hamilelik olmaz sanıyordun bu olduğuna göre bebeğinde seninle kalabilr değil mi? rabbim evladını sana bağışlasın inşallahh

Konuşsam dilim yanar, sussam kalbim...
Önce duruyorum, sonra susuyorum...
İçimden çıkan lafların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce,
kilit vuruyorum dilime...
Sonra "YAN!" diyorum içime!... Sadece sen YAN!
Ve "DaYAN!" diyorum gönlüme!... Herkes mutlu olsun! Sen DAYAN!..
Hz.Mevlana

DENİZGEL--- canım seni çok çok iyi anlıyorum. duygularının da normal olduğunu düşünüyorum. ama sorun eşinde olan biri olarak şunu da söyleyeyim. sorun sendeymiş veya eşindeymiş hiç fark etmiyor. çünkü sonuçta çocuk olması veya olmaması iki kişiyi de ilgilendiren bir durum. ben şimdi kocamdan ayrılıp başka bir adamdan çocuk yapmayı düşünecek değilim. evlenirken iyi günde,kötü günde, hastalıkta, sağlıkta diye söz veriyoruz birbirimize. ilk önümüze çıkan aksaklıkta pes edeceksek niye evlendik o zaman, sevgi falan yoktu o zaman. bu yaşadığım çoook çok zor bir sınav. bunun bilincindeyim, bundan beter dert göstermesin Allah diye hep dua ediyorum ama bu da kötülerden biri. çünkü içimizde var çocuk sahibi olma duygusu, biz doğarken bize veriliyor bu duygu. öyle ki çocukken bebekle oynayarak başlıyoruz hayata, öyle değil mi? haliyle kimse yaşadığımız acıyı azımsayamaz. ama güçlü ol. hayırlısı için dua et. kocanı da ek bir mevzuyla yorma böyle canım. seven insan böyle bir durumdan ötürü vazgeçmez sevdiğinden. sadece telaşlanır o kadar -ki şunu da söyleyeyim, bana sorarsan erkekler bu mevzuya bizim kadar takık olmuyorlar. sonuçta hayata bebekle oynayarak başlayan da biziz, onlar değil.

kızlar test sonucum pozitif... allahıma hamdolsun hamileyim... değerim 189 çıkmış çok karışık duygular içerisindeyim allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...

tebrik ederim tugokcum. Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah :))

tatlım yazdıkların çok üzücü aama bi okarda isyan edici allahım ol derse olr çok şükür müslümanız ve inançlı insanlarız her kezin sorunları var bende evlatlık ve kardeşsiz büyüdüm yaşım 10 iken evlatlık olduğumu ve 3 kardeşim olduğunu annem ve babamın bunca yıl dayı yenge diye bildiğim insanlar olduğunu öğrendim ama iyikide evlatlık verilmişim.... öz bildiğim annem hep benim için farklı oldu bababmda öyle yıllar sonra ortaya çıkan kardeşlerimde bana etki etmedi annem babamda onlar hala benim gözümde dayı ve yenge kardeşe gelince tabikide seviyorum ama sadece kuzen olarak ve her şeye rağmen eşim bu konuda evlendikten sonra en büyük desteğimde annende babanda kardeşinde benim dedi.... önce eş sonrası olur zaten yeterki sen iste hiç bişey senden öneml, değil bunu unutma anlattıklarım çok ince ayrıntılar içeriyor bilmem anladınmı sakın ne eşini ne kandini etkileme... boşanmak çözümse hemen ayrıl saçmaladığının farkındasındır umarım.................

ne hikayeli bir topicmiş burası ya. o isyan duygusu arada herkese gelio da, herkes aynı hızla o duyguya kışt diyemiyor. benim de mesela isyan etmemeyi öğrenmem biraz zaman aldı. belki de bunu öğrenmem için verildi bu dert bana, bilemiyoruz ki. söylemek istemezsen söyleme tabi ama okurken çok ilgimi çekti hikayen ve merak ettim neden seni evlatlık vermişler diye. çocukları mı yokmuş şimdiki annenle babanın? bu yüzden mi birini onlara verelim demişler. çünkü böyle olan bir tanıdığım daha var.

