slm kızlar perşembe gidicem doktora kısmetse bakalım ne olacak siz ne yapıyonuz buarada kimsecikler yok bugün burda
kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için...bu arada eşimin toplantısı varmış yarın sabah, saat 13:30 olarak değiştirdik randevuyu.
arkadaşalr merhaba. transferimin 6. günü bugün. ohss olmuştum yavaş yavaş düzeliyorum. zaten sık idrara çıkıyordum da bugün daha fazla çıkıyorum. bu karındaki suyun atılmasımı acaba yoksa hamilelikle ilgili bir şey mi.
bir de sanırım mantar olmuşum, yanma ve kaşıntı var çok fazla ne yapabilirim bu konuda acaba. nerdeyse bunu da hamileliğe bağlayacağım
çok şükür birşey çıkmamasına sevindim. valla yukardan patron bilgisayarları kontrol ediyor kim nereye giriyor diye yakalanmıyım diyorum ama girmedende duramıyorum.eve gidince de yemek bulaşık dün akşam 9 da yatağı topluyordum sabah toplayamadan çıkmıştım eşim dediki birazdan yatıcaz zaten toplama çok güldük. çalışmamı hiç istemiyor zaten bilmiyorum buda herşey gibi gittiği yere kadar diyorum.
QUOTE=turk3458;27175867slm benimde transferimin 6.günündeyim test gününüz ne zaman...
13 kasım salı. 1. de 5. gün 1. kalite transfer edildi 7 tane 1. kalite 5. günde donduruldu.
biz 12 kasımda yaptıracağız. aciller falan pek umudumuz yok ama
hayirlis olur insallah rabbim ol derse olur sadece sebeb lazim bendede sadece 2 yumurta cikti 3.gün emriyosu kalitesi normal cok iyi deyil yani rabbim insalla nasip eder herkese hayirlisi artik rabbimden gelen herseye kabulük rabbim neylerse güzel eyler.
doğru söylüyorsun.inşallah sizinki de olur.
Peki bu kaşıntı ile ilgili ne diyorsunuz. Peynirimsi bir akıntı var. Sanırım jel geliyor da çok fazla kaşıntı var dayanılacak gibi değil. 1-2 gündür vardı da bugün çok arttı.
Forumda bir kaç yerde okudum bu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. Adete yakın(11 kasım) hamilelik oluştuğunda rahimdeki hormonlar değiştiği için mantar olabiliyormuş. Acaba böyle birşey mi
doğru söylüyorsun.inşallah sizinki de olur.
peki bu kaşıntı ile ilgili ne diyorsunuz. peynirimsi bir akıntı var. sanırım jel geliyor da çok fazla kaşıntı var dayanılacak gibi değil. 1-2 gündür vardı da bugün çok arttı.
forumda bir kaç yerde okudum bu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. adete yakın(11 kasım) hamilelik oluştuğunda rahimdeki hormonlar değiştiği için mantar olabiliyormuş. Acaba böyle birşey mi
insallah akintini gelmesi jel bagli kasintida doktora sor insallah hamilelik belirtisidir....
arkadaşalr merhaba. transferimin 6. günü bugün. ohss olmuştum yavaş yavaş düzeliyorum. zaten sık idrara çıkıyordum da bugün daha fazla çıkıyorum. bu karındaki suyun atılmasımı acaba yoksa hamilelikle ilgili bir şey mi.
bir de sanırım mantar olmuşum, yanma ve kaşıntı var çok fazla ne yapabilirim bu konuda acaba. nerdeyse bunu da hamileliğe bağlayacağım
şimdi konuştuk. kullanılan ilaçlar yapıyor bunu hamilelikle alakalı değil dedi.
nizorol diye bir şampuan ve dermo-trosyd diye bir krem verdi. günde üç kere önce şampuanla yıkayıp sonra kremi sürecekmişim. rahatlatır dedi.
ayşen yok kaç gündür haberi olan varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?