• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

delülüğe vurduk:))) valla ben bu gün çok duygusalım hemen ağlıyorum..dün kaskatı kesilmiştim..az önce eşimle faceden görüştüm ağladım neden ağlıyorsun dedi seni özledim dedim:))))(((((((

geçecek tatlım şimdi senin regl de olmadıysa o da yapar biraz da o etkiler..

şekerler kocacımın uykusu gelmiş yatalım diye tutturdu.... hepinize iyi geceler ... yarın görüşürüz.... öpüyorum...

günlerce belirti aradım kendimde ...şimdi midem yanıyor kasıklarım arada ağrıyor ..sanki benden intikam alıyor bedenim...

hayır canım.. onlar aldığın ilaçların etkisi... kullandığımız ilaçlar rahim kasılmalarını engelliyor... bıraktığında da kasılmalar daha şiddetli oluyor...

herşey gün geçtikçe kötüye gidiyor... eşime işinin sorunlarımız düzelmesi için aralık 15e kadar süre verdim o da o vakte kadar sadece evliliğe karşı sorumluluklarımızı yerine getireceğiz dedi... şimdi aynı evde iki yabancı gibiyiz o vakte kadar çözülmezse boşanmaya karar verdik...

eşim en az benim kadar sıkıntı çektiğini ve beni hiçbişeyle memnun edemediğini söylüyor tedavi yüzünden iş yerinde sorun yaşıyorum aylarca yumurtlama tedavisi 1 aşılama 2 tüp negatif haftanın 5 günü eşim yanımda yok en yakın arkadaşımız bile hamile kaldı diye bizimle görüşmeyi bıraktı ve beni herşeyden memnuniyetsizlikle suçluyor ve ben artık bütün bu yükleri tek başıma taşıyamıyorum

eşim haftanın 5 günü şehir dışında evlenirken böyleydi ama ekimde evlendik ocakta değişecek demişti 2 sene oldu ve bu iki senem benim hep yalnız ve eşimin bir iki aya düzeliyor telkinleriyle geçti. tüm tedavilerde neredeyse yalnızdım çok nadir oldu benimle gelişleri ve en son transferde gelemedi ben 3-4 saat hastanede yatarak gelebilmesini bekledim negatifi yalnız gördüm geldiğinde bi kez sarılıp destek olmakiçin uğraşmadı ve ben artık tek kişilik bi evlilik yaşamak istemiyorum bunun için de 2 ay süre verdim ya iş değişir ya da ben giderim ama giderken de patronlarınla da konuşurum ailenle de tüüm gemileri yakarım dedim ne zaman işin gücün düzelirse gelir beni alırsın dedim hayır almam kapıdan çıktığın an biter bu planları yaptıysan şimdi uygulayabilrsin dedi sonra biraz yumuşattı ve o vakte kadar evlilik sorumluluklarımızı -bi yere giderken haber vermek eve zamanında gelmek gibi- yerine getirelim ama benden canım cicim bekleme dedi ve ben bugünü bu evlilik devam etse de unutmam dedi. haklısın ben 2 senedir seni oyalıyorum ben seni seviyorum deme böyle diyemedi. olan özetle bu tatlım vee tedaviyi de istemediğini söyledi eğer hamile kalırsam doğum yapana kadar hiçbiyere gidemeyeceğimi ekledi... sözde bebek çokistiyor ama icraat yok

