kızlar kanamam kesmedi...(((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..
benim mücadele edecek gücüm kalmadı... çok yoruldum artık durduğum yerde akıyor gözyaşlarım durduramıyorum...
kızlar test sonucum pozitif... allahıma hamdolsun hamileyim... değerim 189 çıkmış çok karışık duygular içerisindeyim allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...
tatlım yazdıkların çok üzücü aama bi okarda isyan edici allahım ol derse olr çok şükür müslümanız ve inançlı insanlarız her kezin sorunları var bende evlatlık ve kardeşsiz büyüdüm yaşım 10 iken evlatlık olduğumu ve 3 kardeşim olduğunu annem ve babamın bunca yıl dayı yenge diye bildiğim insanlar olduğunu öğrendim ama iyikide evlatlık verilmişim.... öz bildiğim annem hep benim için farklı oldu bababmda öyle yıllar sonra ortaya çıkan kardeşlerimde bana etki etmedi annem babamda onlar hala benim gözümde dayı ve yenge kardeşe gelince tabikide seviyorum ama sadece kuzen olarak ve her şeye rağmen eşim bu konuda evlendikten sonra en büyük desteğimde annende babanda kardeşinde benim dedi.... önce eş sonrası olur zaten yeterki sen iste hiç bişey senden öneml, değil bunu unutma anlattıklarım çok ince ayrıntılar içeriyor bilmem anladınmı sakın ne eşini ne kandini etkileme... boşanmak çözümse hemen ayrıl saçmaladığının farkındasındır umarım.................
seni anlıyorum çünküüüü bi kaç ay önce bende sen gibiydim daha yaşımın genç olmasına rağmen inan çok badireler atlattım şu hayatta evlendim binbir sorunla gurbete kaçtım mecburen kimsem yoktu yanımda bi eşim bide ben ilk 6 ay istemedim çünkü nedenlerim vardı eşimin askerliği gurbet falan neyse istemeye başladım çok istedim her gece ağladım sigara üstüne sigara yaktım düşündüm hep olmadı işte eğer eşime uyup tüpe başlamasaydık olmayacaktı belkide bak güzel kardeşim üzülmek sana bişi kazandırmıyor aksine benim saçlarım bembeyaz oldu veremli gibi dolandım ortada aylarca tek destekçim eşim oldu ama onuda kadersizliğime ortak etmiş oluyordum ayrılmak istedim eşimden bırakmam dedi benim tüp maceramıda bi annem biliyodu onada zorunluluktan söyledik çünkü yol uzaktı bu süreç beni canımdan etmeye bile götürdü en son 2ay önce yani ağustosta kırmızıların gelişini göz yaşımla izledim ve karar vermiştim gece eşimin haberi olmadan arabayı alıp uçmaktı niyetim çok ciddiyim ama olmadı kocam için olmadı sabrettim namazıma başlamıştım dualarımı ettim bide böyle deneyeyim dedim transfere gideceğim gün yunus as duasını okudum rabbim kabul etti oldu seninde olcak inş.. hep dua ediyorum herkes için senin içinde edicem inş... sakın isyan etme ben ettim günaha girdim boş yere etme sakın yazık kendine eşine onların hiçbi günahı yok boşa eziyet etme öpüyorum seni rabbim büyük inş.. olur
kızlar kanamam kesmedi...(((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..
Mirage canım tahminin doğru Dr. ali cevat canım.Ben ve arkadaşım gittik karışım verdi o da 2.denemeden önce kullandı ben de 3.denemeden önce kullandım.Vallahi içeriğini sorsamda söylemez diye sormadım,tahlillerime baktı bnm ve eşimin.Çok kişinin hamile kaldığını söyledi bir de özellikle kanser hastaları çok gidiyor ona yengmin babası kanser çok şükür doktorların hiç bir ilacını kullanmadığı halde çok iyi,bnm ablamın kayınpederide kanser oda çok memnun dr.ilacı kullanmıyor onun tedavisini uyguluyor.Bnde güvendim gittim valla,biraz teslim olduk napalım.Korkunun ecele faydası yok.Kullandım bnde yumurta kalitesizliği vardı tutunmuyordu bebek,arkadaşımında eşinde sperm kalitesizdi oda az kullandı ama çok şükür ikimizinde tuttu .Şuan o doktor fethiyeye taşındı canım.Bilgin olsun
kızlar test sonucum pozitif... allahıma hamdolsun hamileyim... değerim 189 çıkmış çok karışık duygular içerisindeyim allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...
arayayım bari yarın şu adamı kedicim ya. bu kadar methediliyorsa vardır herhalde bir hikmet. bir de şunu sorayım o zaman. ne kadar zamanda etki gösteriyor. çünkü biz kasımda başlayacağız artık hayırlısıyla tedaviye. göndermesi ne kadar sürüyor ve ne kadar zamanda fark ediyor?
Allah kolaylık versin canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım
Allah kolaylık versin canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım
Canım ara bencede ama 3 ay düzenli kullanım gerekiyor 2 ay sonra test yaptır canım.Kasıma yetişmez ki .tutmayacaksa bişeyler yapmayıp direkt deneme derim bn psikolojik olara bile beni rahatlattı.Bir kilo kadar (2 ay yetiyo malzeme) bitki çayı +bitkisel karışım=200 tl bir kişi için.Erkeğin ki farklı bir karışım rengi bile çok farklı ,tadı da öyle.Ama sana tavsiyem kullan öyle tüp bebeği yap .bol bol da dua tabii.
karışımı alırım ama tedaviyi daha ertelemem kedicim. 2 senedir elim kolum bağlı oturuyorum. artık birşeyler yapmam lazım. olacağı varsa karışımsız da olacaktır zaten. hayırlısı diyelim.
sağol.ben de ocak gibi falan nerdeyse ilk denemeden 1 sene sonra yani.benim korkum var asdlında maddi olarak hazırım ama ben sonuçtan sonra çok zor toparlandım psikologa bile gittim.eşimle aramızda sorunlar oldu çok şükür şimdi iyiyim aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum.eşimde sen kendine gelmeden ikinciyi kaldıramazsın diyor.en son birde bahçeci yi araştırıcam sonra nur hanım olabilir.
Canım ara bencede ama 3 ay düzenli kullanım gerekiyor 2 ay sonra test yaptır canım.Kasıma yetişmez ki .tutmayacaksa bişeyler yapmayıp direkt deneme derim bn psikolojik olara bile beni rahatlattı.Bir kilo kadar (2 ay yetiyo malzeme) bitki çayı +bitkisel karışım=200 tl bir kişi için.Erkeğin ki farklı bir karışım rengi bile çok farklı ,tadı da öyle.Ama sana tavsiyem kullan öyle tüp bebeği yap .bol bol da dua tabii.
benim adetim 17 sinde canim umarim yarin yaparsam guzel bir haber veririm
bugub almadm testi yarin sabah alirim
Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?