eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm,, bu kromozon testini nicin istiyorlar, bukadar yani 1 ay sonra mi cikiyor bu test, bilgilendirirsen cok sevinirim..tskler

sperm de problem olan çiftlerde isteniyor genelde arkadaşım..bizden de hemen istediler.yanii genetik bir bozukluk mu var ondan mı sperm sorunu yaşanıyor die bakmak için.evet 1 ay sürüyor çıkması ..bizde bekliyoruz 10 gün sonra falan çıkar heralde bizimde bakalım.

maşallah sizi okumaya yetişemiyorum son gebeler ard arda gelmiş maşallahböle devam etsin gebe kalmayan kalmasın ,çifter çifter ver Rabbim))

aysencim üzülme bak değerlerinde yükseliyo bebeğin direniyor sende lütfen diren bırakma bebeğini, neden belirsizlik belli işte hamilesin üzülme sıkı sıkı sarıl yavruna ki seni bırakmasın ...bu arada benim bir arkadaşım vardı 9 ay boyunca ara ara kanama yaşadı senin gibi, hastanede yattı şimdi kocaman bir kızı var o yüzden umudunu yitirme canım inşallah herşey düzelecek dualarım seninle canım bol bol dinlen yorma kendini ...

Arkadaslar ben kan testi sonucumu aldım maalesef negatif inşaatlar siz pozitifi görürsünüz

hercal canım kendini çok üzme olurmu bebeğin olacak inşallah allahın izniyle...sadece zamanı var...

canım çok sevindim senin adına, oh oh sonuç ta güzel çıkmış, inşallah önce sağlıklı bir hamilelik sonra da sağlıklı olarak bebeğini kucağına alırsın

canım sen yinede inancını yitirme inşaallah seninde güzel haberlerini alacağız, doktorlarda yokmuş yurt dışından gelince onlar daha sağlıklı bilgiler verecektir hemşirelerin söylediklerine çok takılma, inan yeterki er yada geç mutlaka anne olacaksın

aysen bi arkadaşımın düşük riski olmuştu, dr de sen bırakmazsan bebek seni bırakmaz demişti çok etkilenmiştim,bak ne güzel değer yükselmiş,kendini rahat tutmaya çalış ,stres yapmamaya çalış,Rabbim korusun meleğini

canım bebeğin sneınlke umudun kesılmesın sakın.. mücadele etmen gerkeıyro bir süre şüküğr hamılesın

inşallah cnm benim... inşallah... CUMARTESİ artık ya tamm ya devam olacak.. kanamam kesmiyor hayalcim..resmen adet kanaması gibi.. durduramıyorlar ...durmazsa kaybedersin bebeği dediler..
duracak canım kötü düşünememye calıs

slm arkadaslar aranizda gebelik asisini deneyen ve bu konuda bilgisi olanlar var mi
hiç duymadım ..

canım gece rınsaalah olumlu düşünüp dualar edelım

canım bebeğinin vaktı geldıgınde zaten sen kendını hazır hissedersın

hadi bakalım inş.yarın senden güzel haberler alırız :))
tesekkürler canım

[

tebrik ederim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bu kadar sevinçlisin bizi de dualarında unutma inşallah.

ben yarin test yapmayi dusunuyorum siz?

test yapmak dert değil yapılır da korkuyorum desem (( 4 aşılama ve 5 seneden sonra birinci tüp bebek denemem ve negatif cevabını almaya korkuyorum. İdrar tahlili ne kadar güvenilir olur bilmiyorum. Kan testi için de alırsam kesin sonuç olsun diye cumartesiyi bekleyeyim diyorum. zaten eşime desem ki yarın test yapayım mı çok kızar bana eminim.:))

Canım benim burdaki herkes senin yaşadıklarını hissettiklerini emin ol biliyor ve anlıyor bundan eminim. Ama bu öyle bir sınav ki sonucu kimin için hayırlı bilemiyoruz malesef. Kimi var kız evlatla sınanıyor kimi erkek evlatla. Kimi varlıkla kimi yoklukla.Ama emin ol evliliğin amacı sadece çocuk değil. Eşine benden istersen boşanabilirsin gibi vs. cümleler sarfetme evlilğine şeytanı davet etmiş olursun. Belki de birbrinize kenetlenmeniz için ayrı bir vesile konusu bu bebeğin olmaması durumu. Ama bu duygulara kapılıp aile birliğini yok etme. Sen bu hayal kırıklığıyla eşine karşı bencillik yaptığını düşünüyor gibisin. Ama değil. Bu keşke senin elinde olsa yada eşinin. Kendi takdirimiz dışındaki olaylar yüzünden eşlerin birbirini üzmesi,birbiri adına karar vermesi sadece şeytanı sevindirir. Ben de 5 senelik evliyim 31 yaşımdayım her adet dönemimde inan çocuk düşürmüş gibi üzülüyorum ağlıyorum. ama inan bu dönemde ne annem ne babam ne kardeşim. eşim olmasaydı çok daha kötü bunalımlar yaşardım. bana kurduğu şu cümle beni tekrar umutlandırıyor.""" bana sen lazımsın çocuk değil. Olsa da şükür olmasa da " inan bu bile yetiyor. Her zamankinden daha fazla eşinle beraber ol,daha çok zaman geçirmeye çalış. şeytanı en çok sevindiren şeylerden biri karı kocanın arasının bozulması . Hiçbişeyi düşünmüyorsan şeytana fırsat vermemeyim diye düşün. Allah hepimize bu yolda sabır ihsan etsin diyecek başka bişeyim yok. Çok yazdım galiba

Aysencim insallah bebegin seni hic birakmaz dualarim seninle rabbim bebegini sana bagislasin insallahhhh....

canim benim insaallah pozitiftir haklisin ben esime demeden alldim idrar testi yapacagim sabah
umarim bebegin seninledir

canim benim insaallah pozitiftir haklisin ben esime demeden alldim idrar testi yapacagim sabah
umarim bebegin seninledir

inşallah. seninki de kızıyor demek :))) o da artık ne yapsın ben üzülüyorum diye üzülüyor zamanı gelmeden canımı sıkmayayım diye uğraşıyor. sonucu yaz olur mu sabah erken de olsa. Yani zamanın olursa :))) ben bakarım yarın sabah.

net sonuc icin bekle bitanem hersekilde hepimizin net sonucu cunartesi belli olacak

tamam canim yazarin mutlaka insaalah hepimiz hamileyizdir
senin ici dua edicem umutla bak

evet aslında belki başlasam daha iyi hissederim.ama eşim hazır olmadığımı düşünüyor.bahçeci konusunda duyduklarını sen söyle merak ettim ben zaten kendim karar veririm.özelden mesaj atabiliyorsan öyle at burdan yazmak istemezsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…