tuba, önce şunu söyleyeyim, bu çalkantıları yaşayan bir tek sen değilsin. "bebeğim olsun" fikri kafaya düştükten ve tedavisiz yapılamayacağı öğrenildikten sonra kesinlikle başka bir boyuta geçiyor herşey. seninle ilgili herşey farklılaşıyor bir anda. her ne kadar herkes tedavi süresince olumlu düşünmek gerektiğini söylüyor olsalar bile bunun kolay olmadığını hatta imkansız olduğunu biz biliyoruz. çocuksuz aile olunamayacağı fikri, toplumda eksik kalınacağı fikri insanı her gün biraz daha yiyip tüketiyor. bir de etrafındaki arkadaşların sırayla hamile kalıp doğuruyorlar bu arada. ama tuba, şu an çok uzak gözükse de bizim çocuğumuz olacak. buna inan. bütün bunlar geride kalacak. sorunlar bitecek mi tabi ki hayır. biz yaşadıkça hayatta hep farklı farklı sorunlar olacak. ama bu çiftlerin sınırlarını çoook çok zorlayan bir konu. biraz alttan alman şart. bu adam senin evini, yuvanızı ayakta tutabilmek için çalışıyor. zannetmiyorum ki senden uzakta olmak onu mutlu ediyor olsun. ama bütün bunlarla uğraşırken o evin maddi sorumluluğu da yok mu? tedavi dediğin şey bile bir sürü para değil mi? erkeklerin bu konulardaki duygu ifade biçimleri bizim gibi değil. daha önce de defalarca söyledim ya, çocukken bile bebekle oynayark hayata başlayan biziz onlar değil. olumlu düşünceleri üstüne geçir, gururunu da bir boşver hele, sen yanaş kocana. bunların hepsi bir gün geride kalacak.

yarın transferım var kızlar bebıslerımı allıp gelıcem işallah bugune kadar cok ıyıydıler bundan sonrda benı bırakmazlar

ceydacım iyi şanslar, zorlu bekleyiş günleri başlıyor desene :)

mrb kızlr ben takip ediyorum sizi gelişmelerinizi okuyorum ama kendim daha başlamadığım için tüpe bişey yazamıyorum sadece okuyorum bilgim olsun diye..
durumunuza kendim kadar üzüldüm inanın yandı içim... ama kelimelerin bittiği yer oluyo bazen hayırlısı demek allahım bidakine yüzünüzü güldürsün inş...
bakalım biz nasıl olcaz..
kürlerden bahsetmişsinizde ben çok yaptım o kürleri bildiğimi sizlede paylaşmak istedim.. bence önce lahana ve maydonoz küründen başlayın vücudunuzdaki ödemi şişliği ve
toksinleri atmak için. bu arada soğan kürüde yapabilirsiniz.. daha sonra rahmi güçlendirmek ve yumurtalıkları çoğaltmak için incir ve havuç kürüne geçin derimm.. tabii nacizane fikrim benim
umarım kızmassınız bana yardımcı olmak istedim size.. sizde arrştırın tabi bu kürleri... allahım yardımcımız olsun hepimizin ....

Son düzenleme:
mrb kızlr ben takip ediyorum sizi gelişmelerinizi okuyorum ama kendim daha başlamadığım için tüpe bişey yazamıyorum sadece okuyorum bilgim olsun diye..
durumunuza kendim kadar üzüldüm inanın yandı içim... ama kelimelerin bittiği yer oluyo bazen hayırlısı demek allahım bidakine yüzünüzü güldürsün inş...
bakalım biz nasıl olcaz..
kürlerden bahsetmişsinizde ben çok yaptım o kürleri bildiğimi sizlede paylaşmak istedim.. bence önce lahana ve maydonoz küründen başlayın vücudunuzdaki ödemi şişliği ve
toksinleri atmak için. bu arada soğan kürüde yapabilirsiniz.. daha sonra rahmi güçlendirmek ve yumurtalıkları çoğaltmak için incir ve havuç kürüne geçin derimm.. tabii nacizane fikrim benim
umarım kızmassınız bana yardımcı olmak istedim size.. sizde arrştırın tabi bu kürleri... allahım yardımcımız olsun hepimizin ....

teşekkürler tatlım.. mutlaka araştıracam bu kürleri ve ne zaman başlamam gerektiğini öğrenecem ama önce dr. kontrolüne gitmem lazım bayram sonu artı ne deseler içeçcek durumdayız allah bunu kimsaye yaşatmasın sanada en kısa zamanda bebekler versin inşallah...

teşekkürler tatlım.. mutlaka araştıracam bu kürleri ve ne zaman başlamam gerektiğini öğrenecem ama önce dr. kontrolüne gitmem lazım bayram sonu artı ne deseler içeçcek durumdayız allah bunu kimsaye yaşatmasın sanada en kısa zamanda bebekler versin inşallah...

ne demek cnm bildiklerimizi paylaşıyoruz burda benim tecrübem olmadığı için tüp konusunda bişey diyemiyorum..
ama kürler falan çok yaptım.. o konuda azda olsa biliyorum... allahım herkesin gönlündekini versin.. en kısa zamanda bizlerede inşşşş ...

