eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gamze canım nasılsın tedavi için merkez arıyordunya karar verdinmi

bizde seni özledik cnm.. nasıl geçti tatilin :)))

nasılmı geçti çok güzeldi yeğenimin cennet kokusu hala burnumda her öptüğümde onu bizlerede dua ettim rabbim daha fazla aratmadan sağlıklı bebekler nasip etsin bize diye yeğenlerle günler o kadar çabuk geçtiki doyamadım kuzularıma

Allahım bizlere de anne olabilmeyi nasip etsin inşallah..... (((

hoş geldin..nasılsın??

kadınlar klübü bana hoş geldin diyo mesajı yollamadan yolluyo

Son düzenleme:
Allahım bizlere de anne olabilmeyi nasip etsin inşallah..... (((

amin ayşenim amin o kadar tatlılarki rabbim bizlerede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

hoş geldin..nasılsın??

sen nasılsın buketim canım inş toparlandın inş yeniden başlıyacaksındır canım bizleri rabbim böyle sevdi böyle imtihan ediyo inş sabredip sonunda bebeklerimizi kucağımıza alanlardan olacağız

ben iyiyim işte transferimin gerçekleşeceği ayı bekliyom belli olmaz sizler tedaviye başladığınızda benimde transferim olmuş olur

hkere canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik keseyi gördünmü kalp atışlarını duydunmu yeğenimizin

arkadaşımın 2.tüp bebek denemesi bu yaz ağustos ayında negatif sonuçlandı.sonucu almaya birlikte gitmiştik. Prof. Dr. Münire Erman Akar ki kendi dünyaca ünlü genç bir profesördür, arkadaşım daha yeniden tedaviye başlayıp başlamıyacağını bildirmeden arkadaşımdan genetik testi için kan tahlili istedi ve yeni denemenin 2 ay sonra ancak mümkün olabileceğini 2 adet dönemi ara verilmesi gerektiğini bu dönemde de SELENYUM VE OMEGA 3 eşi ile birlikte her ikisininde kullanmasını tavsiye etti. bir iki gün sonra tavsiye ettiği bu iki vitamini aldık. çörek otu ve incir kürüde denemeye karar verdik kaybedecek birşeyimiz yoktu.kürler zaten çok basitti ve basitçe hazırladık. ilk ay düzenli olarak kürleri yaptı ama ikinci ay sadece vitaminleri içti. sonuç doktora gideceği ay eylülde adet olmasını beklerken hamile olduğunu öğrendik. tabi bu arada bolca dua ettik meryem suresini okuduk birlikte 41 gün. Tabi Rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor ama Rabbim birşeyleri vesile ediyor. ilaçları içerken bile şifa senden ALLAHIM sen bu ilaçları vesile et diyordu hatırladıkça arkadaşım. lafı çok uzattım ama arkadaşlar bu sayfayı sıklıkla takip ediyorum. negatif sonuçlara çok ama çok üzülüyorum . ben bu derdin yabancısıydım ama arkadaşım benim hayatta en çok değer verdiğim en özel insanlardan biridir. onunla birlikte negatifle sonuçlanan süreci yaşadığımda asla sizler kadar anlayamasamda ne denli büyük bir yıkım ve hayal kırıklığı olduğunu ne kadar çok canı yanıyandığını insanın fazlasıyla anladım o yüzden hepinize dua ediyorum. Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. özetle bu mesajı yazmamdaki amaç özellikle sebepsiz infetiteli olup yeniden tedavi için bekleyen arkadaşların SELENYUM VE OMEGA 3 kullanmasını hatta ön yargıları yoksa muhakkak ve muhakkak çörekotu kürünü de yapmalarını ben kendi yaşadığım şahit olduğum tecrübe doğrultusunda şiddetle öneririm arkadaşlar. Allah hepinize sabır versin Allah hepinizin yardımcısı olsun. listeniz 64 kişi 19 kişi hamile yani % 29 ki bu her 3 kişiden bir kişi hamile kaldı demek. ben hepinizin tek tek güzel haberlerinin geleceğine ve en sonunda o hamile listesinin tamamının hamile olarak tamamlanacağına inanıyorum Rabbimin izniyle.Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

anca toparlandık çok uzgunum test sonucu 0.1 insallah allahım bıdakı denememıze nasıp eder.
canım çok üzüldüm aynı yollardan bizde geçtin Rabbim fazlasıyla sabrını veriyor canım merak etme bir an önce toparlanmaya bak
hoşgeldin canım özlettin valla kendini
gamze canım nasılsın tedavi için merkez arıyordunya karar verdinmi

iyiyim canım sen nasılsın evt memorial nur hanım karar verdim tlf görüştüm bayramdan sonra gel bi ön görüşme yapalım dedi bende kasımın 23. bilet aldım Allah nasip ederse gidip görüneceğim ondan sonra kendime bi rota çizeceğim inş.

hkere canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik keseyi gördünmü kalp atışlarını duydunmu yeğenimizin

hoşgeldin canım.. sabretmeye çalışıyorum biraz zor geçiyor kilo vermeye başladım bişey yiyemiyorum ama çok şükür.evet duyduk bebeşimin kalp atışını dr sağlıklı dedi. 7+3 günlük oldu. inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

mrb kızlar benim bi sorum olacak. transferimin 8.günü ama kasık batmsı dışında hiçbir belirtim yok kendimi çok dinledim yokda yok.tecrübeli arkadaşlar bana yardım edin yarın idrarda baksam çıkarmı böyle belirti yaşamadan hamile kalan oldumu

Hi belirti arama canım, bende de kasıklarımdaki hafif batmalardan başka bir belirtim olmuyordu.test yapmamanı tavsiye ederim. erken olduğu için çıkmayabiliyor boşuna moralini bozma.

benimde çok kasıklarımda batma oldu 3.günü itibariyle daha belirgindi birde benim karnım 6 aylık gibi şişti ki hala şiş başka hiçbir belirtim olmadı bence erken test yapma bekle gününü derim ben.inşallah pozitifi görürüsün RABBİM isteyen herkeze nasip etsin

rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun

rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun

hayırlı uğurlu olsun... inşallah olumlu sonuçlar alırsın.. tüp bebek merkezinde transfer sonrası bana yapılması gerekenler diye bir liste vermişlerdi en sonunda bol şanslar yazmışlardı o zaman çok gülmüştüm ... ama hakikaten bol şanslar cnm... :)))

hoşgeldin havincim.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…