eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ağlayamıyorum bile ... Zaten hiç umutlanmadım ama çok yıkıldım değerim..0.1 dr. Bayram sonu gel araştıralım dedi ...opu işleminden sonra çok umutluyduk sizden bizde hayal kırıklığına uğradık dedi...

o hayal kırıklığını belki etrafındakiler bilmez tatlım ama buradakiler bizler iyi biliriz (( Allahım kimseyi bu acı ile sınamasın... Ama güçlü ol cnm... Ağlayabiliyorsan ağla ... rahatlarsın biraz...Yaradan zamanını bizden iyi bilir... inşallah bir daha kine cnm..

bayram sonu gel sebebini araştıralım dedi dr... Yapacam ayşen tekrar deneyecem inş... Zaten yıllardır farklı yöntemlerele denedik oldu düştü oldu dış gebelik aşılama ilaç tedavisi ...bitkisel sular yok soğan suyu yok incir suyu hepsini ve bilinen hiç bişey yok olmaması için napalım bizimde kaderimiz buymuş ....hayırlısı ne diyelim

azmini seveyim senin yaaaaaa :))) harikasın cnm benim işte bu yaaaaaa :)))

şükür 383..... cikti hepinizden allah razi olsun
allahim isteyen herkese goster yarabbim

şükür 383..... cikti hepinizden allah razi olsun
allahim isteyen herkese goster yarabbim

cnm tebrik ederim.. hayırlı uğurlu olsun inşallaahhhhh...... Allahım tamamına erdirip kucağına almayı da nasip etsin... darısı bizlerinde başına ...

ayşegül demiştim dimi sana ben. Benim eşimin hâla haberi yok diyemedim telefonda seni beklioyrum dedim gitmedim dedim

malesef ((( kocaman bir 0 çektim. Ya inanamıyorum 0,1 bile değil 0 . Eve geldim ağladım ağladım. Eşim de yoktu annem korkmuş geldi anca yazabildim. çok üzgünüm

sakın üzülme arkadaşım bundadad vardır bir hayır ben ağlayamadım bile ..... Kendine gel bak ayşene oldu canlandı ama kaybetti... Her şeyde bir hayır vardır ...ya olsaydı engelli yada özürlü dahamı iyi rabbim bizden daha iyi bilir bize yerleşen canlı embriyoları rabbim olmasını istemedi... Var demekki bir hayır... Yılmak yok yola devam:))))))) o bebekler bu evlere girecekler......)))))))

ayşegül demiştim dimi sana ben. Benim eşimin hâla haberi yok diyemedim telefonda seni beklioyrum dedim gitmedim dedim

aynen canım benimkide şehir dışında ve hala haberi yok teste gitmeyeceğim sanıyor... Ve pazartesi geldiğinde nasıl diyeceğim asıl sorun orda şimdi ağlayamadım ama pazartesi foşşşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…