seminay canım rahat ol inş bu sefer bebiş yaklaşıyo hep güzel düşün olumsuzlukları beyninden at
seminay canım gün olarak değil saat olarak hesap yapmaya başlamışsın inş bu sefer rabbim güldürecek yüzünü canım
havın su, siz sanırım tüp bebek yaptırdınız anladıgım kadarıyla pekı eşinizdemıydı sıkıntı.daha öncesi hıç kür falan uyguladınızmı,yada ılaç tedavısı.
eşim hesaplıyo
canım benım o kadar çok ıstoyo kı
ben de bu müjdeyı vermeyı o kadar çok ıstıyorum kı
canım rabbim kullarına taşıyamıyacağı yükten fazlasını vermezmiş inş hepimiz bu imtihanı kazanıp sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar alacağız kucaklarımıza zoru düşünmeyelim hepsi geçecek sonunda kucağımıza verecekleri bebişlerimizi düşünelim
havın sedn olmasan ne yaparız bız sen buranın pozitıf enerjısısın
müthış sınerjı yayıyosun
sevıyorum senı
hep pozıtıfsın ,maşallh ,Rabbım sana hayırlı evlatlar versın ,bu sıkıntılı zamanları hııııç hatırlama bıle
boy boy çocukların olsun
AMİİİİİİİİİİİİİNNNNNNN
benım de bugun 6. gun
kaçıncı gun embrıyosu
afrasın da 6. gun bugun
afrasss napıcaz yaklasıyo nyaklaşmakta olan
güzel bi şeydır bızı mutlu etsın yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:
canım benim böyle düşünmene çok sevindim bende seni seviyorum burda kader arkadaşıyız hepimiz aynı süreçten geçiyoruz hep yüksek tutalımki moralimizi rabbim bükmez o zaman boynumuzu rabbim sanada bouy boy çocuklar nasip etsin inş az kaldı güzel haberini almaya rabbimin izniyle bu sefer bebişlerin bırakmıyacak seni
inşallah hep onun umuduyla ayaktayım zaten.cuma gününü iple çekiyorum bir an önce başlasın artık tedavi.ama sanırım biraz gecikebilir prolaktinim yüksekti benim bundan 5-6 ay önce yaptığım hormon testinde 46 ydı geçen hafta yine yaptırdım 33 e düşmüş belki bunun için ilaç kullan diyebilir bilmiyorum düşünmekten kafam çok dolu.
canım benim böyle düşünmene çok sevindim bende seni seviyorum burda kader arkadaşıyız hepimiz aynı süreçten geçiyoruz hep yüksek tutalımki moralimizi rabbim bükmez o zaman boynumuzu rabbim sanada bouy boy çocuklar nasip etsin inş az kaldı güzel haberini almaya rabbimin izniyle bu sefer bebişlerin bırakmıyacak seni
canım ben 13 yıllık evliyim 13 yılın 12 yılı eşim doktor doktor gezdi ve sipermleri boşaldık hemen sonra ölüyor diye hiç bir doktor umut vermedi eşime çocuğuın olmaz dediler her kapı yüzümüze kapandı işte bu son gittiğimiz doktor ondan rabbim razı olsun kim dedi çocuğunuz olmaz eşinin sipermlerini biz yaşatır tüp bebek yaparız dedi ve öyle yola çıktım canım ilk denemem negatif oldu şimdi dondurulmuş iki bebem var onları göbüşüme alıp yatmak için adetimi bekliyom
evt seminayyy günlerr geciyooor senin son 4 günün kladii canimm insallahhh hamileyimm diyeee yazacann arkasina da benn sonradaaa bekledeki arkadasarimizzzzz rabbim gönlmüze göre versinnnn
canım hep diyoruzki geç olsunda güç olmasın benim doktorumla ilk görüşmem hazirandaydı hemen tedaviye başlıyacağım sandım adetimin 2. günü gel demişti çünkü birde kontrolden geçtik eşimin sorunu belli zaten bu seferde bende kocaman bir ur çıktı ameliyattı ardından doğum kontrol hapıydı derken birde baktım eylül gelmiş eylülde de rabbim izin etmedi ilk negatifimle karşılaştım olsun ondada bir hayır var diyorum asla onada üzülmüyorum ve eylülden beride dondurulmuşlarım için doktorla her adet dönemi irtibat halindeyiz daha yeni rahime baktı çok şükür oda temiz çıktı şimdi adetten sonra tedaviye başlıyom ondan geçikmeleri kafana takma diyorum bu süreçte geldi geçtileri kafaya takarsak pskolojimiz alt üst oluyo rabbim bu süreci en kolay şekilde atlatıp sonunda bebişlerimize kavuştursun bizi
canım ilaçla hallolacak durumsa doktor ona göre belirler yol haritasını bende hergün troyit hapı alıyom olası gebelikte düşük olmasın diye
inş olur RABBIM yuzumuzu güldürü en kısa zamanda.dualarımdasınız hepiniz sizlerde bana çokk dua edınız inş.
benım de bugun 6. gun
kaçıncı gun embrıyosu
afrasın da 6. gun bugun
afrasss napıcaz yaklasıyo nyaklaşmakta olan
güzel bi şeydır bızı mutlu etsın yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır:) beklerim sonunda umudumun olduğunu bilsem bekliycem ama bi başlasak şu tedaviye.
5. gün embriyosu idi. 1. kalite
yarın transferden sonra 7. gün acaba sabah idrar testi yapsam çıkar mı
canım umudumuz olmasa bu yola çıkartırmıydı doktorlar bizi rabbimin izniyle herşey hepimiz için güzel olacak hep iyi düşün kötüyü asla aklına getirme canım herşeyde güzel olsun rabbiminde izniyle
5. gün embriyosu idi. 1. kalite
yarın transferden sonra 7. gün acaba sabah idrar testi yapsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?