malesef((( kocaman bir 0 çektim. ya inanamıyorum 0,1 bile değil 0 . Eve geldim ağladım ağladım. eşim de yoktu annem korkmuş geldi anca yazabildim. Çok üzgünüm
Biliyordum baştan beri dedim yok diye....... Yok haber erken geldi olmadı ....
şükür 383..... cikti hepinizden allah razi olsun
allahim isteyen herkese goster yarabbim
malesef((( kocaman bir 0 çektim. ya inanamıyorum 0,1 bile değil 0 . Eve geldim ağladım ağladım. eşim de yoktu annem korkmuş geldi anca yazabildim. Çok üzgünüm
nısasum tebrık ederım allah tamamına erdırsın . Aysegullu canım sakın uzulme dıyecem ama ınsan uzuluyor kım ıstemez bebegının olmasını zaten evlenmemızınde asıl amacı çocumuzun olması degılmı.ama allahım en çok arzu edılen şeyle sınarmış.acaba olmassa ne yapacak kulum dermış.ama bız pes etmıycez.allahım bırgun bızıanne edecek.bır dusun sonuçta bızım azda çokta olsa çok şukur para bulup tup bebegı deneye bılıyoruz yanı bızım umudumuz var. .ya hıç parası olmayıpta hıç tedavı olamıyanlar ne yapacak.oyuzden sabret kümfekün allah ol derse zaten olurdu.
ayşegül ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar üzgünüm ki canım benim olacak en kısa zamanda olacak sende bebişine kavuşacaksın.. Rabbim yardım etsin kolaylıklar göstersin sana.. Dua etçem hep ayşen e sana ve diğer kızlara.. Ağla dök içini rahatla ama toparla sonra bebeğini kucağına alacaksın inanıyorum... Rabbim tez zamanda versin..
Canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin hiç değilse senden yana yüzümüz güldü..
Ah yaa kötü haberler aldık bugün çok üzüldüm ben ama allahın bir bildiği var elbet rabbim zamanını biliyor elbet olacak allah sabırlar versin arkadaşım..
canım söyleyecek söz bile bulamıyorum... bugün iki kötü haber birden... Rabbim sabrını versin cnm....
biz insan oğlu böyleyiz işte biraz ağlar biraz güleriz....allah kimseye taşıyamayacağından fazla üzüntü vermezmiş...
yapabildin mi cnm
oldu sanırım...sen neden kaldırdın:)
hemen koyayım deneme yapıyordum... :)))
oldu mu şekerim :))) bu arada çok hoşsun tatlım... ama misafirim geldi.. birazdan dönerim kahve içeyim :)))
kızlar gerçekten çok üzgünüm allah sabır ve güç versin yeniden başlayın canlarımmalesef((( kocaman bir 0 çektim. ya inanamıyorum 0,1 bile değil 0 . Eve geldim ağladım ağladım. eşim de yoktu annem korkmuş geldi anca yazabildim. Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?