evet cnm sabit kalmış şu an.. işte sanırım dünkü iğne ile düşüşe geçecek.. bayramdan sonra son bi kan tahlili vercem sıfıra düşene kadar takip dedi dr...
hmm Rabbim sabır versin vakti olmamış demekki,sırf sana bakmaya girdim kaç gün üzüldüm ya ,
Rabbim yuvanızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
çok sinirlendim yaaa.... şimdi merkezi aradım.. ne zaman geleyim diye.. aralık yada ocak adetinizle dedi... ne kadar dedim 3000 tl dedi... cüşşşş yaaa... bu zaten 4. denemem olcak.. insan biraz utanır indirir fiyatı.... valla vicdansız bunlar...
hangi merkez canım
gaziantep eurofertil
daha önce üçünü de orda mı denedin
evet tatlım zaten onun için sinirlendim... bu 4. insan biraz vicdanlı olur yaaa...
evet tatlım zaten onun için sinirlendim... bu 4. insan biraz vicdanlı olur yaaa...
aaa cidden canım bu 4. denemen olacaksa orda biraz indirim yapmaları gerekiyor
normalde sonraki denemeler indirimli mi oluyor ki? bilmiyordum onu. inşallah ihtiyacım da kalmaz zaten
nerdeler bu kızlar yaaa benden önce sonuç aldılar ortda yoklar alla alla merek ettim benim sonuca 1 saat kaldı onlar hala yoklar....
bu indirimli hali cnm..bi de bizim bu denemeler dışında eşimin TESE ameliyatı oldu orda ona para ödedik ekstra.. sonra ben histereskopi oldum ona verdik ayrı para... ve bu dördüncü deneme ... 3500 almayalım 3000 olsun diyo... şaka gibi.. biliyorlar el mahkummm((
niye başka merkez yok mu canım
war cnm ama sorun bende olsa koş başka merkeze ama eşimde sorun war.. hücreler orda dondurulmuşş.. biliyolar başka yere gidemem şu an...
hıı anladım canım o zaman dediğin gibi bildikleri için bunu kullanıyorlar
Biliyordum baştan beri dedim yok diye....... Yok haber erken geldi olmadı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?