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çökse de
gaz sancılarını gördükçe içim acısa da
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmeyeyim

diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyor desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allah'ıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

iyi olacağım inşallah .. şu andaki tek sıkıntım eşim...salı günü gelecekmiş.((((( ve az önce telde..bebişlerim nasıllar diye sordu ne diyeceğimi bilemedim kem küm derken evde bi test yapsana aşkım dedi bende yapmam sen gel bakalım bi dedim şimdi bütün sıkıntım eşim...çok umutluydu çok yıkılacak tamda bayram önü allahım ona güç ve rahatlık versin nolur eşim için dua edin rahat olsun arkasından hepiniz birer tane ayetelkürsü okursanız çok sevinirim allah kabul eder inşallah..((((

Günaydın Ben de aynı. Adet oldun mu ?? Ben akşam hafif bir leke gördüm tabi musluklar yine açıldı hıçkıra hıçkıra ağladım. İnsanoğlu işte yine de bir umut olduğnu farkettim içimde ya test yanlışsa diye :((( Herhalde öğlene kadar sökülürüm. o kadar ilaçtan sonra ayşen gibi sancı çekicem diye korkuyorum. Eşim de zavallım beni teselli ediyor biliyordun zaten böyle olacağını yeni bişey değil niye bu kadar üzüyorsun kendini diye sakinleştirmeye çalıştı.

Günaydın Ben de aynı. Adet oldun mu ?? Ben akşam hafif bir leke gördüm tabi musluklar yine açıldı hıçkıra hıçkıra ağladım. İnsanoğlu işte yine de bir umut olduğnu farkettim içimde ya test yanlışsa diye :((( Herhalde öğlene kadar sökülürüm. o kadar ilaçtan sonra ayşen gibi sancı çekicem diye korkuyorum. Eşim de zavallım beni teselli ediyor biliyordun zaten böyle olacağını yeni bişey değil niye bu kadar üzüyorsun kendini diye sakinleştirmeye çalıştı.

yok canım ben olmadım daha .... keşke öyle olsa dediğin gibi bi süprizle karşışalsak.. ağrımda yok henüz bilmiyorum dr.. 2/3 güne kadar olursun demişti bekliyorumm....

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır okuyup takip ediyorum sizi benim 3 aşılama 2 tüp bebek denemem var şu an 3. süne başladık eşimde sperm hızlı hareketli düşük iki tüp denememde de kimyasal gebelik oluştu daha sonra üniversitede test yaptırdım ve pıhtılaşma sorunum çıktı tedaviye eylülde tekrar başladım bugun yumurtalarım toplandı ilk denememde 14 ikincide 11 yumurta toplanmıştı ama bugün 5 yumurta topladıklarını söylediler şoka girdim halada kendime gelemedim aynı negatif sonuç almış gibi oldum içinizde az toplanıp iyi çıkan var mı merak ettim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var aslında hepimizin var.Hamile olan arkadaşlarım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Olumsuz olan arkadaşlarıma da Allah sabır versin tez zamanda göbişlerini doldursun inş....Allah a emanet olun
canım 2 yumurta toplanıp teki dollenip tutanlar var benim ilknde 8 tane döllendi de neoldu olcaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.sen rezervim düşüyor mu diye endişlenebilirsin belki onuda doktoruna sor tabi ama bu denemede tutarsa hic sasirma inşallah tutar :)

ben cok iyi anlıyorum seni ama geciyor inan her serde br hayır ara lutfen yapacak bişey yok ,eşin içinde üzülme once kendimizi düşünmek zorundayız cok zor biliyorum bende eşime kendimden cok uzuldum ama herserde bir hayır vardir.

Back
X