sabah uynadım ve aniden gerneşmek istedim ve heme engel oldum kendime.( bebekler var sandım)... sonra aklıma geldi enine boyuna gerindim....
Şekerler Allah yardımcınız olsun keşke elden gelen bişey olabilsede yapabilsek. Dua etmekten başka çere yok. Dualarım hep sizlerleokuyunca çok duygulandım aynısını birkaç defa ben de yaşadım.çok kötü bir duygu.
herşey gün geçtikçe kötüye gidiyor... eşime işinin sorunlarımız düzelmesi için aralık 15e kadar süre verdim o da o vakte kadar sadece evliliğe karşı sorumluluklarımızı yerine getireceğiz dedi... şimdi aynı evde iki yabancı gibiyiz o vakte kadar çözülmezse boşanmaya karar verdik...
herşey gün geçtikçe kötüye gidiyor... eşime işinin sorunlarımız düzelmesi için aralık 15e kadar süre verdim o da o vakte kadar sadece evliliğe karşı sorumluluklarımızı yerine getireceğiz dedi... şimdi aynı evde iki yabancı gibiyiz o vakte kadar çözülmezse boşanmaya karar verdik...
aranızda haalaa sevgi varki kjesip atmıyor beklıyorsunuz konusuyorsunuz birbirinizi sevıyorsunuz.insaalah mutlu olarak devam eder aılenızherşey gün geçtikçe kötüye gidiyor... eşime işinin sorunlarımız düzelmesi için aralık 15e kadar süre verdim o da o vakte kadar sadece evliliğe karşı sorumluluklarımızı yerine getireceğiz dedi... şimdi aynı evde iki yabancı gibiyiz o vakte kadar çözülmezse boşanmaya karar verdik...
ben hala duyguluyum hep boğazım düğüm düğüm(( ama elden gelen bişey yok.. kullandığım ilaçların kalanlarını görünce bile bi garip oluyorum olsaydıda günde 1 iğne değil 5 tane vursaydım diyorum..ilaç saatim geldiğinde o kadar alışmışımki ilaçlara aranıyorum ama bunların çabuk geçmesi için bayram sonu tekrar başlayacağım önce tetkikler neden olmamış sonra inşallah tedavi:)))
aranızda haalaa sevgi varki kjesip atmıyor beklıyorsunuz konusuyorsunuz birbirinizi sevıyorsunuz.insaalah mutlu olarak devam eder aılenız
sen öyle yazma içim gidiyor zamanı var demekki ne desem bos haklısın haklısın ... allah saglık versın esıne sana ...insaallah olacak
saol canım benim yanımda olman bana mutluluk veriyor baştan bu tarafa bana destek oldun allahım bütün güzellikleri versin sana ama bebğin doğunca görmeye gelecem seni inşallah:)))
canım bence yapma bidaha .. benim en çok o çubuklar moralimi bozdu tekrar denediğimde asla yapmayacam o testleri... normalde çıkmıyormuş çok insanda çok nadir olarak çıkanlarda var... ama ben 3 defa yaptım çıkmadı ve yokmuşta zaten....deneme bi daha ve şu anki gebeliğin tadını çıkar rabbim en iyisini bilir bekle test gününü inşallah vardır ve seviniriz...
inş canım dediğin gibi olurda seviniriz benim 3. tüp bebek denemem ilk ikisindede kimyasal gebelik oluştu ve ilk denememde hasta gibi 7.günden itibaren test yaptım ve hepsindede 2. çizgi silik çıktı ve 12.gün değeri 28 di şimdide acaba dedim yine çıkarmı çünkü onda çok az yükselmede bile silik çıktı ama bunda hiç bişey çıkmadı
tatlım her gebelik aynı olmaz bak onlarda çıkmış kimyasal olmuş...demekki bu inşallah normal ve bebğin içinde .. benim ilk denememdi tüp bebkte tecrübem yok ama bende 2 defa gebe kaldım biri düştü.. diğeri dış gebelik oldu ve açık ameliyat oldum sol tüpüm alındı... merak etme olacak ve hamilesin inşallah dualarım seninle:))
Şekerler Allah yardımcınız olsun keşke elden gelen bişey olabilsede yapabilsek. Dua etmekten başka çere yok. Dualarım hep sizlerle
Canım benim birbirinize en çok destek olmanız gereken zaman. Neden bu kadar çıkmaza girdinizki. Muhakkak yaşanılanlar çok zor ama eşin senin kadar hassas olamaz. Bu dönemde elbette senin daha çok ilgi alaka ve anlayışa ihtiyacın var.Ama işte erkekler bunu anlayamayabiliyorlar sen idare etmeye bak ve kendini toparla lütfen
canım özel olacak belki sorum ama? bu kadar 2 yabancı olmanızı gerektiren sorununuz nedir siz daha yeni bebek deneyiminden geçmedinizmi... bu çok üzücü bir olay ve sakın yıkmayın yuvanızı ..anlatırsan belki yardımcı olabiliriz(((((
aranızda haalaa sevgi varki kjesip atmıyor beklıyorsunuz konusuyorsunuz birbirinizi sevıyorsunuz.insaalah mutlu olarak devam eder aılenız
sen öyle yazma içim gidiyor zamanı var demekki ne desem bos haklısın haklısın ... allah saglık versın esıne sana ...insaallah olacak
canım benim o renkten ve jelin gelişinden korkma .... ben dün negatifi alınca afedersin... temizledim içini ve gördüklerim beni hayrete düşürdü sıktığımız o kafdar jel tamamen orda donmuş ve zor çıkardım erimiş naylon gibiydi kaskatı olmuş meğer hep rahmimi tırmalayan onlarmış.. ve rengi kimi açık pembe kimi beyazdı rahat ol yani ...tabi sakın sen deneme çıkarmayı..
