ben de bilen arkadaşlrıma dedim kimse aramasın ben aramadan. Aramamışsam bilinki yoktur ve kimseyle konuşmak istemiyorum ona göre dedim. daha evden çıkmadan arkadaşın biri aradı. Sonra bir ikisi daha. ne yapsın onlar da teselli etmeye çalışıyor. Tabi haklsın bazıları abartıyor durumu halini anlamadan bi de derdini tekrar tekrar yaşatıyorlar adama. eşime telefonda eve gel sonra gider alrız sonucu dedim anlamış. Sonra tekrar konuştuk bir yerde buluşalım d iye yürüme minibüse bin dedi. Dedim yorulmamamı gerektirecek bir durum yok biliyorum ama sen yine de yorulma dedi
hormonlarım iş başında ağlamaktan içim çıktı yeşim öldü(((( daha ne kadar ağlarım bilmiyorum
:)) neyse en azından hamile olduğunu hatırladın :))))
test gününü beklesen daha iyi olur canım boşuna kafanı karıştırma bence..tedavin hayırlı olsun..iyi geceler kızlar...benimde ayın 26sı test günüm.2 embriyo konuldu ama orta kalitedelerdi.şansım artsın diye koydular.24ünde test yapsam çıkar mı ki?
test gününü beklesen daha iyi olur canım boşuna kafanı karıştırma bence..tedavin hayırlı olsun..
sabah uynadım ve aniden gerneşmek istedim ve heme engel oldum kendime.( bebekler var sandım)... sonra aklıma geldi enine boyuna gerindim....
okuyunca çok duygulandım aynısını birkaç defa ben de yaşadım.çok kötü bir duygu.
ben hala duyguluyum hep boğazım düğüm düğüm(( ama elden gelen bişey yok.. kullandığım ilaçların kalanlarını görünce bile bi garip oluyorum olsaydıda günde 1 iğne değil 5 tane vursaydım diyorum..ilaç saatim geldiğinde o kadar alışmışımki ilaçlara aranıyorum ama bunların çabuk geçmesi için bayram sonu tekrar başlayacağım önce tetkikler neden olmamış sonra inşallah tedavi:)))
ben hala duyguluyum hep boğazım düğüm düğüm(( ama elden gelen bişey yok.. kullandığım ilaçların kalanlarını görünce bile bi garip oluyorum olsaydıda günde 1 iğne değil 5 tane vursaydım diyorum..ilaç saatim geldiğinde o kadar alışmışımki ilaçlara aranıyorum ama bunların çabuk geçmesi için bayram sonu tekrar başlayacağım önce tetkikler neden olmamış sonra inşallah tedavi:)))
bir daha olmasın inşallah en kısa zaman da bebeğin sağ sağlim doğsun bebeklerimiz hatta
sabah uynadım ve aniden gerneşmek istedim ve heme engel oldum kendime.( bebekler var sandım)... sonra aklıma geldi enine boyuna gerindim....
günaydın. ben de kahvaltı hazırlayacaktım dolaba uzandım bi ayy dedim dikkat edeyim sonra aklıma geldi( adet olmadan galiba biz rahatlamıycaz. ayşegül senin testinde referans aralığı var mıydı ya testin görüntüsü canımı sıktı :))) hep sıfır aaaaaa
benden de dualarınızı esirgemeyin kızlar bariz bir kanamam yok allahıma hamdolsun ama jel hala pembe pembe geri geliyor ondan tediginim allahıma emanet bebeğim..
mrb kızlar ben bayadır giremiyorum internette sorun vardı dün geldi inş iyisinizdir okuyabildiğim kadarıyla sonuç alan arkadaşlar var şafak ve ayşegülü arkadaşım inş sonraki ay kendiliğinden hamile kalırsınız çok üzüldüm okuyunca her olmamış duyduğumda kendim kadar üzülüyorum hamile arkadaşlar inş kucağınınıza alırsınız sağlıklı bir şekilde.benim de geçen p.tesi transferim oldu bugün 7.günüm 2 embriyo transfer edildi eve gelir gelmez grip oldum ilk 3 gün çok kötü geçti ama şuan iyiyim hiç bişey hissetmiyorum.Bugun dayanamadım evde internetten aldığım babystar marka erken gebelik testleri vardı onlardan bir tane yaptım ve negatif silik falan bişey yok ne düşüneceğimi şaşırdım biliyorum erken ama yinede yine mi olmadı acaba diyorum sizin fikriniz ne sizce daha erken mi?gebelik olsa silikte olsa çıkarmıydı yorum yaparsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?