eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gerçekten mii ((((( o zaman gelecek adetimizde gidip kontrol mü ettirmemiz gerek.... eee ben merkeze uzağım.. burada kontrol ettirsem olur mu..üfff yaaa (( üzüldüm şimdi...

yani malesef evet... ama önce merkezini bi ara ve sor kist olabilirmi diye.. ardından herhangi jinekoloğa gitsen tüp bebek tedavisi gördüğünü söylesen bakınca kist var yada yok der..varsa zaten doğum kontrol hapı veriyor ve o ayki sdetinle yok oluyor canım ben yaşadım bundan önceki ilaç tedavimde aldığım ilaçlar kist yaptı ve bir ay tedaviye ara vermek zorunda kalmıştım( o yüzden şimdi sakın hiç bir küre başlama ve bekle hatta o cinseng ve diğerlerinide kullanma önce muayene ol çünkü kisti büyütebilirsin farkında olmadan...

merhabalar ii akşamlar...bugün güzel haberlerimiz var mı:))) şimdi okuyorum da folbiol kullanmaya devam edicekmişsiniz o niye ki vitamin bende etsemmi valla okuduklarımı yapıyorum diğer deneme için:))

cnm ben bırakmamıştım ama ayşegülün dr u içme demiş.. bende bıraktım...

anladım ... çok korktum şimdi ya... neyse bi kasım ayında hemen gidip baktırayım o zaman.. maksat aralık ayına kadar varsa geçsin... ((sen karar verdin mi bi sonraki denemen için...

canım saçmalama yaaaaa (( ben 3 tane de başarısız oldum.. dondurulmuşlarım bile yok.. 4. için gün sayıyorum... vaz geçmek yok....

Yok ben başlasam yine başlıycam da eşim biraz ters bakıyor ama ilkine ikna ettim buna da ederim siz merak etmeyin Ya asıl bana ödeyeceğimiz taksitler koyuyor var ya. Kredi kartını ödedikçe içime oturuyor valla ((

cnm ben bırakmamıştım ama ayşegülün dr u içme demiş.. bende bıraktım...

vitamin olduğu için hormonları etkileyebilir tekrarki muayenene kadar hiç bişey kullanma dedi .. tedavimde önüme bişey çıksın istemiyorum dedi ve ben bıraktım başım ağrıdı ağrı kesici bile almadım ...

anladım ... çok korktum şimdi ya... neyse bi kasım ayında hemen gidip baktırayım o zaman.. maksat aralık ayına kadar varsa geçsin... ((sen karar verdin mi bi sonraki denemen için...

yani kendi adıma evet dondurulmuşum yok ve tekrar için eşim şart:))) o daha bunları kaybettiğimizi bilmiyor hele bi gelsin 20 ekimi bide onunla yaşayayım bakalım ...ama eminim tekrarını hemen isteyecek .bu tedaviye başlarken bile olmazssa hemen tekrar deneriz demişti sanki adamın içine doğmuş( ayrıca kist içinde korkma dr. gitmesen bile adetle birlikte yok oluyorlar..

Son düzenleme:

cnm benim merkez olarak karar verebildin mi demek istedim yanlış sordum.. zaten senin kararını biliyorum..

cnm benim yanlış sormuşum... merkeze karar verebildin mi demek istedim...

cnm benim merkez olarak karar verebildin mi demek istedim yanlış sordum.. zaten senin kararını biliyorum..

evet aynı yere devam başak bi yere gidip tekrar sil baştan istemiyorum ... en azından bunlar içimi dışımı biliyorlar:) olacağı varsa zaten nasipse verir rabbim..

kızlar bişiy sorcam benim lazer epilasyon ilk seansa gitmiştim. şimdi iki ye gitcem... bi de fazla tedavime kadar 3 yapar... sonra ara versem eskiye dönüyo mu bilen var mı..

slm arkadaslar topiginize beni ekleyin.(yas 26) ( 2negatif ) türkiye-yurtdisinda )sebeb sperm yavasve az olmasi tesekkür edrimm....TEST GÜNÜ 19.11.2012

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar annemden bugün geldim nasılsınız?Ben şimdilik gayet iyiyim ,Aysen di sanırım kanaması vardı durum nedir acaba?çok merak ettim hberi olan var mı acaba?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar annemden bugün geldim nasılsınız?Ben şimdilik gayet iyiyim ,Aysen di sanırım kanaması vardı durum nedir acaba?çok merak ettim hberi olan var mı acaba?

tşk edrim cnm. malesef ki kanamamı durduramadılar... bebeğimi kaybettim (((

anca toparlandık çok uzgunum test sonucu 0.1 insallah allahım bıdakı denememıze nasıp eder.
Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun diyecek çok bişey yok. Ama biran önce toparlanıp yeni deneme için hazır olmaya bakın.Dualar sizlerle
rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun
İnşallah bırakmazlar seni. Senin onları istediğini bilip sıkı sıkı tutunurlar eşin içinde en güzel hediye olur.Dikkat etmeye bak bu süreçte kendine
Canım hoşgeldin. İnşallah Rabbim o cennet kokusunu bizlerin evinede verir. Dualarım sizlerle.

Aysenciğim çok üzüldüm gerçekten hep aklımdaydın.Rabbim sabır versin.İnşallh bundan sonrakine hayat versin.Yaşın genç sanırım ,olucaktır inşallh bu oldu ya .Gençlerin şansı fazla.Elden bişey gelmiyo ki Allah ın takdiri .Kendine çok iyi bak

İyi akşamlar. Hoşgeldin. Aysende yazmış zaten maselef üzücü haber aldık ondan. Bebiş düştü Bu arada farkettim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin öncelikle doğum tarihlerimiz aynı hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…