anladım canım.. ama bak her erkek duygularını dışa vuramaz belkide yapısı budur onu en iyi sen tanıyorsun heralde evliliğin başındada eşin aynıydı değilmi *** sonradanmı değişti... evliliğini en iyi tanıyan sensin.. ama eşin bence duygularını çok belli edemiyor gibi geldi bana eğer seni sevmiyor olsaydı tedavine en baştan izin vermezdi.. şimdiki tedaviye hayır demeside olan gerginliktendir bence zaman geçince yumuşar bence..bak benimde ilk tedavim ama öyle aksi olduki başlangıçta hep yanımdaydı taki transferime kadar transferimde 2 gün bana baktı evden işe bile gitmedi ama 3. gün mecburen işi gereği şehir dışına gitmek zorunda kaldı ve hala gelemedi..ve sonuçtan daha haberi yok ben orda üzülmesin diye söyleyemedim.. şimdi bu bebek istemediği anlamınamı geliyor...hayır asla ama o benim için bazı fedakarlılar yapıyorsa bende onu için yapmalıyım diye düşünüyorum.. sende öyle düşün ve akşam otur güzelce konuş birbirinize sıkı sarılın ve asla bırakmayın.. ama birbirinizi suçlamadan konuşun olmuşa değil olacaklara konuşun canım ... lütfen dene bunu..eşim en az benim kadar sıkıntı çektiğini ve beni hiçbişeyle memnun edemediğini söylüyor tedavi yüzünden iş yerinde sorun yaşıyorum aylarca yumurtlama tedavisi 1 aşılama 2 tüp negatif haftanın 5 günü eşim yanımda yok en yakın arkadaşımız bile hamile kaldı diye bizimle görüşmeyi bıraktı ve beni herşeyden memnuniyetsizlikle suçluyor ve ben artık bütün bu yükleri tek başıma taşıyamıyorum
eşim haftanın 5 günü şehir dışında evlenirken böyleydi ama ekimde evlendik ocakta değişecek demişti 2 sene oldu ve bu iki senem benim hep yalnız ve eşimin bir iki aya düzeliyor telkinleriyle geçti. tüm tedavilerde neredeyse yalnızdım çok nadir oldu benimle gelişleri ve en son transferde gelemedi ben 3-4 saat hastanede yatarak gelebilmesini bekledim negatifi yalnız gördüm geldiğinde bi kez sarılıp destek olmakiçin uğraşmadı ve ben artık tek kişilik bi evlilik yaşamak istemiyorum bunun için de 2 ay süre verdim ya iş değişir ya da ben giderim ama giderken de patronlarınla da konuşurum ailenle de tüüm gemileri yakarım dedim ne zaman işin gücün düzelirse gelir beni alırsın dedim hayır almam kapıdan çıktığın an biter bu planları yaptıysan şimdi uygulayabilrsin dedi sonra biraz yumuşattı ve o vakte kadar evlilik sorumluluklarımızı -bi yere giderken haber vermek eve zamanında gelmek gibi- yerine getirelim ama benden canım cicim bekleme dedi ve ben bugünü bu evlilik devam etse de unutmam dedi. haklısın ben 2 senedir seni oyalıyorum ben seni seviyorum deme böyle diyemedi. olan özetle bu tatlım vee tedaviyi de istemediğini söyledi eğer hamile kalırsam doğum yapana kadar hiçbiyere gidemeyeceğimi ekledi... sözde bebek çokistiyor ama icraat yok
amin tatlım ama bilmiyorummm
ayşegül nasılsın ???
iyi olacağım inşallah .. şu andaki tek sıkıntım eşim...salı günü gelecekmiş.((((( ve az önce telde..bebişlerim nasıllar diye sordu ne diyeceğimi bilemedim kem küm derken evde bi test yapsana aşkım dedi bende yapmam sen gel bakalım bi dedim şimdi bütün sıkıntım eşim...çok umutluydu çok yıkılacak tamda bayram önü allahım ona güç ve rahatlık versin nolur eşim için dua edin rahat olsun arkasından hepiniz birer tane ayetelkürsü okursanız çok sevinirim allah kabul eder inşallah..((((
iyi olacağım inşallah .. şu andaki tek sıkıntım eşim...salı günü gelecekmiş.((((( ve az önce telde..bebişlerim nasıllar diye sordu ne diyeceğimi bilemedim kem küm derken evde bi test yapsana aşkım dedi bende yapmam sen gel bakalım bi dedim şimdi bütün sıkıntım eşim...çok umutluydu çok yıkılacak tamda bayram önü allahım ona güç ve rahatlık versin nolur eşim için dua edin rahat olsun arkasından hepiniz birer tane ayetelkürsü okursanız çok sevinirim allah kabul eder inşallah..((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?