seni anlıyorum çünküüüü bi kaç ay önce bende sen gibiydim daha yaşımın genç olmasına rağmen inan çok badireler atlattım şu hayatta evlendim binbir sorunla gurbete kaçtım mecburen kimsem yoktu yanımda bi eşim bide ben ilk 6 ay istemedim çünkü nedenlerim vardı eşimin askerliği gurbet falan neyse istemeye başladım çok istedim her gece ağladım sigara üstüne sigara yaktım düşündüm hep olmadı işte eğer eşime uyup tüpe başlamasaydık olmayacaktı belkide bak güzel kardeşim üzülmek sana bişi kazandırmıyor aksine benim saçlarım bembeyaz oldu veremli gibi dolandım ortada aylarca tek destekçim eşim oldu ama onuda kadersizliğime ortak etmiş oluyordum ayrılmak istedim eşimden bırakmam dedi benim tüp maceramıda bi annem biliyodu onada zorunluluktan söyledik çünkü yol uzaktı bu süreç beni canımdan etmeye bile götürdü en son 2ay önce yani ağustosta kırmızıların gelişini göz yaşımla izledim ve karar vermiştim gece eşimin haberi olmadan arabayı alıp uçmaktı niyetim çok ciddiyim ama olmadı kocam için olmadı sabrettim namazıma başlamıştım dualarımı ettim bide böyle deneyeyim dedim transfere gideceğim gün yunus as duasını okudum rabbim kabul etti oldu seninde olcak inş.. hep dua ediyorum herkes için senin içinde edicem inş... sakın isyan etme ben ettim günaha girdim boş yere etme sakın yazık kendine eşine onların hiçbi günahı yok boşa eziyet etme öpüyorum seni rabbim büyük inş.. olur

bugün herkes eteğindekileri dökmüş. şaştım kaldım valla tüm hikayelere. Allah bundan sonraki kalan ömürlerimizi güzel yaşatsın inşallah. benim de annem babam ayrı, annem babamı bıraktıktan 5 sene sonra babam genç bir kadınla evlendi, para meseleleri tabi alışıldık hikayeler...bir de çocuk yaptı, ama tabi hiçbir zaman kardeş gibi olamadık onunla, 21 yaş var aramızda. şimdi babamla senede 1-2 defa yüzyüze ya görüşüyoruz, ya görüşmüyoruz. üstelik de 2 sokak arkamda oturuyor.

kızlar kanamam kesmedi...:((((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..

aysencim, hayırlısının olması için dua edelim. her ne olursa hayırlı olan olsun canım...

$558100_398745183507848_1024444880_n.webp $558100_398745183507848_1024444880_n.webp

bence benimki de kayboldu

Mirage canım tahminin doğru Dr. ali cevat canım.Ben ve arkadaşım gittik karışım verdi o da 2.denemeden önce kullandı ben de 3.denemeden önce kullandım.Vallahi içeriğini sorsamda söylemez diye sormadım,tahlillerime baktı bnm ve eşimin.Çok kişinin hamile kaldığını söyledi bir de özellikle kanser hastaları çok gidiyor ona yengmin babası kanser çok şükür doktorların hiç bir ilacını kullanmadığı halde çok iyi,bnm ablamın kayınpederide kanser oda çok memnun dr.ilacı kullanmıyor onun tedavisini uyguluyor.Bnde güvendim gittim valla,biraz teslim olduk napalım.Korkunun ecele faydası yok.Kullandım bnde yumurta kalitesizliği vardı tutunmuyordu bebek,arkadaşımında eşinde sperm kalitesizdi oda az kullandı ama çok şükür ikimizinde tuttu .Şuan o doktor fethiyeye taşındı canım.Bilgin olsun

arayayım bari yarın şu adamı kedicim ya. bu kadar methediliyorsa vardır herhalde bir hikmet. bir de şunu sorayım o zaman. ne kadar zamanda etki gösteriyor. çünkü biz kasımda başlayacağız artık hayırlısıyla tedaviye. göndermesi ne kadar sürüyor ve ne kadar zamanda fark ediyor?

Merhabalar. Arada takip ettigim bu topige ilk kez yaziyorum su an herkese hayirli, guzel, saglikli evlatlarina kavusmasini dileyerek basliyim.

Cumartesi test gunum sonuc bekliyorum merakla tedavimi atasehir memorial hastanesinde oldum, cem demirelin hastasiyim. İlk tup denememiz. Sperm sayi ileri harket hiz, morfoloji gibi sorunlarimiz vardi, dogal yolla bu yuzden cocuk sahibi olamadik, asilamayla da vakit kaqybetmek istemedik acikcasi, doktorumuz da onermedi. Simdi sonuc bekliyoruz iste. 7. Gunumdeyim ve hicbir belirti yasamiyorum, bu biraz canimi sikiyor, yani en ufak bisey yok, insaallah caktirmadan, belirtisiz pozitif sonuc alanlardan olurum ben de. Hepinizi ve dogmamis bebelerinizi Allah'a emanet ediyorum.

kızlar test sonucum pozitif... allahıma hamdolsun hamileyim... değerim 189 çıkmış çok karışık duygular içerisindeyim allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...

Gözün aydın canım..Ne güzel bir haber.. :16:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:nazar::nazar:

Canım kahverengi akıntıdan korkma. Aşırı kanama olursa tehlikeli diyorlar. Senin durumun yerleşme kanaması olabilir. Bebeğin geç yerleşiyor olabilir. Yat dinlen.. Stres yapma :16:

arayayım bari yarın şu adamı kedicim ya. bu kadar methediliyorsa vardır herhalde bir hikmet. bir de şunu sorayım o zaman. ne kadar zamanda etki gösteriyor. çünkü biz kasımda başlayacağız artık hayırlısıyla tedaviye. göndermesi ne kadar sürüyor ve ne kadar zamanda fark ediyor?

