• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Hahahhahaa:9::9::9:
Kız ciddimisin o kadar kiloyu nasıl aldı bir ayda
Çakşır ne oluyor ilk defa duydum ot şeklinde bir şeymi?:26:

çakşır otu diyolar güzelim kaynatıp suyunu içirdim macunlar yaptık 21 çeşit ottan olmadı en son havuç suyu dedim ml de 3 milyon birden arttı sonra baktık olmuyo tüp dedik öyle işte

ozaman bende bi anormallik var 1 kilo verdim tartıldım 65 okka geliyorum 66 idim gerçi şuan iğnelerden karnım şişti ama

Aaaaa niye öyle olmuş bak sana faydası olmuş ilaçların canım bende 65 tim 67 oldum:43:
Hatta az önce tartıldım geldim 67.5 olmuşum:43::43::43:

çakşır otu diyolar güzelim kaynatıp suyunu içirdim macunlar yaptık 21 çeşit ottan olmadı en son havuç suyu dedim ml de 3 milyon birden arttı sonra baktık olmuyo tüp dedik öyle işte
21 Çeşit:53::53: Eee ama çok şükürki işe yaramış canım maşallah
Eşinde mi sorun var canım?

21 Çeşit:53::53: Eee ama çok şükürki işe yaramış canım maşallah
Eşinde mi sorun var canım?

şuan sorun %70 bende canımcım biliyosun 20 milyon altında kalınca oligospermi diyolar sorun oligospermi ve rahim yapışıklığı gerçi geçen ay histeroskopi oldum ama başladık bi kere dönmeyelim dedik hayırlısı olsun

şuan sorun %70 bende canımcım biliyosun 20 milyon altında kalınca oligospermi diyolar sorun oligospermi ve rahim yapışıklığı gerçi geçen ay histeroskopi oldum ama başladık bi kere dönmeyelim dedik hayırlısı olsun

Ay canım olsun zaten sorunlarımız olduğu için tüp bebek deniyoruz yani
Keşke uğraşmadan bizde bebelerimizi kucağımıza alsak ama Allah'ın takdiri
Ondan gelen her şeye Razıyım.

mervecım ve diger arkadaslarım

bende eylul ayında tup deneyenler arasında ıdım. uzun zamandır topıgını takıp edıyorum. bız merve ıle aynı hastaneye gıdıyoruz. hayırlısıyla dun benımde opum oldu. 18 tane yumurta toplandığı soylendı bugun gorustugumuz embrıyolog bunlardan sadce 11 tanesının olgun oldugunu ve 10 tanesının dollendıgını yazmıs. pazartesı gunu nasıpse transfer olacakmıs. bana 4. gun transfer yapacaklarını soyledıler.mervecım senın kacıncı gun olmustu transferın?opudan sonra agrılarınız kac gunde gectı? dun cok agrım vardı bugun bıraz daha ıyıyım ama tam olarak gecmıs degıl. su anda transferı gerceklesmıs test gununu bekleyen kımler var? ben bugun hıc ınternete gıremedım de. sevgıler

ben yatıyorum kızlar malum yarın opu var öptüm çok çok hepinizi dua edin bana iyi geceler

Şekerciğim çok güveniyor vatandaş kendine .. Ben de dedim havasını bozmiyim.. Polen , arı sütü aldım. Ben içtim. O ağzına sürmedi. İhtiyacı yokmuş.. İyi dedim. Sen bilirsin. :9:

Hahahaha :9: Ben de ballı kürler yüzünden bir sürü kilo aldım. Her Ota atlıyoruz. Ümit dünyası :1:

