devam aysegulu devammmm...olacak sonunda biliyoruz...
nisasum tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına aldığın günleri de paylaşırsın inşallah bizimle.
şakafcım maraton devam ediyor, hepimiz burdayız...ta ki bebişler kucağımıza gelene kadar...
Biliyordum baştan beri dedim yok diye....... Yok haber erken geldi olmadı ....
şükür 383..... cikti hepinizden allah razi olsun
allahim isteyen herkese goster yarabbim
malesef((( kocaman bir 0 çektim. ya inanamıyorum 0,1 bile değil 0 . Eve geldim ağladım ağladım. eşim de yoktu annem korkmuş geldi anca yazabildim. Çok üzgünüm
slm kızlar ben sadece korkuyorum daha öncede burdaki kızlar dış gebelik falan olmasın dediler ya işte ondan ama olsa belirti vermezmiydi sizce okuyup üflüyom kendimi hep dün hep ağladım hormonal galiba eşime kızdım sevmiyon artık beni beğenmiyon galiba dedim uyuz gibiyim bugün azcık gezmeye gittik kafam dağılsın diye uyuzmuyum neyim ya
rabbimin bir bildiği vardır elbet tugok ...allahım en kısa sürede bizlerede versin inşallah hayırlısını... Evet çok üzüldüm yıkıldım ama elden gelen bişey yok düşünüyorum ya sağlığım olmasaydı diye deneyecem bayram sonu tekrar en kısa zamanda ..iyiki varsınız ...
biz insan oğlu böyleyiz işte biraz ağlar biraz güleriz....allah kimseye taşıyamayacağından fazla üzüntü vermezmiş...
slm kızlar ben sadece korkuyorum daha öncede burdaki kızlar dış gebelik falan olmasın dediler ya işte ondan ama olsa belirti vermezmiydi sizce okuyup üflüyom kendimi hep dün hep ağladım hormonal galiba eşime kızdım sevmiyon artık beni beğenmiyon galiba dedim uyuz gibiyim bugün azcık gezmeye gittik kafam dağılsın diye uyuzmuyum neyim ya
Ayşegül canım gerçekten çok üzüldüm. Bekleme sürecinin beraber geçirmiştik. Senden de iyi haber almayı çok istemiştim. Olmadı. Ama olmayacak değil. Umut her daim var. Vakti zamanı geldiğinde ben herkesin anne olacağını inanıyorum. Birkaç gün kendini çok kötü hissedeceksin ama geçecek.. Taze umutlarla , yeni tedavi için kendini toparlamış olacaksın.. İnşallah bebişin en kısa zamanda annesine gelecek.. Dua edeceğim senin için....
Tebrik ederim canım. Senin iki tane miydi ? İkiz olabilir mi ?
Ne denebilir ki şafakçığım.. Üzülmemek mümkün değil. Ama bu da bir sınav.. Umarım son üzüntün olur... Bir dahaki sefere mutlu haberler alırsın.. Allah yardımcın olsun canım..
Ben de aynı durumdayım. Çok kötü bir ruh hali bu ya. acaba kese görülecek mi, kalp atışı duyulacak mı kuruyorum da kuruyorum. Dış gebeliğe ben de baktım. Tövbee Allah korusun yaaa.. Ben bir de çok kabus görüyorum. Aklımıza getirmeyelim. Bebeğimiz Allah'a emanet..
canım bazen üzüleceksin tabi ki ama denemekten vazgeçmemen çok güzel zaten sana da bu yakışır.. bu arada çok güzelsin arkadaşım maaşallah...
uyuz değilsin güzelim hamilesin normal yani.. dış gebelikte çok sancın olur benim bildiğim aklından bile geçirme lütfen hem sen kese görmedin mi ?
