Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim mücadele edecek gücüm kalmadı... çok yoruldum artık durduğum yerde akıyor gözyaşlarım durduramıyorum...
11.gün tek embriyo transfer edilmişti bana.kan testi yaptırdım 4,05 çıktı , yarın test günüm mecburen yarın yaptırıp merkeze bildirmem gerekiyor. Sonuca cok üzüldüm( ikinci deneme için araştırıyorum bus sefer 2 embriyo transfer eden bi yere gitmek istiyorum ama buna da hazır hissetmiyorum, iğne transfer süreci beni yordu
Merhabalar. Arada takip ettigim bu topige ilk kez yaziyorum su an herkese hayirli, guzel, saglikli evlatlarina kavusmasini dileyerek basliyim.
Cumartesi test gunum sonuc bekliyorum merakla tedavimi atasehir memorial hastanesinde oldum, cem demirelin hastasiyim. İlk tup denememiz. Sperm sayi ileri harket hiz, morfoloji gibi sorunlarimiz vardi, dogal yolla bu yuzden cocuk sahibi olamadik, asilamayla da vakit kaqybetmek istemedik acikcasi, doktorumuz da onermedi. Simdi sonuc bekliyoruz iste. 7. Gunumdeyim ve hicbir belirti yasamiyorum, bu biraz canimi sikiyor, yani en ufak bisey yok, insaallah caktirmadan, belirtisiz pozitif sonuc alanlardan olurum ben de. Hepinizi ve dogmamis bebelerinizi Allah'a emanet ediyorum.
tebrik ederim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bu kadar sevinçlisin bizi de dualarında unutma inşallah.
kızlar iyi gecelerr.......
sana da bebişinleee iyi gecelrrr tatlım :)))
sağol cnm benim hemen bakayım...inşallah rabbim herkese bebeğini kucağında görmeyi nasip etsin..bizleri annelik duygusundan mahrum bırakmasın...
sağol cnm benim ne hoş bi msj... kanamam kesti ama inşallah bu süreçte annesini bırakmamıştır...
nasılsınız kızlar artık çok yazmıyorum çünkü tedaviyi bırakmaya karar verdiğimde kadınlar kulubunu de bırakmaya karar vermiştim hatta negatifi almadan görüp çok beğendiğim uzun zamandır aradığım ayakkabıyı buldum aldım ve negatifi öğrenince iade ettim sanırım biraz kendimi cezalandırmaya çalışıyorum dondurulmuşlarla hemen tekrar deneyeceğiz ama ben isteyip istemediğimi bilmiyorum...
yok yok cnmm senin onu istediğin kadar oda seni istiyor bıcırık bırakır mı hiç anneciğini.. olumlu düşün bence aklına getirme hiç artıkk.. :)) ben senn yerinde olsaam kocama naz yapmaya başlamıştım bilee :)))
slm cnm hoş geldin... yalnız değilmişim benim gibi dengesi bozulan biri daha...... :))))) artık ne hissettiğimi bile bilmiyorum..... vucudumda delinmedik yer kalmadı...hala tam 18 gündür sırt üstü yatıyorum..hala sonuç alamadım ..c.tesiye kadar yine yatacamm.. saatlerce ağladım.. şimdi ise donmuşş gibiyimm... hislerim karıştı....
çok kızıyorum ben sana senin şuan bebeğine karşı sorumlulukların var ve ona bunu yapmaya hakkın yokk... lütfen ya bebeğin sana tutunmak için resmen savaşıyo sen onun kadar olamıyorsun sen tut onu bırakma... benim arkadaşım 9 ay yattı yeni doğum yaptı aylarca da kanadı tamam çok zorbunu kabul ediyorum ama zor bi durumdasın diye bu psikolojiyle bebeğini koruyamazsın bak eğer bebeğini kaybedersen bu kez de ben üzüldüm ondan mı diye kafana takılacak eminim... rabbim nasip ettiyse bebeğin senin olacaksen ağlasan da gülsen de yatsan da kalksan da...
ama yalvarırım sana bu kadar bırakma kendini iki gün sonra keşkeler yaşamamak için güçlü ol korkularını bırak bebeğine tutun... ama şunu akllından çıkarma senin elinde değil senin hiçbişeyin sonucu değiştirmez hani ne derler yiyip içeceği varsa gelecek
slm cnm hoş geldin... yalnız değilmişim benim gibi dengesi bozulan biri daha...... :))))) artık ne hissettiğimi bile bilmiyorum..... vucudumda delinmedik yer kalmadı...hala tam 18 gündür sırt üstü yatıyorum..hala sonuç alamadım ..c.tesiye kadar yine yatacamm.. saatlerce ağladım.. şimdi ise donmuşş gibiyimm... hislerim karıştı....
öyle cnm söylediğin her söz doğru... allaha çok şükür inançlıyız ve vardır bi sebebi elbet diyoruz... ama sadece yordu bu bıcırık beni ... bi türlü toparlanamadım.... korkutuyor beni sürekli ... ama en doğrusunu rabbim bilir tabi duadan başka bişiy gelmez elimizden.. kabul olur inşallah... ama bende sana kızıyorum.. en azından dondurulmuşların var bi kere o artı bir demek .. iğne vs.. yumurta toplama derdi felan yok.. sadece bebeği koycaklar o kadar sürecin daha kısa...benim olmassa sıfırdan başlıycamm... ama yine de başlıycam.. o bebekler bizim olacaakkkkkkkk :)))))))))))
çok zor çok zor çok zor ama sen şu an annesin kendini değil bebeğini düşün... ama ben dağıtabilirim :)))
nasılsınız kızlar artık çok yazmıyorum çünkü tedaviyi bırakmaya karar verdiğimde kadınlar kulubunu de bırakmaya karar vermiştim hatta negatifi almadan görüp çok beğendiğim uzun zamandır aradığım ayakkabıyı buldum aldım ve negatifi öğrenince iade ettim sanırım biraz kendimi cezalandırmaya çalışıyorum dondurulmuşlarla hemen tekrar deneyeceğiz ama ben isteyip istemediğimi bilmiyorum...
Kizlar,
Pozitif sonuc alan arkadaslarimi kutluyorum. Allah bebeklerinizin sut kokusunu icinize cektiginiz gunler nasip etsin.
Olumsuz sonuc alan arkadaslarim da inanclarini yitirmesinler. Allah'a dua edip, kendilerini dogurgan olduklarina programlasinlar. Umut her zaman vardir.
Yarin test gunum. Butun belirtiler gecti ne kasik agrisi ne gogus sisligi kaldi. Kanama da olmadi. Sadece yanaklarim kipkirmizi geziyorum. Yarin sabah test yaptirmaya gidecegim, heyecandan uyuyamiyorum. Sabir testi gibi bir surecti.
Allah'ima dua ediyorum, butun bebek hasreti cekenler saglikli bebeklerine kavussunlar, hayirlisi ne ise o olsun diye.
Biz yurtdisinda yasiyoruz, tedavi icin Turkiye'ye geldik. Kimseye anlatmadik durumu, yarin sonuca gore bir bayram havasi yasanir insallah.
inşallah dondurulmuşlarla anne olusun da dağıtamassın ..... amiiiiinnnn :)))))
Kendini cezalandirma, aksine hayata tutunmaya bak. Hicbirsey senin sucun degil...