Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen şimdi bi sakin ol. televizyonu aç diyecem de saçma sapan kadın programları başlamıştır bile :))) Yapabileceğin hafif bir iş varsa yorulmanı gerektirmeyecek onunla uğraş ya da en kolayı bi abdest al . Bir tesbih al eline ve aklına gelen duaları yap. Sabır için dua et ve aklınla kalbini çakıştırma sonu kötü oluyor sonra. Ben şu an işteyim en azından işle meşgul oluyorm tabi buraya bakmadan da edemiyorum :)))
Telefon bana bakiyor ben telefona...:)
insaallah guzel haber gelecek
insaallah guzel haber gelecek
nisasum çok sevindim canım inşallah kandada pozitif çıkar hayatım :)))))))
içime doğuyor çok güzel hayırlı haber gelecek arkadaşım inşallahhhh:==)))
sagol cnm sen tekrarladinmi? sana mesaj attimnisasum çok sevindim canım inşallah kandada pozitif çıkar hayatım :)))))))
içim içimi yiyor.... olmadı galiba hiçmi hiç belirtim yok sırt üstü yatıyoru dinliyoru yok yok yok... sadece akşam yatağıma yatınca rahmimde bi kazıntı gibi bişey onuda jel sıkıyorum ona bağlıyorum daha önce hamile kaldığımda midem yandı ağzımda metal tadı oldu bunda hiç bişey yok son 2 gün kaldı ama benim umutlarım tükendi üzülüyorum çok.....dün test yapmıştım silikti sabah yaptım hiç bişey yok offffffff
içim içimi yiyor.... olmadı galiba hiçmi hiç belirtim yok sırt üstü yatıyoru dinliyoru yok yok yok... sadece akşam yatağıma yatınca rahmimde bi kazıntı gibi bişey onuda jel sıkıyorum ona bağlıyorum daha önce hamile kaldığımda midem yandı ağzımda metal tadı oldu bunda hiç bişey yok son 2 gün kaldı ama benim umutlarım tükendi üzülüyorum çok.....dün test yapmıştım silikti sabah yaptım hiç bişey yok offffffff
Ara o zamna sende canım daha fazla bekleme...İnşallah iyi haber alırsın...
bende de belirti yok canim .... bugun silik cizgi cikmadimi? onasil sey?
Sizi arayacagiz sonuc cikinca dediler. Su anda tam 2 saat 4 dakika oldu. 2 saat icinde cikar demislerdi.:)
hiç bişey çıkmadı bende anlamadım ve yıkıldım açıkcası..
hiç bişey çıkmadı bende anlamadım ve yıkıldım açıkcası..
Ben olsam çoktan aramıştım ...Ben hep öyle yaptım oğlumda..
yikilma ne olur ilk idrarinlami yaptin bebeginide uzme
benim icim rahat
İdrarda herkeste çıkmıyor canım test gününü bekle üzme kendini..
niye dayanamayıp idrar yapıyosunuz, varsa da çıkmaz o kadar erken surede zaten..boş yere kendinize stres üzüntü yaşatıyorsunuz...herşey net olarak kanda belli olur...