kimse yokmu bana yardımcı olabılecek
Hayat ya neyin ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz.hayatta en sevdiğim şeydi çoçuklar lisede çocuk gelişimi okumak için çırpındım ama kontenjandı falan derken kısmet olmadı.ama yolda olsun anne kucağında veya baba kucağında bebek gördüğümde hemen görüp sevmek isterdim içime soka soka severdim.sonra evlendim nerden bilicektim ki böyle bişey yaşayacağımı hayaller kurdum hep kendi kendime büyüttüm içimde bebeği yaşıyordum onu tam anlamıyla hayaliydi ama benimdi.sanırım psikolojim bozulmuştu benim tam 1 yıl oldu durumu öğreneli ama 1 yıl bana 10 sene gibi geldi sanki yaşlandım sınavdaydık biliyoruz anlımızın akıyla atlatıcaz bu sınavı inşallah.ama o kadar zorki gözyaşlarını içine akıtarak ağlamak güçlü durmaya çalışmak her şeye rağmen dim dik durmak ama hep gece yattığında ağlarsın ya ben hep öyleyim asabileştim birazda etrafımda bi çok bebeği olan oldu kıskanmıyorum Rabbim günah yazmasın ama imreniyorum işte bebeği kucağıma alıyorum acaba anne olsam nasıl olurdu diye bi an bebek benimmiş gibi hissediyorum gözlerim kapalı ama oluyor bizlerden çok güzel anne oluyor canlarım hiç merak etmeyin kazanıcaz er yada geç hepinizin yerine hissettim dün gece anneliğe zorladım kendimi bizim de evimizden yükselsin ağlama sesleri yan komşu dinlesin hep istedim bu bir yılda.RABBİME asla isyan etmeyin şükredin Allahım bu günümüzü aratacak başka dert vermesin bunu hep birlikte atlatıcaz inşallah.
merhaba arkadaşlar.bızde bır ay öncesi sıkıntımızı farettık tüp bebek düşünüyoruz eşimin sperm sayısında hızında ve morfolojısınde sıkıntı var.bu durumda olupta tüp bebekle evlat sahibi olanlarınız varmı acaba.nasıl bır tedavı surecı ızledınız.yardımcı olurmusunuz acaba .
Hayat ya neyin ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz.hayatta en sevdiğim şeydi çoçuklar lisede çocuk gelişimi okumak için çırpındım ama kontenjandı falan derken kısmet olmadı.ama yolda olsun anne kucağında veya baba kucağında bebek gördüğümde hemen görüp sevmek isterdim içime soka soka severdim.sonra evlendim nerden bilicektim ki böyle bişey yaşayacağımı hayaller kurdum hep kendi kendime büyüttüm içimde bebeği yaşıyordum onu tam anlamıyla hayaliydi ama benimdi.sanırım psikolojim bozulmuştu benim tam 1 yıl oldu durumu öğreneli ama 1 yıl bana 10 sene gibi geldi sanki yaşlandım sınavdaydık biliyoruz anlımızın akıyla atlatıcaz bu sınavı inşallah.ama o kadar zorki gözyaşlarını içine akıtarak ağlamak güçlü durmaya çalışmak her şeye rağmen dim dik durmak ama hep gece yattığında ağlarsın ya ben hep öyleyim asabileştim birazda etrafımda bi çok bebeği olan oldu kıskanmıyorum Rabbim günah yazmasın ama imreniyorum işte bebeği kucağıma alıyorum acaba anne olsam nasıl olurdu diye bi an bebek benimmiş gibi hissediyorum gözlerim kapalı ama oluyor bizlerden çok güzel anne oluyor canlarım hiç merak etmeyin kazanıcaz er yada geç hepinizin yerine hissettim dün gece anneliğe zorladım kendimi bizim de evimizden yükselsin ağlama sesleri yan komşu dinlesin hep istedim bu bir yılda.RABBİME asla isyan etmeyin şükredin Allahım bu günümüzü aratacak başka dert vermesin bunu hep birlikte atlatıcaz inşallah.
arkadaşalr merhaba. transferimin 6. günü bugün. ohss olmuştum yavaş yavaş düzeliyorum. zaten sık idrara çıkıyordum da bugün daha fazla çıkıyorum. bu karındaki suyun atılmasımı acaba yoksa hamilelikle ilgili bir şey mi.
bir de sanırım mantar olmuşum, yanma ve kaşıntı var çok fazla ne yapabilirim bu konuda acaba. nerdeyse bunu da hamileliğe bağlayacağım
canım hoş geldin sanırım ikimizde aynı problem var bizde yeni başladık tedaviye tahliller tamamlkandı cuma günü gidip göstericem işte sonra heyete gidicekmiş rapor çıkacakmış zorlu yollar yani.sizin sorun neydi tam olarak bizde azosperm.