Canım ara bencede ama 3 ay düzenli kullanım gerekiyor 2 ay sonra test yaptır canım.Kasıma yetişmez ki .tutmayacaksa bişeyler yapmayıp direkt deneme derim bn psikolojik olara bile beni rahatlattı.Bir kilo kadar (2 ay yetiyo malzeme) bitki çayı +bitkisel karışım=200 tl bir kişi için.Erkeğin ki farklı bir karışım rengi bile çok farklı ,tadı da öyle.Ama sana tavsiyem kullan öyle tüp bebeği yap .bol bol da dua tabii.

Allah kolaylık versin canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım

sağol.ben de ocak gibi falan nerdeyse ilk denemeden 1 sene sonra yani.benim korkum var asdlında maddi olarak hazırım ama ben sonuçtan sonra çok zor toparlandım psikologa bile gittim.eşimle aramızda sorunlar oldu çok şükür şimdi iyiyim aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum.eşimde sen kendine gelmeden ikinciyi kaldıramazsın diyor.en son birde bahçeci yi araştırıcam sonra nur hanım olabilir.

Allah kolaylık versin canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım

sağol.ben de ocak gibi falan nerdeyse ilk denemeden 1 sene sonra yani.benim korkum var asdlında maddi olarak hazırım ama ben sonuçtan sonra çok zor toparlandım psikologa bile gittim.eşimle aramızda sorunlar oldu çok şükür şimdi iyiyim aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum.eşimde sen kendine gelmeden ikinciyi kaldıramazsın diyor.en son birde bahçeci yi araştırıcam sonra nur hanım olabilir.

Canım ara bencede ama 3 ay düzenli kullanım gerekiyor 2 ay sonra test yaptır canım.Kasıma yetişmez ki .tutmayacaksa bişeyler yapmayıp direkt deneme derim bn psikolojik olara bile beni rahatlattı.Bir kilo kadar (2 ay yetiyo malzeme) bitki çayı +bitkisel karışım=200 tl bir kişi için.Erkeğin ki farklı bir karışım rengi bile çok farklı ,tadı da öyle.Ama sana tavsiyem kullan öyle tüp bebeği yap .bol bol da dua tabii.

karışımı alırım ama tedaviyi daha ertelemem kedicim. 2 senedir elim kolum bağlı oturuyorum. artık birşeyler yapmam lazım. olacağı varsa karışımsız da olacaktır zaten. hayırlısı diyelim.

karışımı alırım ama tedaviyi daha ertelemem kedicim. 2 senedir elim kolum bağlı oturuyorum. artık birşeyler yapmam lazım. olacağı varsa karışımsız da olacaktır zaten. hayırlısı diyelim.

kızlar yaa muhabbetinize göz misafiri oldum :1: ne karışımı bu öğrenebilir miyim?

aaa öyle mi canım bende ocak gibi düşünüyorum kasım sonu ön görüşmeye gideceğim inş. eğer bi sorun çıkmazsa 15 tatilinde tekrar başlamayı düşünüyorum bu arada psikolojikmen bende daha kendimi toparlayamadım ama tekrar başlama umudu sevinci de olmasa hiç kendimize gelemeyiz bahçeci konusunda da sen bilirsin ama ben merkez araştırırken orası hakkında pek iyi şeyler duymadım ama tabi takdir senin canım

bende istiyorum...adı ve telefonunu verebilirmisin...insan bişey duyunca hemen ümitlenir ve yapmak ister ya işte öyle oldum bende:)))

mrb ayrıca kızlar.. napıyorsunuz ben kendimi toparladım...perşembe kontrole gideceğim bişey kalmış mı diye...arada bakıyorum güzel haberlere seviniyorum rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...bazende okuduklarıma üzülüyorum sakın üzmeyin kendinizi zaman geçecek ve bu günleri hatırladıkça güleceğiz:)) rabbim bizede anneliği yaşatacak...ben ikizleri düşüreceğimi duyduğumda annemin yanına gitmek istedim gidene kadar 1 saat ağladım...kcamda ağladı bir ara arabayı durdurduk sarıldık ağladık....sonra annemi gördüm ve rahatladım...sonra hiç ağlamadım...insan başkasında duyunca ben yaşasaydım kaldıramazdım der ya öyle olmuyormuş...ben sabırlı bir insanım rabbimde öyle bir sabır verdiki düşünün 1 saat sonra yaşamıma geri döndüm....çünkü zamanı gelince olacak biliyorum:))) heyet raporum olduğu halde göreve başladım...ve iş arkadaşlarımı görünce ben onlardan daaha güçlü olduğumu hissettim...işte benim bir haftam böyle geçti....sizlrde ne var ne yok??

ya ayrıca benim aşırı kanamam olmadı...beyaz bir zar gibi şeyler geldi...iki kere de et parçası gibi şeyler geldi sanırım bu düşük oluyor değil mi?

Back
X