Canım benim iyiyiz çok şükür. Yiğeninde büyüyodur heralde pek farkında değilim. Ama benim büyüdüğüm kesin. Tombalak bişi oldum iyice sonum hayrolsun inşallahÖdem midir kilo mudur neyse artık şiştim kaldım zaten zayıf değildim. Tam anlamıyla yuvarlanıp gidecem heralde Hayırlısıyla sizlerin haberini bekliyorum bende biran önce tedaviler başlasa sıpacıklar sizlere tutunsa hep bir burdan aşersek bişeyler yapsak eşleri çıldırtsak Ne güzel hayaller de mi
canım benim senin sıpanı yerim büyüyodur annesi büyümezmi daha göbeğinin büyümesine var ama bebiş içerde büyoyo rabbimin izniyle sağlıklı gelişiyodur bize çok dua et benim önümde bu adeti gördüm yarın doktor aranacak ve diğer adetimden sonrada transfer için geri sayım başlıyacak zaman geçiyo yeterki sabredelim inş sabrımızın sonunda sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarımız olur yeğenimi öp onunla konuş deki bir sürü teyzen var
Canımmm göbek zaten büyük sıkıntı yok yaniEtmez miyim Rabbim biliyor gönlümüzden geçeni. Sizler içinde ne kadar istediğimi bilemezsiniz inşallah inşallah hepiniz yaşarsınız muradınıza kavuşursunuz. Ben seninde ne kadar inançlı olduğunu biliyorum Meryem suresini okumayı ve ya dinlemeyi ihmal etme. Rabbim verecek inanıyorum ben bu gönülden gözyaşıyla yapılan duayı geri çevirmeyecektir inşallah.
canım benim dualar müşterek bende hep inş sağlıklı güzel hamilelik geçirin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın diye dua ediyorum ben nasıl desem haziranda bu yola çıktığımda meryem süresine başlamıştım dinlemiyom çünkü okununca bende okuyom adetli iken ara veriyom sadece onun haricinde sürekli okuyom canım ilk denememde negatifi 10 la gördüm inş bu denememde pozitifi 1000 le görürüm rabbim tüm isteyenlerede banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
asil canım profilindeki resimdeki senmisin
Amin canım inşallah 1000 ler feda olsun sana. Rabbim güzel gönlüne göre versin. Şimdi iyice moral depola kendini hazırla söylemek kolay ama olumsuzlukları çıkar kafadan biliyoruz ki herşey Rabbimin ol demesiyle. Burda herşeyi söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama imkanın varsa tranferden önce falan zemzem iç. Onun şifa olacağı inancı bile rahatlatır seni veee güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Evet ta kendisiyim :))
çok tatlı çıkmışsın canım
Güzel bakan göz güzel görürmüş. Abinlerde hayırlısıyla gelirler inşallah. Hacerül esved le Beytullah ın kapısının arası Rabbim in buyur kulum iste kabul edeyim dediği yermiş öyle bir yerde yapılan duada geri çevrilmezmiş.Rabbim orda dua etmeyi banada nasip etti çok şükür ama sırf kendim için değil önce bütün isteyenler içindi duam. Rabbim bu duaya sizleride dahil etsin istediğimiz o mübarek yerden dualarımızı boş çevirmesin inşallah. Biz bu kadar inanırken isyan etmeden beklerken Rabbim de bunu mükafatlandıracaktır inşallah
canım rabbim nasip etti oralardanda dua istedik inş bu sefer herşey hakkımda tüm tedaviye başlıyacaklar hakkında güzel olur ben umuzsuz değilim her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır olmazsa rabbimin izniyle vardır bir sebebi der ve sabraderim ama bu sefer rabbim benimde kucağımı dolduracak buna tüm kalbimle inanıyorum rabbim fazla aratmasın inş kimseyide benide
ne güzel o mübarek topraklara gitmişsin canım inş rabbim bizleride çağırır bizde gideriz o mübarek topraklara
Canımcım ben yatıyorum iyi geceler cümleten. Sabahtan anam gelecekmiş kesin kalkamayacam sabah sabah fırça yemeyim. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle Allah a emanet ol
Benimde senden yana içim ferah inşallah banada bu sefer olacak gibi geliyor. Hem bu kadar güzel duaların hem bu kadar güzel enerjin boşa çıkmayacak inşallah. Rabbim o güzel yerleri herkese nasip etsin seninde bebişinle beraber
cnm 3 embriyo transfer edildi 5. gün transferiydi çok mükemmel oldukları söylenemez ama pgd de 3 de sorunsuz çıktı çok şükür d0ua etmekten başka birşey gelmiyor insanın elinden test tarihim 30 ekim
Günaydın canım. tedavini nerde yaptırıyorsun bi de kaçıncı denemen acaba? Benim de cumartesiydi test günüm negatif çıktı(( İnşallah senin yüzün güler
canlar günaydın çok mutsuz negatif bir sabaha uyandım dün akşamdan beri bebeğim benle değilmiş gibi geliyo göğüslerimdeki o sancı şişlik indi başları normale dönmeye başladı kasıklarımda ne sancı ne batma ne seyirme olmuyo sadist insanlar gibi oldum ya kendime bişe olsun diye bakıyorum ki bebeğim benlemi anlıyım diye bugün 7. gün sizce idrar testinde çıkarmı ben kafayı yicem zate bunalım bir insanım hepten çıldırmış durumdayım dün akşamdan beri nolur yardımcı olun bana mide bulantım bile geçti ya dün akşama kadar deli gibi 2 gün midem bulandı aldığım nefesten bulandı he öyle oto bilmem neye değil dedim kesin hamileyim bebeğim benle belkide 2 gün üst üste gezdim ondan mı düştü acaba yok oldu bebeğim ağlamaktan şiştim hormonlarım zaten çıldırmış horon tepiyo alt üst oldum ben ya gününüzü sabahınızı berbat ettim biliyorum ama sizden başka beni anlayabilcek bir allahın kulu yok etrafımda zaten kimsede bilmiyo gerine gerine çıkıpta buda grip gibi bir rahatsızlık çaresine bakıp tedavi oluyoruz diyemiyorum susuyorum evde değilim geziyorum işlerim var diyorum soranlara çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum bi annem babam kardeşlerim bi eşim bide kaynana başka kimseyi görmüyrum ya offffffffffff zaten havada kapalı ben hep mutsuz olurum bu havalarda iyice içim karardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?