Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mervecım ben opum yapılmadan once senın transfer gununde yasadıklarını okudum burdan.moralım bayabozuldu. bende opu gunu hemsıreye sordum bızım yumurtalarla hangı embrıyolog ılgılenıyor dıye. bır bayan ısmı soyledı. cok sukur dedım mervenın embrıyologu degılmıs dedım. sonrada bugun bılgı vermek ıcın bır embrıyolog bay aradı ısmını hasan mı ne dedı. senın embrıyolog o mu?
benım transfer pazartesı olcakmıs oyle dedı. bana tavsıyen var mı?
benimkisi erkekti canım isim vermek istemiyorum boşver E İle başlıyor
Bak seni ne güzel aramışlar bilgilendirmişler bize yapmadılar
Biz aradık nasıl gelecez transfere diye saatlerce ordan oraya aktardılar
Sinir olduk eşimle canım inşallah her şeyin çok çok güzel olur
Muhtemelen sana 2 tane embriyo transfer ederler
İnşallah her şey dilediğin gibi olur canım sana tavsiyem hep pozitif ol
Hastaneye gittiğinde bol bol su içirecekler idranın çok sıkışmadan hemşirelere söyleki
Çok sıkışında transfer anında insan tedirgin oluyo ve transferden 10 dakika sonra yatmak zorunda oluyosun
Hemşireler beni takmadığı için çok sıkıştım ve hiç yatmadım transfeden sonra direk wc ye gittim çünkü kalbim sıkışacaktı artık
O derece sıkışmıştım 9 bardak su içmiştim:):)
nereden bıldın 2 tane transfer ederler dıye?
yağmurlu bir gece bana uyku da yok:) ii gecelerrr...
Maşallah embriyo sayın çok iyi baksana seninki pgt olmayacak değil mi canım
Sen istemez misin 2 tane embriyonun transfer edilmesini tabi son kararı çiftlere bırakıyorlar
selam kızlar
3'ümüzde Memorial Ataşehir'deyiz ve tedavilerimizle sırasıyla ilerliyor çok şükür...
bu sabah benim de opum yapıldı ve 11 adet yumurtam toplandı...
benim opu sonrası sağ yumurtalığım ve belim 2-3 saat çok ağrıdı, sonra azaldı çok şükür rahatım şu an...
3. veya 5.gün transfer yapılacağını söyledi doktorum ...
doktorum Cem Bey, açıkçası benim şu ana kadar memnun olmadığım bir durum olmadı..
inşallah transferim için de aynı şeyi söylerim...
3'ümüz ve hepmiz hamile kalırız bu ay inşalahhh...
benide listeye eklermisiniz arkadaşlar 29 u test günüm
kokocı sen de mı bu topıge takılıyorsun? merve sen ben hepımız aynı hastaneye gıdıyoruz.acabva hastanede hıc karsılastık mı? senın tedavın nasıl gıdıyor?
kokocı sen de mı bu topıge takılıyorsun? merve sen ben hepımız aynı hastaneye gıdıyoruz.acabva hastanede hıc karsılastık mı? senın tedavın nasıl gıdıyor?
selam kızlar
3'ümüzde Memorial Ataşehir'deyiz ve tedavilerimizle sırasıyla ilerliyor çok şükür...
bu sabah benim de opum yapıldı ve 11 adet yumurtam toplandı...
benim opu sonrası sağ yumurtalığım ve belim 2-3 saat çok ağrıdı, sonra azaldı çok şükür rahatım şu an...
3. veya 5.gün transfer yapılacağını söyledi doktorum ...
doktorum Cem Bey, açıkçası benim şu ana kadar memnun olmadığım bir durum olmadı..
inşallah transferim için de aynı şeyi söylerim...
3'ümüz ve hepmiz hamile kalırız bu ay inşalahhh...
Hoşgeldin canım nasılsın iyi misin?
Canım normaldir ağrıların çünkü rahime dışarıdan müdahale olduğu için
operasyon sonrası rahim açılıp kapanıp kendine geliyor
Cem Bey nasıldı iyimiydi ya opuna o mu girdi
Zaten bende çok memnundum doktorumdan Arzu Hanımdı
şehir dışına çıkmıştı o gün o yüzden bir boşluk oldu galiba
İnşallah canım inşallah
Bu arada yumurta sayın çok iyi maşallah![]()
yok canım opuyu handan hanım yaptı...
ama son hatırladığım handan hanım geldi oldu, anesteziden gittim, göremedim bile(
Cem Bey çok konuşkan bir insan değil ama kesinlikle iyi bir doktor...
opudan önce ki kontrolümde 1 sayfa soru hazırlayıp gittim ve teker teker sordum...
saolsun ayrıntılı bir şekilde cevapladı o da, memnunum yani ben kendisinden ...
Meliscim Handan hanım benim transferime girdi ben pek memnun kalmadım
Sen memnunmusun canım
Bide bana embriyoların ultrason görüntüsünü vermediler herkese vermişler
Bende isterdim yaa bize neden vermediler![]()
bu zamana kadar bır sıkayetım olmadı canım bana hep ıyı davrandı.belkı yogunluktan cekmeyı unutmustur. ıns bebeklerın sana tutunurda bır daha gıttıgınde keselerını gorursun.sen gıdınce arzu hanımla samımıyetle konus eger cektılerse o sana verecektır.salı gunu dedın degılmı test gununu. o gun hastaneye gıdınce mutlaka burada yaz olur mu ben gelısmelerını buradan takıp edıyor olacagım