eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaşlar merhaba,
bende kasım ayında tüpe başlıyorum.listeniz varsa beni de dahil eder misiniz?

canım listemiz topicimizin 1.sayfasında. oradan bakıp gereken bilgilerini verirsen memnuniyetle eklerim.

35 oz, canım nolur böyle ümitsiz konuşma. evlat sahibi olana kadar ümidimizi yitirmemeliyiz. madem bu kadar çok istiyoruz bir o kadar da ümitli olmalıyız. üzülmekte haklısın, olabildiğince kendini çanuk toparlayıp yeniden kolları sıvamanı diliyorum.

buketcim belki daha önce söylemişsindir ama hatırlayamıyorum, sen ne zaman yeniden başlamayı düşünüyorsun?

insallah aysen dedigin gibi olur valla cok üzüldüm yumurta sayisi az galiba bende bende 26 yasindayim simdi böyle olursa ileriyi bende düsünemiom söyledikleiniz icimi rahatladi tesekkür edrim

insallah aysen dedigin gibi olur valla cok üzüldüm yumurta sayisi az galiba bende bende 26 yasindayim simdi böyle olursa ileriyi bende düsünemiom söyledikleiniz icimi rahatladi tesekkür edrim

ben dr la da bu konuyu konuştum cnm... siz tedaviye başlarken benim moralimi bozdunuz diye... onlar gerçekçilik diyorlar buna iş olarak bakıyorlar... biz ise duygusal bakıyoruz....bizi etkilediğini hesaplıyamıyorlar.... dediğim gibi dikkatli beslen sigara kullanıyorsan sakın içme çok etkiliyor...

canım

buketcim belki daha önce söylemişsindir ama hatırlayamıyorum, sen ne zaman yeniden başlamayı düşünüyorsun?

canım, doktor en az 2 ay geçmesi gerek dedi..benim dondurulmuşlarım yok..bu nedenle zaten en az iki ay beklemem gerek..bu arada belki histeroskopi ve kromozom analizi gibi şeyler yapılabilir dedi.şuanda zaten hiç bişey bilmiyorum..önümü göremiyorum..
beklemek çok zor
beklememek çok
bekletilmek çok
ömrümün her durağında seni bekliyorum demiş orhan baba...bende bekliyorum..ağlıyorum..zırlıyorum arada bir..yemek yemeyi unutuyorum ..ilacı milacı bıraktım..öyle saçma sapan bi haldeyim yani..bakalım hayırlısı ne olcağını zaman bize gösterecek..:))

tatlım bukete sormuşun bize sormadın... :))) yaz ayşegül ile ayşen tedaviye aralıkta başlıyorlar:))) 2013 ün ilk bebekleri onların yaz...:)))

bugün test sonucu olan kızlardan haber alan var mı.... umutlu ve sabalak test yaptırcaklardı...

haklisin canimben yurtdisinda kaliyorum kadin gevur zaten ne anlar duygudan söyyler söylemez cok üzüldüm anladi sonra teselli etmeye basladi ya ben artik duydum ya hic bir sey demedim kadin igne ayarlarini yapti yeni liste yapti hep düsürmüs dozlarini yükseltecene persembe termin verdi hayirlisi artik.

cnm evet .. anlamıyorlar sen bakma onlara olacak inşallah.. bir tane bile olsa önemli....çok şşükür olacak çocuk zaten bir tane embriyo ile oluyo şükret :))))

uzun bir aradan sonra yeniden merhaba sevgili kader arkadaşlarım nasılsınız geçmişi okumadım çok yazılmış oku oku 15 günde bitmez negatif alan tüm arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum rabbim büyük ol dedimmi herşey olur demek daha bize sıra gelmemiş inş diğer tedavilerinizde bebeklerinize kavuşursunuz rabbim bir daha üzmesin sizi

pozitif alan arkadaşlar rabbim sağlıklı hamilelik geçirmenizi sağlıklı sıhatli bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

rabbim bizlerede yeni başlıyacağımız tedavilerde anne olma duygusunu yaşatsın rabbim fazla aratmadan buldursun tez zamanda inş

anca toparlandık çok uzgunum test sonucu 0.1 insallah allahım bıdakı denememıze nasıp eder.

umutlu canım rabbim sabır versin yine yeniden bebeğine kavuşman için güç kuvvet versin tedavine fazla ara vermeden başlarsın inş

ayşen canım nasılsın test sonucuna çok üzüldüm inş hep birlikte burda hamile olduğumuzu yazacağız canım

canım nasılsın merak ediyorum seni bebişlerin kalp atışlarını duymaya gidecektiniz gittinizmi sonuç nedir.buarada aysen79 aysegül isimlerini unuttuğum diğer arkadaşlarım ALLAHIN izniyle en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alıcaz herşeyde vardır bir hayır dualarım sizlerle

afras canım yumurtaların çoğalır canım rabbimin izniyle sakın üzülme benimde ilk kontrolümde ve ikinci kontrolumda 2 yumurtam vardı ve sonra çoğaldı dört tane oldular sakın üzülme rabbim büyük inş herşey güzel olur hakkında

soğol cnm benim toparlandım bir an önce günler geçsin bir an önce yeniden başlayayım istiyorumm....

canım bende zamanın geçmesini bebişlerimi göbeğime alıp yatmayı istiyom ama daha çok var rabbim inş bu tedavilerimizde bizede hediye eder cennet kokulu yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…