Ne kadar cesur görünmeye çalışsamda sanırım iyi değilim... Aslında ben anladım hamile olmadığımı ..daha önce 2 defa gebe kaldım ilki düştü 2. Si dış gebelik ve açık ameliyattı.. çok zor günlerdi o zaman hamile kalır kalmaz ağzımda metal tat ve ayrıca ilk günlerden hemen midem yanmaya başlamıştı bu ikisindede olmuştu .. Bunda hiç bişey hissetmedim üstelik anne olacağım içime doğmuştu.. O annelik duyusunu taşıdım onları kaybedinceye kadar bunda bomboştum en baitan sanki içimde bişey yoktu.. Ama acaba dedim tüp bebk olduğu için direk rahime koydukları içinmi bişey hissetmiyorum ..diye düşündüm ve dün en son idrardada çıkmayınca tamam dedim yok yinede umut dünyası sabah çok büyük hevesle gittim 5 saat sonuç için gözüm telde kaldı ama beklerken bile çok heyecanım olmadı içime doğmıştu sanki yoklardı onlar(((((((
Hiç üzülmeyin demiyorum insan elinde olmadan üzülüyor allah eşiniz ile size can sağlığı versin Ben denemeleri üst üste yaptım en fazla 1 ay ara ile Ancak ben endometriozis hastası ve opere olmuştum yumurta bulmak ya da geliştirmek zor olmuştu Durumunuza göre belki hemen tekrar denerler Allah gönlünüze göre versin sevgilerle
Ne kadar cesur görünmeye çalışsamda sanırım iyi değilim... Aslında ben anladım hamile olmadığımı ..daha önce 2 defa gebe kaldım ilki düştü 2. Si dış gebelik ve açık ameliyattı.. çok zor günlerdi o zaman hamile kalır kalmaz ağzımda metal tat ve ayrıca ilk günlerden hemen midem yanmaya başlamıştı bu ikisindede olmuştu .. Bunda hiç bişey hissetmedim üstelik anne olacağım içime doğmuştu.. O annelik duyusunu taşıdım onları kaybedinceye kadar bunda bomboştum en baitan sanki içimde bişey yoktu.. Ama acaba dedim tüp bebk olduğu için direk rahime koydukları içinmi bişey hissetmiyorum ..diye düşündüm ve dün en son idrardada çıkmayınca tamam dedim yok yinede umut dünyası sabah çok büyük hevesle gittim 5 saat sonuç için gözüm telde kaldı ama beklerken bile çok heyecanım olmadı içime doğmıştu sanki yoklardı onlar(((((((
Ayşegülcüm Şafakcım inşallah bir daha ki denemeye olacak Allahın izniyle hissettiklerinizi yaşamış biri olarak biliyorum ki en kısa zamanda toparlanıp yeniden başlayacaksınız. Her zaman dualarımdasınız.
Nisasum tebrik ederim canım Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)
kızlar iyi dileklerınız için teşekkürler.
safak aysegülü bu sevıncım bogazımda düğümlendi yazıları okuyunca allahım tek duam dıleyen herkese versın. ınsaalah sizin haberınızde en kısa sürede alırım.
yanımda oldugunuz sevincimi paylastıgınız için teşekkür ederim
ayşegül ve şafak kızlar durmak yok yola devam taki anne olana kadar , çocuklar kendileri ayarlıyor gelecekleri zamanı üzülmeyin, biran önce toparlanınki yeni tedavi için güç toplayın...allahın izniyl mutlaka anne olacaksınız inşallah...
nisanum canım senide tebrik ederim hayırlı sağlıklı bir gebelik dilerim...
:)))) canım benim allahım anneli babalı mutlu bi şekilde evlatlarını büyüt inşalalh... ben bu günden sonra dahada cesur oldum sanki tüp bebek konusunda ve hemen tedaviye başlamak istiyorum en kısa sürede hala çok heyecanlıyım.. tabiki çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor.. beni asıl üzen eşimin daha haberi yok ve yarın öğrenecek asıl ona nasıl diyeceğim ağlamadım daha ama onunla ağlarım heralde... allahım en kısa sürede bu sevinci bana ve benim gibi olanlara yaşatsın inşallah...
amin bitanem...eşin kendını hem negatıfe hem pozıtıfe hazırladı belkı daha cabuk atlatacaktır..
aynı merkezmı düşünüyorsun canım..[/QUOTE
sana özel mesaj gönderdim bakarmısın .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?