eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

evet cnm sabit kalmış şu an.. işte sanırım dünkü iğne ile düşüşe geçecek.. bayramdan sonra son bi kan tahlili vercem sıfıra düşene kadar takip dedi dr...

hmm Rabbim sabır versin vakti olmamış demekki,sırf sana bakmaya girdim kaç gün üzüldüm ya ,
Rabbim yuvanızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah

hmm Rabbim sabır versin vakti olmamış demekki,sırf sana bakmaya girdim kaç gün üzüldüm ya ,
Rabbim yuvanızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah

Saol cnm benim.. Rabbim isteyen herkesin gönlündekini hakkına hayırlı kılsın naip etsin inşallah...

çok sinirlendim yaaa.... şimdi merkezi aradım.. ne zaman geleyim diye.. aralık yada ocak adetinizle dedi... ne kadar dedim 3000 tl dedi... cüşşşş yaaa... bu zaten 4. denemem olcak.. insan biraz utanır indirir fiyatı.... valla vicdansız bunlar...

hangi merkez canım

aaa cidden canım bu 4. denemen olacaksa orda biraz indirim yapmaları gerekiyor

bu indirimli hali cnm..bi de bizim bu denemeler dışında eşimin TESE ameliyatı oldu orda ona para ödedik ekstra.. sonra ben histereskopi oldum ona verdik ayrı para... ve bu dördüncü deneme ... 3500 almayalım 3000 olsun diyo... şaka gibi.. biliyorlar el mahkummm ((

nerdeler bu kızlar yaaa benden önce sonuç aldılar ortda yoklar alla alla merek ettim benim sonuca 1 saat kaldı onlar hala yoklar....

nerdeler bu kızlar yaaa benden önce sonuç aldılar ortda yoklar alla alla merek ettim benim sonuca 1 saat kaldı onlar hala yoklar....

walla kızlar sizi bekliyorum bende .. sizin için buradayım... yoksa kalkıp bi banyo yapıp biraz dışarı çıkcam.. bir iki insan göreyim günlerdir evde yatıyorum... bi kuaföre gidip kendime geleyim... bide şu koca gövdeme olacak iki pantalon alayım ... eşofman görmekten içim çıktı..

niye başka merkez yok mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…