hoş bulduk canım çok özledim topiğimi kader arkadaşlarımı
bizde seni özledik cnm.. nasıl geçti tatilin :)))
nasılmı geçti çok güzeldi yeğenimin cennet kokusu hala burnumda her öptüğümde onu bizlerede dua ettim rabbim daha fazla aratmadan sağlıklı bebekler nasip etsin bize diye yeğenlerle günler o kadar çabuk geçtiki doyamadım kuzularıma
uzun bir aradan sonra yeniden merhaba sevgili kader arkadaşlarım nasılsınız geçmişi okumadım çok yazılmış oku oku 15 günde bitmez negatif alan tüm arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum rabbim büyük ol dedimmi herşey olur demek daha bize sıra gelmemiş inş diğer tedavilerinizde bebeklerinize kavuşursunuz rabbim bir daha üzmesin sizi
pozitif alan arkadaşlar rabbim sağlıklı hamilelik geçirmenizi sağlıklı sıhatli bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
rabbim bizlerede yeni başlıyacağımız tedavilerde anne olma duygusunu yaşatsın rabbim fazla aratmadan buldursun tez zamanda inş
Allahım bizlere de anne olabilmeyi nasip etsin inşallah.....(((
hoş geldin..nasılsın??
canım çok üzüldüm aynı yollardan bizde geçtin Rabbim fazlasıyla sabrını veriyor canım merak etme bir an önce toparlanmaya bakanca toparlandık çok uzgunum test sonucu 0.1 insallah allahım bıdakı denememıze nasıp eder.
hoşgeldin canım özlettin valla kendiniuzun bir aradan sonra yeniden merhaba sevgili kader arkadaşlarım nasılsınız geçmişi okumadım çok yazılmış oku oku 15 günde bitmez negatif alan tüm arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum rabbim büyük ol dedimmi herşey olur demek daha bize sıra gelmemiş inş diğer tedavilerinizde bebeklerinize kavuşursunuz rabbim bir daha üzmesin sizi
pozitif alan arkadaşlar rabbim sağlıklı hamilelik geçirmenizi sağlıklı sıhatli bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
rabbim bizlerede yeni başlıyacağımız tedavilerde anne olma duygusunu yaşatsın rabbim fazla aratmadan buldursun tez zamanda inş
gamze canım nasılsın tedavi için merkez arıyordunya karar verdinmi
hkere canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik keseyi gördünmü kalp atışlarını duydunmu yeğenimizin
tatlım bukete sormuşun bize sormadın... :))) yaz ayşegül ile ayşen tedaviye aralıkta başlıyorlar:))) 2013 ün ilk bebekleri onların yaz...:)))
mrb kızlar benim bi sorum olacak. transferimin 8.günü ama kasık batmsı dışında hiçbir belirtim yok kendimi çok dinledim yokda yok.tecrübeli arkadaşlar bana yardım edin yarın idrarda baksam çıkarmı böyle belirti yaşamadan hamile kalan oldumu
mrb kızlar benim bi sorum olacak. transferimin 8.günü ama kasık batmsı dışında hiçbir belirtim yok kendimi çok dinledim yokda yok.tecrübeli arkadaşlar bana yardım edin yarın idrarda baksam çıkarmı böyle belirti yaşamadan hamile kalan oldumu
rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun
rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun
uzun bir aradan sonra yeniden merhaba sevgili kader arkadaşlarım nasılsınız geçmişi okumadım çok yazılmış oku oku 15 günde bitmez negatif alan tüm arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum rabbim büyük ol dedimmi herşey olur demek daha bize sıra gelmemiş inş diğer tedavilerinizde bebeklerinize kavuşursunuz rabbim bir daha üzmesin sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?