slm,, bu kromozon testini nicin istiyorlar, bukadar yani 1 ay sonra mi cikiyor bu test, bilgilendirirsen cok sevinirim..tskler
slm arkadaslar aranizda gebelik asisini deneyen ve bu konuda bilgisi olanlar var mi
kızlar kanamam kesmedi...(((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..
Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz
kızlar test sonucum pozitif... allahıma hamdolsun hamileyim... değerim 189 çıkmış çok karışık duygular içerisindeyim allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...
rashelcim hemsireyi aradım akıntım var igne cogaltır mısınız diye ,yok gerek yok dedi,sonra dedim test yapsam cıkar mı e cıkabilir enazından baslangıc varsa cıkar yapalım dedi,oyuzden gittim yoksa beklicektim.devam ediom ilaçlara meraketme sen nasılsın ,değerin kac oldu ?umarım bugun tugok dan da guzel haber alırız sizlere kendim gibi sevindim sizi düşününce yüzüm gülüyor inan,kırkbinkere maşallah canım
canım bebeğin sneınlke umudun kesılmesın sakın.. mücadele etmen gerkeıyro bir süre şüküğr hamılesınkızlar kanamam kesmedi...(((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..
duracak canım kötü düşünememye calısinşallah cnm benim... inşallah... CUMARTESİ artık ya tamm ya devam olacak.. kanamam kesmiyor hayalcim..resmen adet kanaması gibi.. durduramıyorlar ...durmazsa kaybedersin bebeği dediler..
hiç duymadım ..slm arkadaslar aranizda gebelik asisini deneyen ve bu konuda bilgisi olanlar var mi
canım gece rınsaalah olumlu düşünüp dualar edelımAysenciğim benim kanama 2 damla geldi ama çamaşırımda kahve leke gelmiş gördüm.Dr. a gittim hemen dinlen dedi.Ama ben eve gelince crinone jelimden kullandım bilmiyorum 2 damladan sonra gelmedi.Çok şükür.sende de kahve geldiyse doktorun bana dediği kahverengiden korkma dedi.Rahimde kalmış bir kanamanın belirtisi olabilir dedi.Ama kesinlikle dinlenmelisin dedi.Sende hmn mutsuz olma bnde çok üzüldüm ,tüm hayallerim yıkıldı gibi geldi bayıcak gibbi oldum ama kendi kendime dedimki rızkı veren Allah eğer rızkı varsa bu doğacak dedim ve pozitif düşündüm.Sen de sıkma canınıı canım.Rabbim yardımcımız olsun.Birde benim ikiside tutmuş O yzden daha çok korkuyom.Dua edelim nolur birbirimize
canım bebeğinin vaktı geldıgınde zaten sen kendını hazır hissedersınsağol.ben de ocak gibi falan nerdeyse ilk denemeden 1 sene sonra yani.benim korkum var asdlında maddi olarak hazırım ama ben sonuçtan sonra çok zor toparlandım psikologa bile gittim.eşimle aramızda sorunlar oldu çok şükür şimdi iyiyim aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum.eşimde sen kendine gelmeden ikinciyi kaldıramazsın diyor.en son birde bahçeci yi araştırıcam sonra nur hanım olabilir.
tesekkürler canımhadi bakalım inş.yarın senden güzel haberler alırız :))
kızlar test sonucum pozitif... allahıma hamdolsun hamileyim... değerim 189 çıkmış çok karışık duygular içerisindeyim allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...
ben yarin test yapmayi dusunuyorum siz?
Kimseyle paylaşamıyorum sizinle paylaşayım dedim biraz konus dişi aslında bize ne diyebilirsiniz yorum yazmanıza gerek yok ben sadece yazağim kimseye söyleyemiyorum bunları çünkü bu denemeyi kkimseye söylemedik bir eşim bir ben bide kuzenim biliodu..
Ben tek cocougum benden sonraki hamileliğinde anneme yanlıs bi erken dogum yapılmıs ve sonra hep düşükler .kardeşim olsun cok istedim annemde cok istedi cok denedi ama olmadı.
Ben hala bazen benim kardeşim yok diye ağlarim.arkadaslarıma kardeslerinin kıymetini bilmelerini tembihlerim.Bide avuntu var her kardes bir olmuyor kötü kardeslerde var diye ben buna pek inanmama ragmen bazen böyle avundugum olmustur.
Kardesim olmayınca ,cocukluğumdan beri cocuk hayali kurardım öyleki evlenmeyi planlamadan cocugum olmasını planladım hep.sonra birara evlenmek değil cocuk yapmak istediğimi farkettim amaç buydu evlenmek isteme amacım buydu.ama kısmet ,gec evlendim 31 yasındaydım evlendiğimde.
