• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hahhaha ilahi ayşen sesli güldürdün beni... Zaten hep o cüzdan bi sürü sayfası var okumadan körü körüne atıyoruz imzaları.:))) ama allahtan benim eşim çok zor bi adam değildir maçodur biraz dediği dediktir ama sonunda benim dediğim olur:))

:))) cnm benim en baştan dediğim olur bu evde maço benim :))) benim eşim kız gibi ilgi istiyo beni o yoruyo :)))

Anlamadım canım başkaları için seni neden mutsuz ediyor.?? tedaviye tekrar başlamak da istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam değilmi ??? :(

yok canım bugünlerdeki gerginliğimiz çocuk konusu değil.ben üstüne gitmemek için çok açmıyorum şimdilik biraz ben de dinleneyim diye bekliyorum. zaten adetimde karar vericez histereskopi yapılacak önce sonra ikinci deneme. ona daha var. ben ailemin olduğu şehirde yaşıyorum ve eşimin ailesi başka bir şehirde. Abileri falan oraya taşınmamızı istiyorlar ve eşim de gönüllü ama ben kesinlikle istemiyorum. ben bu şehirde büyüdüm çalışıyorum arkadaşlarım herkes burda. ama orda 3 eltimden başka hiçkimse yok. Ve bu fikir beni çok yoruyor. Eşim de şiir yeteneği olan bir insan. Bilgisayarında birkaç şiirine rastladım haberi yok ve çok üzüldüm gerildim. Gurbet,anne vs. tarzı şiirler yazmış ve üzerime alınabileceğim mısralar vardı. zaten hassasım bu tür şeyler de iyice geriyor beni. bu konu netliğe kavuşmdan bu sebepsiz durumun ortadan kalkamayacağnı düşünüyorum. Ben 1 sene öncesi depresyon durumu yaşadım. bir iş değişikliği yaptım ve alışamadım yeni yerime. Kusmalar,bayılmalar,baş dönmeleri derken depresyon tanısı konuldu. sonra ben işi bıraktım tam iyileşmeye başladım bu taşınma konuşulunca ben yine kötüleştim. 2-3 ay yemek yiyemedim,yemek yapamadım,devamlı kusuyordum antidepresanları kullanamadım daha kötü yaptı yerimden kalkamıyordum. Ve bu bende iyice korku oluşturdu. Başka şehre gitme fikri aklıma gelince nefesim kesiliyor,hızlı hızlı nefes alıyorum boğuluyormuşum gibi,gözlerim kararıyor inanın boğuyolar sanki.ve ben bu çocuk olayının psikolojik sebebi olarak bu konuyu görüyorum. ne kadar kendimi onun yerine koysam bile hiçbir gerekçe bu durumumu yaşamama mantıklı gelmiyor bana.

gamze sen hatırlıyormusun nasıldı diye.adetin kaçıncı günü hangi ilaçlarla başladın sonra kaç kere orgalutran oldun vallahi çatlıcam şimdi.seninki hangi protokoldü.

kızlar vallahi de başladı tedavim :)))) inanamıyorum hala. sabah krizli başladı günüm. eşim işten 12'de dönüp beni alacaktı. ben 12'ye 7 dakika kala aradığımda hala işten çıkmamıştı. işle ev çok yakın ama yağmur falan var, malum istanbul trafiği...ona kızdım bayağa, niye önemsemiyorsun bu işi diye. o da bana kızdı nasıl önemsemiyorsun dersin diye. böyleee gerile gerile gittik. sonra doktorum ilk iğneyi yaptırdı.

