eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bende başlamak istiyorum bir an önceee.... walla kesin dengeyi bozdum.... bunla yatar kalkar oldum....:))))

aynen valla hemen olsun istiyorum her acıya razıyım günde 5 iğne 3 jele razıyım hiç kalkmadan yatmaya razıyım:))))) şaka bi yana allahım hayırlısını versin :))

aynen valla hemen olsun istiyorum her acıya razıyım günde 5 iğne 3 jele razıyım hiç kalkmadan yatmaya razıyım:))))) şaka bi yana allahım hayırlısını versin :))

ben zaten yapıyordum günde beş iğne fark etmiyo benden :)))) bünye alışkın.... şu rahim bugün toplansa ben kasım reglimle başlıycam da şansım yok maalesefff (( mecbur aralık bekliycez.... :))))) zaten iş felan gözümde kalmamış... bu ayın sonuna kadar çalışıp ücretsiz izin düşünüyorum walla 6 ay.. eşimde istemiyor.. yapalım sonra ayrıl diyor.. ama aklım bebekte başka bişeye yer kalmadı ki :)))))

Haklısın. Ama varolan sorunu biraz da o çıkartıyor halimden anlamıyor. Başkalarını mutlu etmek adına beni mutsuz ediyor. Benim de asıl canımı sıkan bu oluyor zaten.

Anlamadım canım başkaları için seni neden mutsuz ediyor.?? tedaviye tekrar başlamak da istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam değilmi ???

bende de varrr :)))

mırage tedavın hayırlı olsun
ığneler bıldıım kadarı ıle akşam yapılması lazım
gunduz yapılırsa çatlatma ığnesının saatlendırılmesınde problem çıkabılıyomuş,gecenlerde bu sorunu yasayan bırı ıle yazışmıştık,dr u nıye sabah yaptın demış
bence bı teyıt ettır ığnelerın saatını
dunyanın emeğini veriyoruz Rabbım boşa çıkarmasın

artık aldım zaten ilaçları, şu an ne yapabilirim ki?

ama transferinden sonra en az 3/4 gün pc yasak görmeyim seni buralarda ok....

tamam tamam merak etme, zaten bi tane iğneden bahsediyorsunuz ya en sonucuncusu, saati önemli olan. o iğne sırasında biz anneme taşınmış oluruz :) birkaç gün görünmeyiz ortalarda. asıl sigarasızlıktan bahset sen bana :) o nasıl olcak bakalım.

Bende sivaslıyım :)) bayılırım madımağa... daha pazar günü gönderdi anneannem hemen attım deepfreeze en kısa zamanda yapıcamm..pastırmalısı da ne güzel olur beaaa :)

cnm çok sevindimm senin adına darısı bana olur inş.... allahım utandırmasın güzel mutlu haberlerini bekliyorummm.. bide iğnelerini vurulurken dua et mutlaka ayetel kürsi oku bol bol
allahım yanında olsun... öpüyorumm..

ooooo hele oo hemen hemen bitir o işi vallahi sonra çok vicdan yaparsın nolur hemen at yeminn et elin e almamak için ozaman delirsen çıldırsan alamassın....sonuçta uyuşturucu değil demi kırize sokmuyor ...lütfen bak ilaçların etkileşimini etkiliyormuş nolur yalvarırım bırak ben kaç gün oldu günde en fazla 3 tane içiyorum ama tedavim başlasın elime alırsım ne oluyum....

kesinlikle aynı fikirdeyim.. afrasssssss oku bu yazıyı :))))))))

evet mesaj alindi tabiki haklisiniz ama ben diger iki denemdede yaptikalrimin hic birini yapmadim cok rahatim tabili tebirini alacaksin rabbim ol derse olacak kizlar ben yinede insann sevdigi seyleri yapinca daha stresiz oluyo ben öyleydim artik hayirlisisisis bekliyorumm az kaldii seminayy sonrada insallahh benn ve arkasiii gelecekkkk....

teşekkür ederim canım. valla doktor bana dedi ki git al ilkini bizim kızlar yapsın, göstersinler nasıl yapıldığını dedi. belki ilerki aşamada akşama geçecektir bilmiyorum ki. sırada iki çeşit iğne daha var benim bildiğim.

Çok sevindim accık sürtüneyim sanada bende başlıyayım artıkın yafff

az kaldı az, sen de başlayacaksın işte yakında. senin de kistleşmeden ertelenmemiş miydi? bak benim de öyleydi, düzeldi başladım. benim bi de sonrasında bayram var diye ertelemişti.

inşallah canım. bugünkü iğne yapılırken kendimde değildim hiçbirşey düşünemedim valla. yarın daha bilinçli davranır duamı ederim inşallah. iyi dileklerin için öok teşekkür ederim. temennilerimiz karşılıklı...

korkma korkma bıraktım, etrafta paket falan kalmadı. ben zaten 2 sene içmemiştim hiç. bu sperm sorununu öğrendiğimizde yeniden başladım. şimdi tedavide içmeyeceğim. sonra da inşallah hamile olduğum için içmeyeceğim. artık ondan sonra da alışır bir daha içmem herhalde.

mirage canım benim tedavin hayırlı olsun bol bol yumoşların olsun hepsi sağlıklı gelişsin hepside kaliteli olsun inş rabbim tedavinin sonunda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana

selam güzel gönüllü güzel yürekli anna adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum

kızlar kocacım geliyormuş.. 15 dk ya gelirim dedi... evlilik cüzdanında yer alan 25. maddeye göre sofrayı hazırlama görevimi yerine getirmem lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…