eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Allah hayırlısı ile bize anne olmayı nasip etsin...yaşım 26 . 24 yaşında ilk tüp bebek denememiz oldu Rizede istanbula gittik eşimle etilerde fertijin tüp bebek merkezine gittik sonuç...üzücü 2 .tüp bebeği denemek istiyoruz bu kış istiyoruz benim için çok sıkıntılı geçti o süreç Allah çocuğu olmayanlara hayırlı bir çocuk nasip etsin ..asla ümidinizi kesmeyin son anda bile..tüp bebek deneyecek olan herkese kolaylıklar hayırlar diliyorum...Sevgi ve Dua ile...

cnm benim daha iyi ol....senin işinde zor yanında yokken açıklayabilmek yada açıklayamamak... sıkıntılı süreçte yalnız olmak.... ben atlattım ama suratıma bakan her insanın bana acıma duygusuyla baktığı hissini henüz atamadım.... psikolojimi toparladım ama insan içine çıkmak istemiyorum... bir an önce kimseye duyurmadan yeniden başlamak istiyorum...senin en azından değiştirme lüksün var benim yok (( ama şu hafta bi geçsin kendime çok iyi bakcam... beslenme dikkat etcem.. kürler yapcam .. tam hazır gitcem...

arkadaslar ben demet aranıza yeni katıldm tüpbebek yapıyorum dualarınza ihtiyacım var salı gunu yumurtalarım toplancak rabb herkeze nasip etsin evlat acısı cok zor

nasıl oldun arkadaşımmm

evet tatlım haklısın bende aynı yere tekrar giderim heralde ama bu defa daha bilinçli... en azından neden gebelik aşısı hakkında neden bilgi vermediklerini ve neden rahim içine bakılmadığını neden transferden sonra tekrar çağırmadıklarını vs. aklıma gelmiyor ama hepsini sorarım ve tüm tetkiklerin yapılamasını isterim..bende bitisel kürler yapacağım çakşır suyu var ayşen sende denesen tadı kötü ama biz 2 ay içmiştik eşimle erkekte siperm kalitesini ve hızını artırıyormuş ve bana mantıklı geldi... ayrıca yumoş toplanmadan hatta şimdiden incir suyuna başlamayı düşünüyorum çünkü o 21 gün içilip 1 hafta ara verilmesi gereken bi kür

nasıl oldun arkadaşımmm

arkadaslar ben demet aranıza yeni katıldm tüpbebek yapıyorum dualarınza ihtiyacım var salı gunu yumurtalarım toplancak rabb herkeze nasip etsin evlat acısı cok zor

hoşgeldin arkadaşım evimize:)) burası bizim en özel odamız.. burda günlerin nasıl geçtiğini anlamazssın inşallah bebeğine kavuşursun:)

bende incir kürünü deniycem benimde aklımdan geçen o... bide eşim bi ilaç almıştı biz tüp bebeğe gitmeden önce kırmızı ginseng diye... gülmüştüm... şimdi onada başladım... ama çakşır suyu dediğini duymadım.... bide folbiolü bırakmadım.. çünkü normal gebelik düşünenlerde bile 3 ay önceden içilmeye başlanması yazıyor...o yüzden onu içmeye devam ediyorum.... rahim içi tetkikler başarısız tüp bebek denemelerinden sonra yapılıyor .. yani en az iki olması gerekiyor...

nasıl oldun arkadaşımmm

hımm... bak onu bilmiyordum acemi tüpçüyüm ben:)) kırmızı cinsengi de kullandık ama geçen aylarda idi folibolü dr. sordum bırak hormanların için fazla olabilir dedi gerekirse yeniden başlarız dedi bende anlamadım bu doktorları yaa...

ben sormadım ama kendimce devam ettim..nasıl ginseng işe yaradı mı bari yumurtaların için bişiy dedi mi dr..

hb tşkler inşlah hayırlısıyla ama cok korkuyorum bu 4düncü tüpbebk yapımş hayırlısı

korkma nedenini anlayamdım... olmama korkusumu ..eğer öyleyse cesur ol sakın olmayacak diye başlama olumlu düşün olumlu olsun inş... ben daha dün negatif sonuç aldım bu gün yenisini ne zaman başlayabiliriz diye dr. aradım ..

:))) hoş geldin cnm bende 3 ü bitirdim dörde geçecem :)))) gülüyoruz artık ağlanacak halimize

delülüğe vurduk:))) valla ben bu gün çok duygusalım hemen ağlıyorum..dün kaskatı kesilmiştim..az önce eşimle faceden görüştüm ağladım neden ağlıyorsun dedi seni özledim dedim:))))(((((((

evt ya gene olmassa diye demiştim dogru diyosun olumlu olmak lazım üzüldüm hayırlısı rabbim yardımcimz olsun hepimize nasip etsin inşlhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…