• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

biliyorum aed bana yardımcı olmak istiyorsun ama bu dönemde bu kadar katı olman gerekmez inan okurken gözlerim doldu umutlanma demişsin ama umutlar olmazsa nasıl yaşarız Allah tan umut kesilmez ben tedbirimi aldım suan tevekkül edip Rabbime bırakıyorum

Tamam hayatım unut benim sozlerimi .Ozur dilerim seni uzduysem. bende aynı sureçteyim şu an. tedavi goruyorum. pazartesi kontrolum var . Uzulme hayat uzulmek için kısa. benim kardeşim 2 aylık gebe oldugundan şu an tum sureçleri izleyebniliyoruım. benim de kimyasal gebeligim oldgundan da nasıl duştugunu de biliyorum. her adımı hissettim. var oldugnu da hissettim . gittiğini de. ne kadar zor bir sureç oldugunu yaşadım. sizde yaşamayın istedim.Çunku gebesin dediklerinde de kaybetmişssin dediklerinde de yaşadıgımı ben biliyorum. Bır daha bu duurma düşmek istemiyorum.Ayrıca 3 gun once bir arkadaşın arkadaşı 4 aylı ve 2 aylık bebegini kaybetmiş. 4 aylık için bir de dogum yaptırıp almışlar.bir suru sorunu var. kendiliginden hamile kalabiliyor ama bebek tutunamıyor. ne hikayeler var sıma canını. zaten olacaksa biz umut etsek de etmesek de oluyor. Geçen de hemşire bana ne dedi biliyor musun! biz sadece vesileyiz Allah isterse olur.

ilknurcum hayırlısı olsun canım demek ki daha zamanı var Rabbim inş. en kısa zamanda nasip eder

selamünaleyküm arkadaşlar,
benimde dün yumurtalar toplandı.p.tesi transfer yapılacak.rabbimden hayırlısı.keşke hepimiz poziif sonuçlar alsak.hepimiz sevinsek.ama napalım bizim imtahanımız bu.hamd olsun.allah hepimiz yardımcısı olsun.çok zor bir durum gün geçtikçe çocuk özlemi bir çığ gibi büyüyor içimizde.gün geliyor umursamıyor, gün geliyor içimiz yanıyor..allah kimseyi evlatsız bırakmasın. bir gün herkesin kucakları dolsun inşallah.

biliyorum aed bana yardımcı olmak istiyorsun ama bu dönemde bu kadar katı olman gerekmez inan okurken gözlerim doldu umutlanma demişsin ama umutlar olmazsa nasıl yaşarız Allah tan umut kesilmez ben tedbirimi aldım suan tevekkül edip Rabbime bırakıyorum

GAMZE! ben dün ne dedim? aaaaaa, kızdırma beni canııım :)) bak anne gibi hissettim kendimi senin yüzünden.

olmadı.... Rabbimden hayırlısı diyorum... bu sefer değilmiş...

ilknur, birşey demiycem nasıl olsa işe yaramayacak. bugün üzüntünü alamayız ama belki biraz oyalayabiliriz veya sen oyalanacak birşeyler yaratabilirsin kendine. içinden birşey yapmak da gelmez biliyorum. yola devam ilknurum. hemen yeniden deneyebilecek misin?

canım, listeye ekleyebilmem için. yaşını, merkezini, sorunun ne olduğunu, kaçıncı denemen olduğunu yazmanı rica ederim.
üştü 29 canım 31 yaşındayım bursa soranus sperm azlığı 3.deneme 2.de 2aylık dtest günüm teşekkürler listeyi bulamıyorum

onu ben de düşündüm güzelim geçenlerde ama çok kalabalıklaştık başa çıkamam onunla. ben kendim de takip edip önceden hatırlatma yapıyorum herkese. alfabetik sıra da yapmak istiyordum ama işte takibi zorlaştı, üşeniyorum açıkçası :)
canım 31 yaşındayım bursa soranus sperm azlığı 3.deneme 2.de 2aylık dtest günüm teşekkürler listeyi bulamıyorum

canım 31 yaşındayım bursa soranus sperm azlığı 3.deneme 2.de 2aylık düştü test günüm 29unda teşekkürler listeyi bulamıyorum

canım 31 yaşındayım bursa soranus sperm azlığı 3.deneme 2.de 2aylık dtest günüm teşekkürler listeyi bulamıyorum

canım 31 yaşındayım bursa soranus sperm azlığı 3.deneme 2.de 2aylık düştü test günüm 29unda teşekkürler listeyi bulamıyorum

teşekkürler canım, ekledim listeye. listemiz topicimizin ilk sayfasında en üstte. uzuuuun bir liste. 57. kişisin, umarım sana şans getiririz.