Haaa o zaman olmaz işte eğer ters bir şey dersen erkeklik onuru zedelenebilir akasyacığım iyi yapmışsın bunda
Olsun fakirin ekmeği umut işte:):)

mervecım ve diger arkadaslarım

bende eylul ayında tup deneyenler arasında ıdım. uzun zamandır topıgını takıp edıyorum. bız merve ıle aynı hastaneye gıdıyoruz. hayırlısıyla dun benımde opum oldu. 18 tane yumurta toplandığı soylendı bugun gorustugumuz embrıyolog bunlardan sadce 11 tanesının olgun oldugunu ve 10 tanesının dollendıgını yazmıs. pazartesı gunu nasıpse transfer olacakmıs. bana 4. gun transfer yapacaklarını soyledıler.mervecım senın kacıncı gun olmustu transferın?opudan sonra agrılarınız kac gunde gectı? dun cok agrım vardı bugun bıraz daha ıyıyım ama tam olarak gecmıs degıl. su anda transferı gerceklesmıs test gununu bekleyen kımler var? ben bugun hıc ınternete gıremedım de. sevgıler

Canım maşallah sayın çok iyi:nazar::nazar: benimkisi pgt olduğu için 5. gün embriyosu transfer edildi bana
Valla benimde ağrım çok olmuştu afedersin ama wc'de bile öyle zorlanıyordumki bağırsaklarım acıyordu
Parol bile kesmedi ağrımı 3 gün sonra kendiliğinden geçti canım dinlenmeni tavsiye ederim sana
Bak mutlaka haber ver bana canım transferinin oldugu gün

Anaaam ben hep kendime kürler yaptım. Koca ile hiç ilgilenmedim.:1: İnşallah sağlamdır herşey.. Hehehehe :9:

arkadaşlar bizim sorunumuz sper azlığı ve hareket azlığıydı eşimin sadece 1buçuk milyon sper çıktı ve bu testten önce 2milyarlık aloa vera dan ilaç kullanmıştık 6 ay ve eşim tam 20 kilo aldı ama bi faydası olmamış ama ben sabah akşam 7 keçi boynuzunu kırıp 1buçuk su bardağında 10dk kaynattım ve 20dk demlendirdim ve süzdükten sonra soğuk sabah aç ve gece yatarken içirdim 15 günde 4buçuk milyona yükseldi tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm

tabloya yaz beni tabloya.... :) :64:

yazdım yavrus çoktaaan.

Listeye baktım hemen hemen yarısı test gününü bekliyor:52::52:
İnşallah herkes pozitif sonucu görür:49: (bende dahil)

inşallah canım. şenlik olsun topicte.

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum

selam canım, ben biraz geç kaldım bu akşam :)) herkes dağılmış

slm kızlarrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmm
yarın büyük gün 8.30 da mumuşlar toplancak benden ıyyyyy ürperdimmmmmm :))))))))))
dualarınızı eksik etmeyin nolur

canım inşallah iyi gidecek herşey...dualarımız seninle.

mirage gel anam sende gel napıyon orda bakimmm

gelip bakıp bakıp gittim. banyo falan yaptım ama kaçmışsınız bile :( yarın için iyi şanslar tekrar... :)

Canım maşallah sayın çok iyi:nazar::nazar: benimkisi pgt olduğu için 5. gün embriyosu transfer edildi bana
Valla benimde ağrım çok olmuştu afedersin ama wc'de bile öyle zorlanıyordumki bağırsaklarım acıyordu
Parol bile kesmedi ağrımı 3 gün sonra kendiliğinden geçti canım dinlenmeni tavsiye ederim sana
Bak mutlaka haber ver bana canım transferinin oldugu gün

mervecım ben opum yapılmadan once senın transfer gununde yasadıklarını okudum burdan.moralım bayabozuldu. bende opu gunu hemsıreye sordum bızım yumurtalarla hangı embrıyolog ılgılenıyor dıye. bır bayan ısmı soyledı. cok sukur dedım mervenın embrıyologu degılmıs dedım. sonrada bugun bılgı vermek ıcın bır embrıyolog bay aradı ısmını hasan mı ne dedı. senın embrıyolog o mu?

benım transfer pazartesı olcakmıs oyle dedı. bana tavsıyen var mı?

Back
X