gerçekten mii((((( o zaman gelecek adetimizde gidip kontrol mü ettirmemiz gerek.... eee ben merkeze uzağım.. burada kontrol ettirsem olur mu..üfff yaaa (( üzüldüm şimdi...
merhabalar ii akşamlar...bugün güzel haberlerimiz var mı:))) şimdi okuyorum da folbiol kullanmaya devam edicekmişsiniz o niye ki vitamin bende etsemmi valla okuduklarımı yapıyorum diğer deneme için:))
yani malesef evet... ama önce merkezini bi ara ve sor kist olabilirmi diye.. ardından herhangi jinekoloğa gitsen tüp bebek tedavisi gördüğünü söylesen bakınca kist var yada yok der..varsa zaten doğum kontrol hapı veriyor ve o ayki sdetinle yok oluyor canım ben yaşadım bundan önceki ilaç tedavimde aldığım ilaçlar kist yaptı ve bir ay tedaviye ara vermek zorunda kalmıştım( o yüzden şimdi sakın hiç bir küre başlama ve bekle hatta o cinseng ve diğerlerinide kullanma önce muayene ol çünkü kisti büyütebilirsin farkında olmadan...
canım saçmalama yaaaaa(( ben 3 tane de başarısız oldum.. dondurulmuşlarım bile yok.. 4. için gün sayıyorum... vaz geçmek yok....
cnm ben bırakmamıştım ama ayşegülün dr u içme demiş.. bende bıraktım...
anladım ... çok korktum şimdi ya... neyse bi kasım ayında hemen gidip baktırayım o zaman.. maksat aralık ayına kadar varsa geçsin...((sen karar verdin mi bi sonraki denemen için...
yani kendi adıma evet dondurulmuşum yok ve tekrar için eşim şart:))) o daha bunları kaybettiğimizi bilmiyor hele bi gelsin 20 ekimi bide onunla yaşayayım bakalım ...ama eminim tekrarını hemen isteyecek .bu tedaviye başlarken bile olmazssa hemen tekrar deneriz demişti sanki adamın içine doğmuş(
cnm benim yanlış sormuşum... merkeze karar verebildin mi demek istedim...yani kendi adıma evet dondurulmuşum yok ve tekrar için eşim şart:))) o daha bunları kaybettiğimizi bilmiyor hele bi gelsin 20 ekimi bide onunla yaşayayım bakalım ...ama eminim tekrarını hemen isteyecek .bu tedaviye başlarken bile olmazssa hemen tekrar deneriz demişti sanki adamın içine doğmuş( ayrıca kist içinde korkma dr. gitmesen bile adetle birlikte yok oluyorlar..
cnm benim merkez olarak karar verebildin mi demek istedim yanlış sordum.. zaten senin kararını biliyorum..
evet aynı yere devam başak bi yere gidip tekrar sil baştan istemiyorum ... en azından bunlar içimi dışımı biliyorlar:) olacağı varsa zaten nasipse verir rabbim..
canım listemiz topicimizin 1.sayfasında. oradan bakıp gereken bilgilerini verirsen memnuniyetle eklerim.
canım ben 36 yaşındayım.3 aşılama oldu.kadıköy şifa.dış gebelik yaşadım.sebepsiz infertilite.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar annemden bugün geldim nasılsınız?Ben şimdilik gayet iyiyim ,Aysen di sanırım kanaması vardı durum nedir acaba?çok merak ettim hberi olan var mı acaba?
merhaba kızlar,malesef bugün negatifimi aldım,yine başaramadım,sanırım ben bunun üstesinden gelemicem,2 aşılama 2 tüp bebek,artık içimden üzülmek bile gelmiyor giden parama yanıyorum,hiç umudum kalmadı ,devletin bana verdiği son tüp hakkım haldı,zannetmiyorum ki onda olsun ,kafandan at diyorlar nasıl atılıyor ya bilen biri yardımcı olsun,boşluktayım ben...
Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun diyecek çok bişey yok. Ama biran önce toparlanıp yeni deneme için hazır olmaya bakın.Dualar sizlerleanca toparlandık çok uzgunum test sonucu 0.1 insallah allahım bıdakı denememıze nasıp eder.
İnşallah bırakmazlar seni. Senin onları istediğini bilip sıkı sıkı tutunurlar eşin içinde en güzel hediye olur.Dikkat etmeye bak bu süreçte kendinerabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun
Canım hoşgeldin. İnşallah Rabbim o cennet kokusunu bizlerin evinede verir. Dualarım sizlerle.uzun bir aradan sonra yeniden merhaba sevgili kader arkadaşlarım nasılsınız geçmişi okumadım çok yazılmış oku oku 15 günde bitmez negatif alan tüm arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum rabbim büyük ol dedimmi herşey olur demek daha bize sıra gelmemiş inş diğer tedavilerinizde bebeklerinize kavuşursunuz rabbim bir daha üzmesin sizi
pozitif alan arkadaşlar rabbim sağlıklı hamilelik geçirmenizi sağlıklı sıhatli bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
rabbim bizlerede yeni başlıyacağımız tedavilerde anne olma duygusunu yaşatsın rabbim fazla aratmadan buldursun tez zamanda inş
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar annemden bugün geldim nasılsınız?Ben şimdilik gayet iyiyim ,Aysen di sanırım kanaması vardı durum nedir acaba?çok merak ettim hberi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?