eczacin dogru demis canim icinde fazladan 150 doz var yani toplam1200 eder banada hemsire demisti gerci digerindede fazladir bence ama fiyatini bilmiyorumkızlar vallahi de başladı tedavim :)))) inanamıyorum hala. sabah krizli başladı günüm. eşim işten 12'de dönüp beni alacaktı. ben 12'ye 7 dakika kala aradığımda hala işten çıkmamıştı. işle ev çok yakın ama yağmur falan var, malum istanbul trafiği...ona kızdım bayağa, niye önemsemiyorsun bu işi diye. o da bana kızdı nasıl önemsemiyorsun dersin diye. böyleee gerile gerile gittik. sonra doktorum ilk iğneyi yaptırdı.
bir de ben iğneleri alırken eczane beni kandırdı mı şimdi size onu sorucam. reçetemde1050'lik gonal-f yazmıştı. eczaneye gidince bana dedileri ki 2 tane 450'lik alınca daha karlı çıkıyorsun.çünkü içinden daha fazla çıkıyor ve aynı fiyata geliyor dedi. biz de bilmediğimiz için ve o sırada panik olduğumuz için tamam dedik. sonra hesapladık, nasıl iş o iki tane 450'liğin toplamı 900 ediyor nasıl kar ettik şimdi. kaç gün gidiyor 450'lik kutu bilen var mı. 225'lik doz alcam ben günde.
kızlar vallahi de başladı tedavim :)))) inanamıyorum hala. sabah krizli başladı günüm. eşim işten 12'de dönüp beni alacaktı. ben 12'ye 7 dakika kala aradığımda hala işten çıkmamıştı. işle ev çok yakın ama yağmur falan var, malum istanbul trafiği...ona kızdım bayağa, niye önemsemiyorsun bu işi diye. o da bana kızdı nasıl önemsemiyorsun dersin diye. böyleee gerile gerile gittik. sonra doktorum ilk iğneyi yaptırdı.
bir de ben iğneleri alırken eczane beni kandırdı mı şimdi size onu sorucam. reçetemde1050'lik gonal-f yazmıştı. eczaneye gidince bana dedileri ki 2 tane 450'lik alınca daha karlı çıkıyorsun.çünkü içinden daha fazla çıkıyor ve aynı fiyata geliyor dedi. biz de bilmediğimiz için ve o sırada panik olduğumuz için tamam dedik. sonra hesapladık, nasıl iş o iki tane 450'liğin toplamı 900 ediyor nasıl kar ettik şimdi. kaç gün gidiyor 450'lik kutu bilen var mı. 225'lik doz alcam ben günde.
kızlar vallahi de başladı tedavim :)))) inanamıyorum hala. sabah krizli başladı günüm. eşim işten 12'de dönüp beni alacaktı. ben 12'ye 7 dakika kala aradığımda hala işten çıkmamıştı. işle ev çok yakın ama yağmur falan var, malum istanbul trafiği...ona kızdım bayağa, niye önemsemiyorsun bu işi diye. o da bana kızdı nasıl önemsemiyorsun dersin diye. böyleee gerile gerile gittik. sonra doktorum ilk iğneyi yaptırdı.
eczacin dogru demis canim icinde fazladan 150 doz var yani toplam1200 eder banada hemsire demisti gerci digerindede fazladir bence ama fiyatini bilmiyorum
hayirlu olsun miragee ilk igneni vurdurmusun arkasi artikl gelir bendekide gonal f 450 ml ben 225 lik vurulacaktim onlar hazir oluyo 225 mgetirp vuruyosun ben hata yapmistim olmadi diye iki günlük kullanacagim gonali hepsini bosaltmistimm ay ne stres yapmisitim nasil agladydim mirage 450 gr ganal f 2 gün gidiyorr.
cnm tebrik ederim öncelikle tedavin hayırlı olsun :)))) 450 lik ben kullandım. 225 doz vuruldum. iki gün kullanıyorsun. 75 lik artıyor sonra onları birleştiriyor sana tekrar vuruyorlar..fiyatı önemlli ne kadara aldın..
unutmadan söyleyeyim bi de onun iki tipi war kartuş ve pen hangisini verdi dr un..
tatlım gonal f kartuş mu pen mi
minicik bir şişe, kartuş mu oluyo o?
bi de bu akşam vurulmaya başlıycaksın sanırım iğneleri.. ilk kontrole ne zaman çağırdı.. gonal f ler yumurtaları büyütür tatlım.. ben de çok soruyorum ama kaç yumurtan var mış.. gonal f i yumurta büyüklüğüne göre veriyorlar.. iki kutu mutlaka yetmiycektir...öünkü belli bir boyuta ulaştıktan sonra hem gonalf hem ctrotide birlikte kullanıyorsun..
evet canım o kartuş.. pen dediğimiz kalem şeklinde kullanımı daha kolay...
ayşegülüüüüm çok teşekkür ederim canuuum :)
yok şekercim öğlen 2'ye 0 kala vuruldum ilkini, yarın da öyle devam edicem. bir de akupunktur önerdi tedaviyle birlikte ama ben şimdi bir de onu çıkarmak istemiyorum. zaten psikoloğa da gidiyorum. malum wc'de para çıkarmıyoruz yani :) kaç yumurtam var diye sormak aklıma gelmedi valla. soldakileri beğendim dedi, sağda daha az varmış.
pen'den bahsetmediler hiç. neyse artık polikliikte yaptırırım, sorun olmaz.
bi de raporsuz almışsın sanırım ilaçları.. raporla alsaydın ilaçların sadece yüzdesini öderdin..
ay mirage sanki ben başlıyorum nasıl heyecanlandım vallahi:))))
darısı başımıza kızlar :)))))
darısı başımıza kızlar :)))))
inşallah ayşencim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?