• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kac hucreliydi kalitesi neydi kizlar embryolarin

benim 2 tane 3.gün emb biri 9 biri 7 hücreliydi ama heralde kaldıysa geriye biri kaldı cünkü düşük ya ondan dyorum yine de belli olmaz tabi Umudumu kaybetmiyorum ,yavrucuklarim ölmesin kalsın benle isterdim tabi ama bana biride bir ikiside tabi hayirlisi ,

tatlım o çubuklara takılma.. az önce bende yaptım... acaba değerim düşmüş mü... bi sorun var mı renk çıkacak mı diye daha siilik çıktı.. bi dr sitesi var oraya baktım.. güne ve saate göre inip çıkabiliyormuşş çok takılmayın dyor...

inşallah hayatım ...allahtan umut kesilmez bide ben bu nova testini siteden araştırdım biraz .. kullananların bi çoğu memnun değil hep 2.çizgi belirsiz çıktı ama gebe değilmişim gibi yorumları var aman neyse ne yaaa cumartesi çıkacak ...inşallah hayırlısı ile pozitif çıkar bende uçarım.....

hayalcim nolur bak çok rica ediyorum yarın pozitif sonuç al :)) yaşımız aynı, sorunumuz aynı. çok umut olacaksın bana. nolur bak :)))

canım benım ınsallah evet gercekten senle durumlarımızı yasımız hep aynı 34 den gun almaya bıle basladım 15 gundur.... ya 10 gıbı saglık ocagına gıttım gebelık testı yaptırcam dedım kotamız doldu malesef yapamıyoruz pzt gelın dedıler, pzt ye bekleyemem dedım ve ıse gerı dondum doguma veya ozel bır hastaneye gıdıcem ogleden sonra offff cok korkuyorum aslında benım transferım 6 ekımde yapıldı sımdı saat 11 ıtıbarıyle tam 11 gun bıttı 12.gun basladı, bugun oluyo dı mı 12.gun yanı test tarıhım of neyse ne bugun ogleden sonra yapcam dayanamam herhalde yarına, idrarda cok sılık cıktı ama ılaclardan cıktı dıye korktum ya 2 gundur hamıleyım dıye gezıyorum ıcımden tabı ınsallah havamı alıp oturmam, bana dua edın nolur aksama hersey ya bıtecek ya da yepyenı bır hayat baslayacak benım ıcın....

Kizlar,

Degerim 110 cikmis. Allah'im bebisimizi bize bagisladi!:)

oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! yaşasın...... cnm adına çok sevindim.. darısı gün bekleyen arkadaşlarımızın başına... maşallah topikimiz açıldı... arka arkaya gebe haberleri... Allahım esirgesin.....

hadi bakalım cyclotomic çok sevindim üzmedin benide bebeğimide öptüm seni daha mirage teyzemiz tuba teyzemiz var sırada kısmetse havinimde var tabi hepiniz sıradasınız dua ediyoruz bebeğimle sizler için

darısı başına cnm benim.... :))))

inşallah ayşen ...transfere gittiğim gün akşam eşim eve gelirken emzik almış ve çok duygulanmıştım...şimdi o emziğe baktım bide eşimi düşündüm negatif bi durumda yıkılır çok ümitli çünkü... çok kaptırdı kendin inşallah güzel haber bizlerde alırızda bizde çif bayram yaparız hep birlikte inşallah..

hadi bakalım cyclotomic çok sevindim üzmedin benide bebeğimide öptüm seni daha mirage teyzemiz tuba teyzemiz var sırada kısmetse havinimde var tabi hepiniz sıradasınız dua ediyoruz bebeğimle sizler için

cnm senin bıcırık ne alemde... bi yerde okudum belirtiler transferden 4 hafta sonra ortaya çıkar diye var mı bir belirti...

