arkadaşlar merhaba,
bende kasım ayında tüpe başlıyorum.listeniz varsa beni de dahil eder misiniz?
merhaba kızlar,malesef bugün negatifimi aldım,yine başaramadım,sanırım ben bunun üstesinden gelemicem,2 aşılama 2 tüp bebek,artık içimden üzülmek bile gelmiyor giden parama yanıyorum,hiç umudum kalmadı ,devletin bana verdiği son tüp hakkım haldı,zannetmiyorum ki onda olsun ,kafandan at diyorlar nasıl atılıyor ya bilen biri yardımcı olsun,boşluktayım ben...
geçmiş olsun canım..bi kaç gün ağlayıp zırladıktan sonra sakinleştim ben..:)) eminim sende öyle olacaksın..yeniden ümit dolacak içine..Allah sanada eşinede sağlık versin, en başta yuvanızda huzur versin gerisi boş..Aldığın sonuca rağmen bile sımsıkı sarılabiyorsan sevdiğini boynuna gerisi boş..eğer sana ümit veriyorsa ona bakmak gerisi boş..İnşallah olucak..Allah kolaylık versin..veriyo sada hayırlısından versin.
tatlım bundan önceki tedavimde 18 yumurtam vardı... aradan bi kaç yıl geçti.. ben tekrar tedavi için ilk kontrolume gittim.. dr dedi ki sen kendine ne yapmışsın sadece 2 yumurtan var... bu yaşta 7 bilemedin 8 e felan düşer .. sen 40 lı yaşlardaki giibi olmuşsun dedi... ve ben bir sıfır mağlup başladım bu serüvene.. iğneleri her vurulduğumda ağladım... yumurta toplamadan çnce kontroller gittim 5. gün 3 yumurtan var dedi. 7. gün 4 yumurta var gibi dedi. yumurta toplancağı gün tam 7 yumurtam toplandı... dert etme çoğalabiliyo...düzenli beslen... sağlıklı beslen...
insallah aysen dedigin gibi olur valla cok üzüldüm yumurta sayisi az galiba bende bende 26 yasindayim simdi böyle olursa ileriyi bende düsünemiom söyledikleiniz icimi rahatladi tesekkür edrim
canım
buketcim belki daha önce söylemişsindir ama hatırlayamıyorum, sen ne zaman yeniden başlamayı düşünüyorsun?
ben dr la da bu konuyu konuştum cnm... siz tedaviye başlarken benim moralimi bozdunuz diye... onlar gerçekçilik diyorlar buna iş olarak bakıyorlar... biz ise duygusal bakıyoruz....bizi etkilediğini hesaplıyamıyorlar.... dediğim gibi dikkatli beslen sigara kullanıyorsan sakın içme çok etkiliyor...
anca toparlandık çok uzgunum test sonucu 0.1 insallah allahım bıdakı denememıze nasıp eder.
haklisin canimben yurtdisinda kaliyorum kadin gevur zaten ne anlar duygudan söyyler söylemez cok üzüldüm anladi sonra teselli etmeye basladi ya ben artik duydum ya hic bir sey demedim kadin igne ayarlarini yapti yeni liste yapti hep düsürmüs dozlarini yükseltecene persembe termin verdi hayirlisi artik.
anca toparlandık çok uzgunum test sonucu 0.1 insallah allahım bıdakı denememıze nasıp eder.
canım çok güzel değerin benden de bi daha istememişlerdi, ikiye katlaması sağlıklı olduğunu gösteriyormuş. ama değerin oldukça yüksek yani ikiz olma ihtimali de çok yüksek:)) ayy hadi çok benziyor seninle hikayemiz inşallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de gösterir. canım bende dedim yaa normalde düşmüştü tsh ım 2-3 lerde seyrediyodu heralde hamileliğin etkisiyle yükseldi, benim de 7 çıktı. yarın gidip dozu ayarlatıcam ihmal etmeye gelmez canım hamilelik boyunca randevularını daha da sıklaştıracaksın. benim gittim endokrin uzmanı sölemişti normalde 3 ayda bir bakmam gerekiyo ama hamile oldun için 3 haftada bir konrrol edicem diye. cumartesi endokrin, pazarteside kadın doğum randevum var inşşş iyi haberler veririm. şu kalp atışlarını bi duysaydım birazcık içim rahatlıcaktı. daha kimseye bişi söleyemedim( sana da 31 ekim e kadar alalh sabırlar versin canım zaman geçmek bilmiyor durdu sanki, inş çabucak geçer de bişi anlamazsın..
ayşen canım nasılsın test sonucuna çok üzüldüm inş hep birlikte burda hamile olduğumuzu yazacağız canım
slm kizlar bu gün ignelerde 6.gün bu gün ultrasal kontrol ettiler yumurtalari sadece bir tane gelismis benim durumumda olanlar varmi bana yardinci olun lütfen cok üzüldüm cok agladim niye bitane gelisti diye bu seferde olmasa cok toparlanirim bu 3. denemem.
soğol cnm benim toparlandım bir an önce günler geçsin bir an önce yeniden başlayayım istiyorumm....
havinnnnn:)))) hoşgeldin.... :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?