ısırın anam ısırın sen bi lobundan mirage bi lobundan ısırın :)))))
selam haviniiim. teşekkür ederim arkadaşım. birlikte mutluluğu yakalayacağız inşallah.
canım ne güzel annen geliyo benimde nasip olursa bu transferimde annem yanımda olacak inş dondurursun canım kalan embriyolarını
yok tatlım ya alamadım daha doğrusu bugün gebeliğimi bildirmek için aile hekimime gittim demeyi unuttum yoksa felaket mide bulantım var iş yerinde çok zor oluyor alacam ama
merhaba arkadaslar ben sıtenın uzun zamandır takıpcısıyım ama bugunden ıtıbaren uyelı takıpcısıyım..bende 3 yıllık evlıyım hıc korunmadık onca doktora gıttık hıc bı sorun cıkmadı..2aydır cok ıyı bı doktorda teavıye basladım adet duzensızlıgıde yasıyorum.bellı ılaclar kullandıktan sonra yumurtalık takıbı yapıldı fakat sonuc olumsuz oldu doktorum benı asılama bolumune gonderdı ordakı doktor muayene ettıkten sonra polıstık over oldugunu soyledı ama can sıkılcak bı mevzu olmadıgını soyledı asılama yapılacak dedı.ama nasıl yapılıyo bu surec nasıl gecıyo?adetlıykenmı baslıyo?asılamaya baslamadan once rahım fılmı cekılıyomu ?bana yardımcı olursanız tesekkur ederım..
merhaba arkadaslar ben sıtenın uzun zamandır takıpcısıyım ama bugunden ıtıbaren uyelı takıpcısıyım..bende 3 yıllık evlıyım hıc korunmadık onca doktora gıttık hıc bı sorun cıkmadı..2aydır cok ıyı bı doktorda teavıye basladım adet duzensızlıgıde yasıyorum.bellı ılaclar kullandıktan sonra yumurtalık takıbı yapıldı fakat sonuc olumsuz oldu doktorum benı asılama bolumune gonderdı ordakı doktor muayene ettıkten sonra polıstık over oldugunu soyledı ama can sıkılcak bı mevzu olmadıgını soyledı asılama yapılacak dedı.ama nasıl yapılıyo bu surec nasıl gecıyo?adetlıykenmı baslıyo?asılamaya baslamadan once rahım fılmı cekılıyomu ?bana yardımcı olursanız tesekkur ederım..
kızlaarr maşallh herkes burda nasılsınız?bn daha kalp atışlarını duymadım perşembe gidicem inşallh.Bugün toxo plazma testi 180,5 çıktı neyin nesi anlamadım anlayan varsa yorumlasın şekerrler
Tşk. canım inşallah dondururuz.Anne Bambaşka bişey gerçekten rabbim eksik etmesin onları:)
canım rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş sende tez zamanda kavuşursun bebeğine
selam kızlar nasılsınız ..bugn kalabalık yine :)) bi geçmişi okiimm geliim ben..mucux hepinize :)))
sagol canım tum ısteyen tez zamanda bebişlerıne kavusur..
gelecek rabbimin izniyle bizler isteyeniz verecek rabbimde bize inş bizide sevindirecek
canım bende dua ediyom inş sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın diye yakında doktora gittinmi canım bebiş nasıl
canım benim inş senin için herşeyin en güzeli olur rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eder ne güzel annende yanında olcak günlerde güzel geçer inş güzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?