ben de bilen arkadaşlrıma dedim kimse aramasın ben aramadan. Aramamışsam bilinki yoktur ve kimseyle konuşmak istemiyorum ona göre dedim. daha evden çıkmadan arkadaşın biri aradı. Sonra bir ikisi daha. ne yapsın onlar da teselli etmeye çalışıyor. Tabi haklsın bazıları abartıyor durumu halini anlamadan bi de derdini tekrar tekrar yaşatıyorlar adama. eşime telefonda eve gel sonra gider alrız sonucu dedim anlamış. Sonra tekrar konuştuk bir yerde buluşalım d iye yürüme minibüse bin dedi. Dedim yorulmamamı gerektirecek bir durum yok biliyorum ama sen yine de yorulma dedi![]()
cnm ben kaç gündür kanamalar yüzünden zaten biliyordum...anlamıştım gideceğini... alıştırmıştım kendimi... biliyorum kötülükten değil.. ama her sorana anlat anlat... ağlamamak için kasıyorum kendmi.... boğazıma yumruk atmışlar gibi bi ağrı oluyor... istemiyorum kimseler beni ağlarken görsün.. ben zaten eşimin önünde bile ağlayamadım.. öünkü sorun eşimde... alınsın istemedim... bide eşimin önünde sorup uzatıyorlar... eşim daha bi kötü oluyo... bi çığlık atıp kovmak geliyo içimden herkesi.. bi arkadaşım wardı... allah rahmet eylesin wefat etti... hep derdi.. biri duygularımı tekmeliyor diye.. acııtıyor canımı diye.. hakikaten her sorduklarında duygularımı tekmeliyorlar...