canım benım ınsallah evet gercekten senle durumlarımızı yasımız hep aynı 34 den gun almaya bıle basladım 15 gundur.... ya 10 gıbı saglık ocagına gıttım gebelık testı yaptırcam dedım kotamız doldu malesef yapamıyoruz pzt gelın dedıler, pzt ye bekleyemem dedım ve ıse gerı dondum doguma veya ozel bır hastaneye gıdıcem ogleden sonra offff cok korkuyorum aslında benım transferım 6 ekımde yapıldı sımdı saat 11 ıtıbarıyle tam 11 gun bıttı 12.gun basladı, bugun oluyo dı mı 12.gun yanı test tarıhım of neyse ne bugun ogleden sonra yapcam dayanamam herhalde yarına, idrarda cok sılık cıktı ama ılaclardan cıktı dıye korktum ya 2 gundur hamıleyım dıye gezıyorum ıcımden tabı ınsallah havamı alıp oturmam, bana dua edın nolur aksama hersey ya bıtecek ya da yepyenı bır hayat baslayacak benım ıcın....

hayır tatlım senin test tarihin yarın ...

inşallah ayşen ...transfere gittiğim gün akşam eşim eve gelirken emzik almış ve çok duygulanmıştım...şimdi o emziğe baktım bide eşimi düşündüm negatif bi durumda yıkılır çok ümitli çünkü... çok kaptırdı kendin inşallah güzel haber bizlerde alırızda bizde çif bayram yaparız hep birlikte inşallah..

inşallahhh. erkeklerde çok etkileniyo kanamam var diyorum eşime nokta gibi değil mi kesti değil mi diyor.. hayır diyorumm.. bak bi git kesmiş mi diyo

Kızlar bakyorum de herkes dinlenmiş yatmış tabiri caizse sıcak sudan soğuk suya sokmamış elini :))) Ben 3-4 gün yattım perşembeye gelmesi iyi oldu. ama onun dışında namazı da normal kıldım pazartesi mecburen işe de geldim yürüyerek gidip geldim eve. Mesafe kısa minibüsler çok sallıyor insanı diye. Yani normal hayatıma devam ettim.Çünkü başka türlüsü elimde değil çok az insan biliyor durumu. Patronlara da açıklama gibi bir durumum yok. Korkmaya başladım ya olmazsa diye. bu kadar yatan insanı görünce :(((

Kızlar bakyorum de herkes dinlenmiş yatmış tabiri caizse sıcak sudan soğuk suya sokmamış elini :))) Ben 3-4 gün yattım perşembeye gelmesi iyi oldu. ama onun dışında namazı da normal kıldım pazartesi mecburen işe de geldim yürüyerek gidip geldim eve. Mesafe kısa minibüsler çok sallıyor insanı diye. Yani normal hayatıma devam ettim.Çünkü başka türlüsü elimde değil çok az insan biliyor durumu. Patronlara da açıklama gibi bir durumum yok. Korkmaya başladım ya olmazsa diye. bu kadar yatan insanı görünce :(((

korkma tatlımm.. burda iiş çıkışı bize sonucunu bildiren çoookk arkadaşımız oldu.......:))) bu biraz bünye meselesi takılma..hayırlı haberler verirsin inşallah...

cnm senin bıcırık ne alemde... bi yerde okudum belirtiler transferden 4 hafta sonra ortaya çıkar diye var mı bir belirti...

pek bi belirtim yok tatlım uyku haricinde kasıklarım ağrımıyo midem bulanmıyo haaaa arada baş dönmem oluyo ki mahvediyo beni jelden olabilir diyorum hatta çok şaşırıyorum ben hamilemiyim diye belirti yok bişi yok öyle kanamam falanda olmadı yerleşirken şimdiden kaynanam hazırlıklara başladı elbise almış bana bayramlık :))))))

Son düzenleme:
pek bi belirtim yok tatlım uyku haricinde kasıklarım ağrımıyo midem bulanmıyo haaaa arada baş dönmem oluyo ki mahvediyo beni jelden olabilir diyorum şimdiden kaynanam hazırlıklara başladı elbise almış bana bayramlık :))))))

yazık çok sevinmiştir... tadını çıkar cnm.... bu günleri çok bekledik....

Back
X