Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kocacım geliyormuş.. 15 dk ya gelirim dedi... evlilik cüzdanında yer alan 25. maddeye göre sofrayı hazırlama görevimi yerine getirmem lazım :)))
güzeller size bişey soracağım bu genetik testle pıhtılaşma testini düşük yaptıktan sonra adet gördükten sonra yaparlar değil mi
mirage canım benim tedavin hayırlı olsun bol bol yumoşların olsun hepsi sağlıklı gelişsin hepside kaliteli olsun inş rabbim tedavinin sonunda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana
kızlar kocacım geliyormuş.. 15 dk ya gelirim dedi... evlilik cüzdanında yer alan 25. maddeye göre sofrayı hazırlama görevimi yerine getirmem lazım :)))
miragem tedavin hayırlı olsun bebeğim....rabbbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin..bende çok heyecanlandım ya...haydi şimdi sen halay başına bizden arkandan inşallah..güzel olacak herşey daha da güzel...
güzeller size bişey soracağım bu genetik testle pıhtılaşma testini düşük yaptıktan sonra adet gördükten sonra yaparlar değil mi
kimse bilmiyormu kızlarrrrrrrr
inşallah canım sağolasın. hadi gel sen de arkamdannn.
canım ben yardımcı olmak isterdim ama ben o ilaçları hiç kullanmadım her gün sabah akşam göbeğimden lürcin 10 ml alıyodum birde tedaviye başladıktan 3 gün sanra kalçadan iğne vuruldum ondan senin ilaçları hiç duymadığımdan yardımcı olamıyacağım
yinede teşekkürler canım
kızlar vallahi de başladı tedavim :)))) inanamıyorum hala. sabah krizli başladı günüm. eşim işten 12'de dönüp beni alacaktı. ben 12'ye 7 dakika kala aradığımda hala işten çıkmamıştı. işle ev çok yakın ama yağmur falan var, malum istanbul trafiği...ona kızdım bayağa, niye önemsemiyorsun bu işi diye. o da bana kızdı nasıl önemsemiyorsun dersin diye. böyleee gerile gerile gittik. sonra doktorum ilk iğneyi yaptırdı.
bir de ben iğneleri alırken eczane beni kandırdı mı şimdi size onu sorucam. reçetemde1050'lik gonal-f yazmıştı. eczaneye gidince bana dedileri ki 2 tane 450'lik alınca daha karlı çıkıyorsun.çünkü içinden daha fazla çıkıyor ve aynı fiyata geliyor dedi. biz de bilmediğimiz için ve o sırada panik olduğumuz için tamam dedik. sonra hesapladık, nasıl iş o iki tane 450'liğin toplamı 900 ediyor nasıl kar ettik şimdi. kaç gün gidiyor 450'lik kutu bilen var mı. 225'lik doz alcam ben günde.
kızlar bir sorum olacak size.ben unuttum valla. kısa protokolde gonal f başlıyorduk sonra yumurtalar büyüdükten sonra toplamadan 3 gün falan önce hergün orgalutran vuruluyorduk en son gün pregny ondan 36 saat sonrada yumurta toplama işlemi değilmi.
canım bu kişiye göre değişebiliyor. benim yumurtaların sayısı fazla ve önden gidenlerde olduğu için 4günde sonra orgalutrana da başladım. ben gonal-f yerinde püregon kullanmıştım. çatlatma iğnesinin saatini söylüyorlar 36 saat sonra dediğin gibi opunun yapılması gerekiyor.
Ben bu evlilik cüzdanını imza attıktan sonra gördüm bu kadar madde görsem yapılacaklar listesini atmazdım o imzayı ... Yoruldum :))))))