ısyan yok
dua var
oy arkadasım oy çok çetın sınavımız çooook
bizim apartmanda arkadaslar gebe işte arkadaslar gebe
Rabbım bıze de nasıb edecek ınşallah
vermek ıstemeseydı ıstemek vermezdı
bizim istemek ne kelıme yanıp tutusuyoruz
bu yzngını yasamayan bılemez
Rabbım su gıbı evlatlar versın ,içimizin ateşını sondurup gul bahçasıne cevırsın ınşallh
kerataların hayalı bıle güzel
ısyan yok
dua var
Rabbım su gıbı evlatlar versın ,içimizin ateşını sondurup gul bahçasıne cevırsın ınşallh
canım benımmm.bizdede sorum eşimin sperm sayılarında hızında vede morfolojısınde düşüklük var eşim varikosel amelıyatı oldu 2 hafta önce ankarada kaan hocaya gidecek ıns.21 kasımda.2 defa semen testı yaptırdık bırınde 4.7 mılyon cıktı dıgerın 800 000 nıye bukadar düştü anlamadım dogrusu.Rabbım cümlemizin gönlune göre versin inş.
benım de bugun 6. gun
kaçıncı gun embrıyosu
afrasın da 6. gun bugun
afrasss napıcaz yaklasıyo nyaklaşmakta olan
güzel bi şeydır bızı mutlu etsın yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:
canım hoşgeldin bu topikte herkes tüp bebekle anne olabilmek için uğraşıyo hamilemiz çok rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bizlerde tedavi sürecimizin başlamasını bekliyoz
tüp bebek tedavisinde eşinle doktora gidiyon ona göre dojtor bir yol haritası çiziyo tedaviye uzun veya kısa protokol olup olmuyacağına buna göre iğnelere başlatıyo canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş bebeğine en kısa sürede kavuşursun
burcu canım yüreğine bir bebek eli dokunsun o bebek senin meleğin olsun gizli gizli döktüğün göz yaşın mutlulukla beraber aşikar olsun canım
yüreği yanıp isyan etmeden dim dik durki rabbim çektiklerinin ecrini versin r
hos bulduk .bu hamıle sözleini duymakk çok guzel ınanın ders ralarında bu formu okuyup umutlu cumlelerı okuyup öyle derse gıdıyorum.zaman zaman ıcıme akıyor göz yaşlarım dualarımla.inş herkesin duaları kabul olur en kısa surede kavusuruz bebeklerımıze.ben bu formda okadar umutlar buldumkı üye oldum bırgun bızdde umut oluruz inş diye.cevaplarınız için çok teşekkurlerr.
ısyan yok
dua var
cümlemizin canım benim ne kadar zormuş Allahım bize dayanma gücü versin.
isyan yok ALLAHın izniyle zor çok zor ama çok güzel sonuçlarda var dımı.bizim okulda sekız öğretmen arkadaş hamıle....inş bizlerde en kısa sürede hamıle kalırız.sizin eşinizdemi problem siz tedavının hangı aşamasındasınız?
isyan yok ALLAHın izniyle zor çok zor ama çok güzel sonuçlarda var dımı.bizim okulda sekız öğretmen arkadaş hamıle....inş bizlerde en kısa sürede hamıle kalırız.sizin eşinizdemi problem siz tedavınıhangı aşamasındasınız?
ben gun sayıyorum 70 kusur saat sonra tahlılım var canım
benım çıkolata böceğim (kıstım ) var
bebeklerım ıçımde yanı simdı
ben gun sayıyorum 70 kusur saat sonra tahlılım var canım
benım çıkolata böceğim (kıstım ) var
bebeklerım ıçımde yanı simdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?