bir de ben iğneleri alırken eczane beni kandırdı mı şimdi size onu sorucam. reçetemde1050'lik gonal-f yazmıştı. eczaneye gidince bana dedileri ki 2 tane 450'lik alınca daha karlı çıkıyorsun.çünkü içinden daha fazla çıkıyor ve aynı fiyata geliyor dedi. biz de bilmediğimiz için ve o sırada panik olduğumuz için tamam dedik. sonra hesapladık, nasıl iş o iki tane 450'liğin toplamı 900 ediyor nasıl kar ettik şimdi. kaç gün gidiyor 450'lik kutu bilen var mı. 225'lik doz alcam ben günde.
canımmmm çok sevindim tedavinin başlamasına o kadar heyecan yaptım ki anlatamam bu arada dikkat ettim arkadaşlar ilaç saati ile ilgili bişeyler demişler ama bu konuda sıkıntı yapma bu kişiden kişiye değişiyor benimde akşam 7 de yapıyoduk ama gündüz yapanda var
Bende sivaslıyım :)) bayılırım madımağa... daha pazar günü gönderdi anneannem hemen attım deepfreeze en kısa zamanda yapıcamm..pastırmalısı da ne güzel olur beaaa :)
kızzz mandımak muhabbeti ne çok merak ettim ilk defa duydum o ne ki?
kızlar bir sorum olacak size.ben unuttum valla. kısa protokolde gonal f başlıyorduk sonra yumurtalar büyüdükten sonra toplamadan 3 gün falan önce hergün orgalutran vuruluyorduk en son gün pregny ondan 36 saat sonrada yumurta toplama işlemi değilmi.
canım benim kısa protokoldü iğnelere başladığımın 5. günü orgalutran kullanmaya başladım
gamze sen hatırlıyormusun nasıldı diye.adetin kaçıncı günü hangi ilaçlarla başladın sonra kaç kere orgalutran oldun vallahi çatlıcam şimdi.seninki hangi protokoldü.
taki çatlatma iğnesine kadar orgalutran kullandım her gün öğlen 12 de

haa unutmuşum ayşecim adetin 3. günü başladım 185 gonalf kullandım son 3 gün 150 ye indirdi gonalf doktorum 5. günü orgalutran kullandım tedavinin 11. günü çatlatma iğnesi yaptık 36 saat sonra yumurta toplandı

herkese iyi geceler nasılsınız sevgili anne adayları mirage sayesinde bügun topiğimiz çok kalabalık havin nerelerdesin seni göremiyom :1:

herkese iyi geceler nasılsınız sevgili anne adayları mirage sayesinde bügun topiğimiz çok kalabalık havin nerelerdesin seni göremiyom :1:

canım bu aralar ara ara gire biliyom evde işlerim var ayın 15 den sonra nasipse annem gelecek ben tekirdağa ablamı almaya gideceğim işte bende toplancağız nasipse

sen neler yapıyon canım nasılsın

canım bu aralar ara ara gire biliyom evde işlerim var ayın 15 den sonra nasipse annem gelecek ben tekirdağa ablamı almaya gideceğim işte bende toplancağız nasipse

sen neler yapıyon canım nasılsın

hıı anladım canım seni görmeye mi geliyor tedaviden haberi var mı

Teşekürederim cnm. daha iyiyim şükür nasipse yarın transferim heycanla bekliyorum. Umarım problem olmaz arkadaşım.

olmaz rabbimin izniyle canım sen yarın git al bebişini göbüşüne gel inş sıkı sıkı tutunacak sana saat kaçta nasipse transferin olacak

gamze sağol ya valla.yani 5. gün başladın 11. güne kadar nerdeyse 5 6 gün orgalutranmı oldun hergün
ben orgalutran olup olmadığımı hatırlamıyorum bile

olmaz rabbimin izniyle canım sen yarın git al bebişini göbüşüne gel inş sıkı sıkı tutunacak sana saat kaçta nasipse transferin olacak

Amin İnşallah Canım Saat 11 orda olucam. Seninde annen gelicek ne güzel anneler başka oluyor.Kaç gündür peşimde annem sürekli su iç kızım değip duruyor yaaaaaaaaaaaa

senin için iyi olur canım yanında olması bence

tedaviye başladım herkesten saklamıştım canım anneme malum oldu transferimin olduğu yani anlıcan gizledim gizledim test günümde bir şekilde hepsi ben kan vermeye gitmeden aradı transferin olduda bizden gizledin dedi bu sefer kimseden saklamadım inş herşey hepimiz hakkında güzel olur rabbim daha fazla aratmadan yollar meleklerimizi

arkadaşım bugün bana sordu oda başlıyor şimdi zeynep kamilde tabi anlamamış kısa protokol mü demişler mikrodoz mu neneyse sonra internnetten araştırdık kafamız karıştı.sonra benimle dalga geçip durdu.sahiden hatırlamıyorum orgalutran varmıydı bende diye.neyse sen hatırladınmı bari

Back
X