biliyorum aed bana yardımcı olmak istiyorsun ama bu dönemde bu kadar katı olman gerekmez inan okurken gözlerim doldu umutlanma demişsin ama umutlar olmazsa nasıl yaşarız Allah tan umut kesilmez ben tedbirimi aldım suan tevekkül edip Rabbime bırakıyorum
Tamam hayatım unut benim sozlerimi .Ozur dilerim seni uzduysem. bende aynı sureçteyim şu an. tedavi goruyorum. pazartesi kontrolum var . Uzulme hayat uzulmek için kısa. benim kardeşim 2 aylık gebe oldugundan şu an tum sureçleri izleyebniliyoruım. benim de kimyasal gebeligim oldgundan da nasıl duştugunu de biliyorum. her adımı hissettim. var oldugnu da hissettim . gittiğini de. ne kadar zor bir sureç oldugunu yaşadım. sizde yaşamayın istedim.Çunku gebesin dediklerinde de kaybetmişssin dediklerinde de yaşadıgımı ben biliyorum. Bır daha bu duurma düşmek istemiyorum.Ayrıca 3 gun once bir arkadaşın arkadaşı 4 aylı ve 2 aylık bebegini kaybetmiş. 4 aylık için bir de dogum yaptırıp almışlar.bir suru sorunu var. kendiliginden hamile kalabiliyor ama bebek tutunamıyor. ne hikayeler var sıma canını. zaten olacaksa biz umut etsek de etmesek de oluyor. Geçen de hemşire bana ne dedi biliyor musun! biz sadece vesileyiz Allah isterse olur.