Hemen bebek yapabilirdik hiç korunmadık ama 6 ay olmadı sonra klomen kullandım sonra tuplerimin tıkalı oldugu cıktı.Eşim çok çalişiyordu çocuk isteğim ayrı bir boyutda kazandı o bana yoldaş da olur diye daha da cok istedim.böylece hergece eve enaz 9-10 da gelen ve bunu normal gelen eşimi okadar kafama takmazdım ,bebişimle yuvarlanıp giderdim..
sonra 2 tup bebek + 1 dondurulmus : 1 negatif 2 kimyasal .
şimdi etrafım da herkes teker teker hamile kaldı ,kalıyor .inanın suan birtane hamile olmayan,cocugu olmayan arkadasım kalmadı ,eşimin cevresi de aynen öyle ..
daha önceki olunmsuzlarda eşimle birbirimize sarılıp aglamiştık dün gece eşim benden üzgündü beni avutamadı sabah işe giderken ben ondan önce cıkıyorum bi opmedi bile
Allaha asla asi gelmiyorum halimize şükür saglıklıyız aileler saglıklı ama bana niye böyle sınav verdirtiyor bilmiyorum.İnanın iyi bir insanım ,kimseyi incitmem, kimsenin kötülüğünü istemem,saflık derecesinde iyi niyetliyim diyebilirim.Hep diyroum Allah2ın bir bildiği vardır diye ..ama sonunda inşallah yüzümü güldürür cok istemeyim cok isteyince olmuyo diye baskılıyorum kendimi ama hayatda encok istedigim sey kendi canımdan sevdigim insandan cocugu dünyaya getirmek.yapamıyorsam niye kadınım diyorum.
Kardes istedim olmadı ,şimdi cocuk ..ben yalnız mı olmalıyım acaba ,ozaman eşimdende ayrılacak mıyım çünkü onun suçu yok o herkonuda destek olsa ayrılmak istemese bile ben buna dayanamam o kendi cocugunu hakediyor hemde biran önce cünkü 38 yaşinda ve cok saglıklı
kızlar kanamam kesmedi...(((( dr u aradım bi muayeneye git dedi. kan tahlili yaptırdım ..134 e yükselmiş ama kanamam yoğun... baktı......rahim duvarı kalınlığın güzel ama bebek düşebilir dedi... durdurmaya çalışıyolar şimdi.günde 5 tane iğne verdiler... ne hissedeceğimi bilemiyorumm artıkk... bugün 18. günüm hala yatıyorum hala bir sonuç almadım .. bu belirsizlikten yoruldum...Allahım dayanma gücü versin başka diyecek bişeyim yok..
test yapmak dert değil yapılır da korkuyorum desem(( 4 aşılama ve 5 seneden sonra birinci tüp bebek denemem ve negatif cevabını almaya korkuyorum. İdrar tahlili ne kadar güvenilir olur bilmiyorum. Kan testi için de alırsam kesin sonuç olsun diye cumartesiyi bekleyeyim diyorum. zaten eşime desem ki yarın test yapayım mı çok kızar bana eminim.:))
canim benim insaallah pozitiftir haklisin ben esime demeden alldim idrar testi yapacagim sabah
umarim bebegin seninledir
net sonuc icin bekle bitanem hersekilde hepimizin net sonucu cunartesi belli olacaktest yapmak dert değil yapılır da korkuyorum desem(( 4 aşılama ve 5 seneden sonra birinci tüp bebek denemem ve negatif cevabını almaya korkuyorum. İdrar tahlili ne kadar güvenilir olur bilmiyorum. Kan testi için de alırsam kesin sonuç olsun diye cumartesiyi bekleyeyim diyorum. zaten eşime desem ki yarın test yapayım mı çok kızar bana eminim.:))
aaa öyle mi canım bende ocak gibi düşünüyorum kasım sonu ön görüşmeye gideceğim inş. eğer bi sorun çıkmazsa 15 tatilinde tekrar başlamayı düşünüyorum bu arada psikolojikmen bende daha kendimi toparlayamadım ama tekrar başlama umudu sevinci de olmasa hiç kendimize gelemeyiz bahçeci konusunda da sen bilirsin ama ben merkez araştırırken orası hakkında pek iyi şeyler duymadım ama tabi takdir senin canım
bu arada ben tedaviye başladım mirage
çok heyecanlıyım ya ama bu dafa daha çok korkuyorum
hayırlı olsun seminaycıım :) ne zaman başladın bugün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?