kızlar iyi dileklerınız için teşekkürler.
safak aysegülü bu sevıncım bogazımda düğümlendi yazıları okuyunca allahım tek duam dıleyen herkese versın. ınsaalah sizin haberınızde en kısa sürede alırım.
yanımda oldugunuz sevincimi paylastıgınız için teşekkür ederim
çok sinirlendim yaaa.... şimdi merkezi aradım.. ne zaman geleyim diye.. aralık yada ocak adetinizle dedi... ne kadar dedim 3000 tl dedi... cüşşşş yaaa... bu zaten 4. denemem olcak.. insan biraz utanır indirir fiyatı.... valla vicdansız bunlar...
Biliyordum baştan beri dedim yok diye....... Yok haber erken geldi olmadı ....
şükür 383..... cikti hepinizden allah razi olsun
allahim isteyen herkese goster yarabbim
malesef((( kocaman bir 0 çektim. ya inanamıyorum 0,1 bile değil 0 . Eve geldim ağladım ağladım. eşim de yoktu annem korkmuş geldi anca yazabildim. Çok üzgünüm
bugün mü çok gerginim insanlar mı düşüncesiz yaaa(((( ben tüp bebek yaptırıken kimseye söylemedim.. bi anneme bi kayınvalideme .... sağolsun onlar bizi reklam etmiş.... şimdi millet cenaze evi sanki geçmiş olsuna arayıp geliyor (( sanki benim kimseye dert anlatacak halim var.. her gelen soruyo .. herkese de tek tek anlattt... bunaldım valla.... şimdi herkes gitti ... eşim bi maç izleyeyim kaçalım evden dedi ((
kaç gündür takip ediyorum benimkiler düştü onunkiler tutunsun inşallah diye dualar ettim canım hayırlısı...biz hiç kimseye söylemedik sadce benim iş arkadaşlarımın haberi vardı bide yakın arkadaşlarımın...düşükten sonra bile anne babalar normal yolla oldu diye biliyorlar...normal dememize rağmen aynı şeyleri yaşadım...onlarda kendince destek olmaya çalışıyorlar..üzme sen kendini olacak bir gün zamanı değilmiş...evet eşinle dolaş kafan dağıt eve girince süreç akla geliyor...inşallah diğer tedavinde güzel sonuçlar alıcaz hepbirlikte inşallahh:))
inşallah cnm yaaa.. walla şu an ikisini de boğabilirim sinirimden... anneme biraz trip attım da kayınvalideme yapamadım...yemedi... onu kocama bıraktım...
neyse kızlar ben hazırlanayım .. biraz çıkayım ..kafam dağılsın...
canım tekrar tebrikler neler yaşadın belirtin varmıydı bana anlatsana bugün 4. günüm ve heycandan ölücem herkese sorar oldum
safak aysegülü bu sevıncım bogazımda düğümlendi yazıları okuyunca allahım tek duam dıleyen herkese versın. ınsaalah sizin haberınızde en kısa sürede alırım.
bugün mü çok gerginim insanlar mı düşüncesiz yaaa(((( ben tüp bebek yaptırıken kimseye söylemedim.. bi anneme bi kayınvalideme .... sağolsun onlar bizi reklam etmiş.... şimdi millet cenaze evi sanki geçmiş olsuna arayıp geliyor (( sanki benim kimseye dert anlatacak halim var.. her gelen soruyo .. herkese de tek tek anlattt... bunaldım valla.... şimdi herkes gitti ... eşim bi maç izleyeyim kaçalım evden dedi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?