canım deli gibi yemen normal bende aynıyım bu saatlerde fena acıkıyorum... badem yağı tüylenme yapıyor diye biliyorum ama b soruy ayşegüle sormak lazım.. bebek yağı kullanıyorum ayrıca çatlamayım diye bi krem aldım arkadaşım tavsiye etti, birde z.yağı kullan bence
Kızlar dünkü soruma cevap verdiğiniz için ayrı ayrı teşekkürler. Sizlere teşekkür edemesen acil çıktım kusuruma bakmayın.
BOYACI canım maşallah gözün Aydın değerlerin katlar herşey yolunda gider inşallah.
KEDİCİM evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah
FERİHACIM transfer var yarın herşey yolunda gitsin ve bu son bekleyişin olsun
Havinim, miragem, yuks, gamzear, ayşegül, elfaes ve atladığım varsa kusuruma bakmasın hepinize kocaman öpücükler
bundan daha düzgünü can sağlığı:)) hayet güzel ve hoş...) cici anne))Cok sagollun guzeller desteginiz ve anlayisiniz icin:) buarada buraya koyacak duzgun bi resmim bulamiyorum ya :)
elfeas bi foto var avatarında.. ben yapmıyorum dosya boyutu büyük diyor notebookta başka fotomda yok daha sonra halledicem inş.
Kızlar dünkü soruma cevap verdiğiniz için ayrı ayrı teşekkürler. Sizlere teşekkür edemesen acil çıktım kusuruma bakmayın.
BOYACI canım maşallah gözün Aydın değerlerin katlar herşey yolunda gider inşallah.
Havinim, miragem, yuks, gamzear, ayşegül, elfaes ve atladığım varsa kusuruma bakmasın hepinize kocaman öpücükler
elfeas bi foto var avatarında.. Ben yapmıyorum dosya boyutu büyük diyor notebookta başka fotomda yok daha sonra halledicem inş.
sekerler ya cabalıyorum olmuyor sanırım
bundan daha düzgünü can sağlığı:)) hayet güzel ve hoş...) cici anne))
hamile olan arkadaşlarım kaşıntılar ve çatlaklar için susam yağı ama onun dışında daha doğalı evde bi portakal limon elma herhangi birini ikiye bölün ve onunla masaj yapın:)) hem çatlamasına engel olur hemmde kaşıntıyı alır...evet yapış yapış olur ama naturel ve sağlıklı bunu unutmayın:))
Hoşbuldum canım benim sağolasın. Milletin doğurması bitmiyor ya gözaydına gittik geldik. Sizleri merak ettim öyle iştecanım benim hoşgeldin nasılsın
beni unuttunnnnn(
Havinim, miragem, yuks, gamzear, ayşegül, elfaes ve atladığım varsa kusuruma bakmasın hepinize kocaman öpücükler[
AY BENIM HABERIM YOK BOYACII HAMILE MI???
canım profilindeki resimdeki senmisin
canım lierac diye bi krem, bide b bella diye ama o pahalı geldi lieracı netten 3 tanesini 100 e aldım,inş faydası ourAldığın kremin adı ne canım zeytinyağı kullanamam kokusu beni fena yapıyor.
ben göremıyorum hayatım bir karakter var kendımı koydum ama hata oluştu dedi kaç tanede koydum ama hep hata dıyo benım görduyum avatar
Hoşbuldum canım benim sağolasın. Milletin doğurması bitmiyor ya gözaydına gittik geldik. Sizleri merak ettim öyle işte
Oyyy kuzucum seni daha kocaman öpüyorum. Kusuruma bakma aklımdaydın kız nasıl atladıysam(
havınım bende avatar var kendımı denedım ama olmusmu göremedım ınsan resmı varsa benım dır :)avatar yoksa
canım lierac diye bi krem, bide b bella diye ama o pahalı geldi lieracı netten 3 tanesini 100 e aldım,inş faydası our
siyah saçlı bi hatun var canım :)
Havinim, miragem, yuks, gamzear, ayşegül, elfaes ve atladığım varsa kusuruma bakmasın hepinize kocaman öpücükler[
AY BENIM HABERIM YOK BOYACII HAMILE MI???
canım rabbimin izniyle hamile değeri 9.15 çıkmış inş katların devam eder değeri
canım çok hoş bir bayan resmi var saçları sıhah sensen çok zarifsin canım
canım rabbimin izniyle hamile değeri 9.15 çıkmış inş katların devam eder değeri
AY İÇİM BİR HOŞ OLDU YA BEN TAHMIN EMIŞTIM WALLAHİ TECRUBELERIMDEN NERDEYSE AYNI SEYLERI YASADIK:)BENDE YARIN ÖNCE KADIN DOĞUMA SONRA PSİKOLOG YOLUNA GIDICEM DR BANA GELMEDEN ÖNCE BEBEGINI GÖR SONRA GÖRÜŞÜCEZ DEDİ BENDE BUARADA DR SECTIM MEDİPOL DE SELEN HANIM DİE BIR DR ALLAH A EMANET BAKALIM İNŞ İYİDİR..
AY İÇİM BİR HOŞ OLDU YA BEN TAHMIN EMIŞTIM WALLAHİ TECRUBELERIMDEN NERDEYSE AYNI SEYLERI YASADIK:)BENDE YARIN ÖNCE KADIN DOĞUMA SONRA PSİKOLOG YOLUNA GIDICEM DR BANA GELMEDEN ÖNCE BEBEGINI GÖR SONRA GÖRÜŞÜCEZ DEDİ BENDE BUARADA DR SECTIM MEDİPOL DE SELEN HANIM DİE BIR DR ALLAH A EMANET BAKALIM İNŞ İYİDİR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?