• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sen şimdi bi sakin ol. televizyonu aç diyecem de saçma sapan kadın programları başlamıştır bile :))) Yapabileceğin hafif bir iş varsa yorulmanı gerektirmeyecek onunla uğraş ya da en kolayı bi abdest al . Bir tesbih al eline ve aklına gelen duaları yap. Sabır için dua et ve aklınla kalbini çakıştırma sonu kötü oluyor sonra. Ben şu an işteyim en azından işle meşgul oluyorm tabi buraya bakmadan da edemiyorum :)))

Telefon bana bakiyor ben telefona...:)

insaallah guzel haber gelecek

içim içimi yiyor.... olmadı galiba hiçmi hiç belirtim yok sırt üstü yatıyoru dinliyoru yok yok yok... sadece akşam yatağıma yatınca rahmimde bi kazıntı gibi bişey onuda jel sıkıyorum ona bağlıyorum daha önce hamile kaldığımda midem yandı ağzımda metal tadı oldu bunda hiç bişey yok son 2 gün kaldı ama benim umutlarım tükendi üzülüyorum çok.....dün test yapmıştım silikti sabah yaptım hiç bişey yok offffffff

içim içimi yiyor.... olmadı galiba hiçmi hiç belirtim yok sırt üstü yatıyoru dinliyoru yok yok yok... sadece akşam yatağıma yatınca rahmimde bi kazıntı gibi bişey onuda jel sıkıyorum ona bağlıyorum daha önce hamile kaldığımda midem yandı ağzımda metal tadı oldu bunda hiç bişey yok son 2 gün kaldı ama benim umutlarım tükendi üzülüyorum çok.....dün test yapmıştım silikti sabah yaptım hiç bişey yok offffffff

bende de belirti yok canim .... bugun silik cizgi cikmadimi? onasil sey?

her cocuk bir olmuyor daha onceki hameligimde asiri bel agrisi cektim agridan yatamadim simdi bendede yok belirti tek umudun o silik cizgi

niye dayanamayıp idrar yapıyosunuz, varsa da çıkmaz o kadar erken surede zaten..boş yere kendinize stres üzüntü yaşatıyorsunuz...herşey net olarak kanda belli olur...

İdrarda herkeste çıkmıyor canım test gününü bekle üzme kendini..

belki dediğin gibidir ama hiç belirtidemi olmaz yaa çok ümüilenmiştik eşim bile iş seyehatinde ve her aradığında sabah mesajlarında bile bebeklerim günaydın diyor arar aramaz onları soruyor allahım ne olur ...

Back
X