eğer anestezi ile çekilecekse ki tavsiye ederim anesteziyi... bir gün önceden aç olman gerekiyor ertesi günü gittiğinde bi tane kas gevşetici iğne yapıyorlar ve alıyorlar 15 dk falan sürüyor .. rahim filmi ayşencim tüplere falan bakıyorlar açıkmı kapalımı vs.
eğer anestezi ile çekilecekse ki tavsiye ederim anesteziyi... bir gün önceden aç olman gerekiyor ertesi günü gittiğinde bi tane kas gevşetici iğne yapıyorlar ve alıyorlar 15 dk falan sürüyor .. rahim filmi ayşencim tüplere falan bakıyorlar açıkmı kapalımı vs.
hsg filmi için ben özel bi hastaneden randevu aldım bnmkinde geç çıkıyrmuş ..gittiğimde hemen çekiceklermi yoksa 1 gün önce bir ilaç verp ertesi gün falan mı çekiliyor..???
tatlımbiz tüp bebek yapıyoz zaten embriyo rahme yerleşiyo tüplere ihtiyacın yok... rapor için mi çekiyorlar bu filmi...
valla onu bilmiyorum cnm ama ilk başvuru kağıdında dosyaya koymak için istiyorlar.aslında dr.da bana dedi yaşın genç problemde yok büyük ihtimal yoktur tüplerde sorunda hem içimiz rahat olsun hemde heyet sorabilir eksiklik kalmasın dedi..
canım bir önceki gün birşey içmene gerek yok ama filmi çektirmeden 2 saat önce bir tane apranax fort iç mutlaka, ağrı sızı duymazsın. randevuyu aldığın gün ve saatte hemen çekiyorlar. konuyla ilgili sağda solda yazılan yazıları hiiiç okuma. millet abartmayı çok seviyor, hiç ağrı falan olmuyor, zaten çok kısa sürüyor.
tatlımbiz tüp bebek yapıyoz zaten embriyo rahme yerleşiyo tüplere ihtiyacın yok... rapor için mi çekiyorlar bu filmi...
tatlım ilk başvuru tahlillerinin içinde vardı..tüpler tıkalımı diye bakıyorlar aynı zaman da sıvı bir ilaç gönderip tüpleri açıyorlarmışş..
teşekkürler cnmm..yani 2 gün gidilecek doğru mu anladım..ilk gün ne yapılıyorki muayene mi ??
bildiğim kadarıyla transferde basınçlı atıldığı için tüplere gitme ihtimali var,dış gebelik tüp bebek de de olabiliyo yani,o nedenle istiyolar
Aysen ne yaptın nasılsın canım
iyiyim cnm tşk ederim... dün akşamdan beri kanamam şiddetli başladı... bir iki güne düzelirim inşallah...
ya tekrar baktırdı mı b hcg ye benim aklım sende kaldı,gerçekten çok üzüldüm sana
evet yaaa bende cok merak ediyorum inşallah şuanda cok sevinçlidir uçuyordur sevincinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?