Kizlar az once geldim iki tane 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 4ekim.demetcim hayirli ugurlu olsun bebisin.bebisini saglicakla kucagina al insallah.ilkjnurcum herseyin hayirlisi rabbim en kisa surede kucagini doldursun.

Kizlar az once geldim iki tane 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 4ekim.demetcim hayirli ugurlu olsun bebisin.bebisini saglicakla kucagina al insallah.ilkjnurcum herseyin hayirlisi rabbim en kisa surede kucagini doldursun.

hayırlı uğurlu olsun allah kucağını doldursun rabbim gönlüne göre versin

yasevcim, inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur ve sonunda da kucağına almak nasip olur canımmm.

kızlar maşallahınız var,
mirage canım ne güzel bi topik açmışsın
ama yetişemiyorum valla;))))
her gün giriyorum ama okumaya yetiştiremiyorum ki
herkesin tedavisi hayırlı olsun
herkersin karşısında hamile yazsın inşallah
olmayanların da Rabbim umutsuzluğa sürüklemesin çok bekletmesin inşallah

mirage bizim merkez bayramda da açıkmış bayram da tedavim aksamıycak umarım;)
benimkilerin isimleri
arefe,arif .,kurban ,bayram..;)))))

Rabbim umudunu,dualarını,bekleyişini boşa çıkarmasın inşallah.Hayırlı haberler alırız inşallah...

Benimde test günüme 7 gün kalmış şimdi yazılanları okuyunca farkettim :1: Bi çok arkadaş mutlu haberlerini yazmış Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.İnşallah bundan sonra hep birlikte haziran ve ya temmuz anneleri tıopiğinde buluşuruz. Yola keyifle devam ederiz. Dualarım hepinizle:16::16::16:

Canım üzülme demeyeceğim.. Üzülmemek elde değil. Ama sabret.. Allah büyüktür. Elbet vakti zamanı gelince olacak.. Yola devam :34:

kızlar maşallahınız var,
mirage canım ne güzel bi topik açmışsın
ama yetişemiyorum valla;))))
her gün giriyorum ama okumaya yetiştiremiyorum ki
herkesin tedavisi hayırlı olsun
herkersin karşısında hamile yazsın inşallah
olmayanların da Rabbim umutsuzluğa sürüklemesin çok bekletmesin inşallah

seminaycım bu topic içinde sizler olduğunuz için güzel :)) bu topicde herkes bebeğini kucağına alacak inşallah. bugün değilse yarın...

mirage bizim merkez bayramda da açıkmış bayram da tedavim aksamıycak umarım;)
benimkilerin isimleri
arefe,arif .,kurban ,bayram..;)))))

ben hiç bilemiyorum bu bayram konusunu. doktorum ne derse onu yapacağım. 2 senedir bekliyorum, 2 ay daha beklersem ölmem herhalde beklemekten. beni bir tek kocamdaki sperm düşüşü korkutuyor şu anda.

Benimde test günüme 7 gün kalmış şimdi yazılanları okuyunca farkettim :1: Bi çok arkadaş mutlu haberlerini yazmış Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.İnşallah bundan sonra hep birlikte haziran ve ya temmuz anneleri tıopiğinde buluşuruz. Yola keyifle devam ederiz. Dualarım hepinizle:16::16::16:

hamile sayımız negatif sayımızdan fazla. bu güzel birşey tabi. ne kadar herkes hamile çıksın diye umut etsek de başarı oranının %40 olduğunu biliyoruz sonuçta. negatif alan arkadaşlarımız da sadece bu ay için negatif. bir sonrakine pozitif oluverecekler Allahın izniyle.

Back
X