eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım tekrar tebrikler neler yaşadın belirtin varmıydı bana anlatsana bugün 4. günüm ve heycandan ölücem herkese sorar oldum

insanlık ölmüşş..

malesef ((( kocaman bir 0 çektim. ya inanamıyorum 0,1 bile değil 0 . Eve geldim ağladım ağladım. eşim de yoktu annem korkmuş geldi anca yazabildim. Çok üzgünüm

kızlarr yaa inanın bizde sizler kadar harap oluyoruzz..sizlerle beraber yaşıyoruz duygularınızı burada hep paylaştığımız içinn.. tatlım umudun o eve girecek bebişler olsun..birgün mutlaka olacak... Rabbim cok büyük...

bugün mü çok gerginim insanlar mı düşüncesiz yaaa (((( ben tüp bebek yaptırıken kimseye söylemedim.. bi anneme bi kayınvalideme .... sağolsun onlar bizi reklam etmiş.... şimdi millet cenaze evi sanki geçmiş olsuna arayıp geliyor (( sanki benim kimseye dert anlatacak halim var.. her gelen soruyo .. herkese de tek tek anlattt... bunaldım valla.... şimdi herkes gitti ... eşim bi maç izleyeyim kaçalım evden dedi ((

kaç gündür takip ediyorum benimkiler düştü onunkiler tutunsun inşallah diye dualar ettim canım hayırlısı...biz hiç kimseye söylemedik sadce benim iş arkadaşlarımın haberi vardı bide yakın arkadaşlarımın...düşükten sonra bile anne babalar normal yolla oldu diye biliyorlar...normal dememize rağmen aynı şeyleri yaşadım...onlarda kendince destek olmaya çalışıyorlar..üzme sen kendini olacak bir gün zamanı değilmiş...evet eşinle dolaş kafan dağıt eve girince süreç akla geliyor...inşallah diğer tedavinde güzel sonuçlar alıcaz hepbirlikte inşallahh:))

inşallah cnm yaaa.. walla şu an ikisini de boğabilirim sinirimden... anneme biraz trip attım da kayınvalideme yapamadım...yemedi... onu kocama bıraktım...

bugün güzel haberi alan arkadaşları tebrik ederim Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...negatif olanlar hayırlısı olsun..üzmeyin canınızı sizin sağlığınız daha önemli kendinizi güçlü hissedinki bir sonraki tedavinizde sevinirken bu yaşadıklarınızı hemen unutun....valla içime doğdu ikincisinde olcak inşallah:)))

inşallah cnm yaaa.. walla şu an ikisini de boğabilirim sinirimden... anneme biraz trip attım da kayınvalideme yapamadım...yemedi... onu kocama bıraktım...

çok güldüm bende bugün kayınvalidemi gönderdim bi kaç gündür bizdeydi o aklıma geldi...bizimkiler normal oldu diye biliyorlar ya bi daha olur üzülmeyin diyorlar içimden gülüyorum bi bilseniz böle olduğunu diye...aman sıkma canını sen....olacak inşallah bugünler aklımıza gelmeyecek bi daha...

canım tekrar tebrikler neler yaşadın belirtin varmıydı bana anlatsana bugün 4. günüm ve heycandan ölücem herkese sorar oldum

teşekkür ederim canım..
herkesde farklı oluyor ..bend e hep bir seyrime vardı karnımda kasıgımda onun dısında birsey aklıma gelmıyor ınsaalah bebişini kucagına alırsın canım

hadi gözün aydin canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

Yok canım üzülme herkesin nasibi işte. Çok sevindim ama tabi seninki yeni olmadı evvelki günden biliyorduk. Ben testi görünce bi acayip oldum. bi baktım değer sıfır. referans aralığı da sıfır. hiçbişey çıkmadı ya referans aralığı koyma gereği bile hissetmemişler (( az öncesine kadar aralıklarla ağladım durdum işte. eşim ikinciye biraz ters bakıyor aynı şeylere nasıl katlanacaksın iğneler falan diye biraz da beni düşünüyor. işte kadın milleti doğuştan anne adayı olduğu için herhalde sabah allahım bitsin bu iğneler derken şimdi yeniden yapabilirim düşüncesiyle kızıyorum eşime kendi kendime. tabi bi de maddi boyutu var. Allahım hepimize yardım etsin

ben de bilen arkadaşlrıma dedim kimse aramasın ben aramadan. Aramamışsam bilinki yoktur ve kimseyle konuşmak istemiyorum ona göre dedim. daha evden çıkmadan arkadaşın biri aradı. Sonra bir ikisi daha. ne yapsın onlar da teselli etmeye çalışıyor. Tabi haklsın bazıları abartıyor durumu halini anlamadan bi de derdini tekrar tekrar yaşatıyorlar adama. eşime telefonda eve gel sonra gider alrız sonucu dedim anlamış. Sonra tekrar konuştuk bir yerde buluşalım d iye yürüme minibüse bin dedi. Dedim yorulmamamı gerektirecek bir durum yok biliyorum ama sen yine de yorulma dedi

hormonlarım iş başında ağlamaktan içim çıktı yeşim öldü (((( daha ne kadar ağlarım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…