- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
slm kızlar günaydın,benim bugün tüp bebek için ön görüşmeme var inş hayırlı haberler alırım....
canım rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş herşey güzel başlar hakkında rabbim hayırlı olanı nasip etsin
olmadı.... Rabbimden hayırlısı diyorum... bu sefer değilmiş...
ilknur canım şimdi ne yazsam boş biliyorum pazartesi ben neyle karşılaşacağım bilmiyorum rabbim büyük bu yolu açtı bize inş bu sefer olmazsa 2. cisinde verir canım rabbim o kadar büyükki olmazları oldurur hiç ümitsizliğe kabılma çok zor biliyorum rabbim bunuda atlatmanı yeniden bebeğin için yola çıkmanı nasip etsin rabbim bu yolda hepimizin kucaklarını doldursun boynumuzu bükmesin
selamünaleyküm arkadaşlar,
benimde dün yumurtalar toplandı.p.tesi transfer yapılacak.rabbimden hayırlısı.keşke hepimiz poziif sonuçlar alsak.hepimiz sevinsek.ama napalım bizim imtahanımız bu.hamd olsun.allah hepimiz yardımcısı olsun.çok zor bir durum gün geçtikçe çocuk özlemi bir çığ gibi büyüyor içimizde.gün geliyor umursamıyor, gün geliyor içimiz yanıyor..allah kimseyi evlatsız bırakmasın. bir gün herkesin kucakları dolsun inşallah.
canım inş yumurtaların sağlıklı döllenir sana sıkı sıkı tutunurlar rabbim içimizdeki aşkı görüyo hergün doğmamış bebeğimizle konuşuyoz rabbim hiç birimizin emeğini zayi etmesin rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kizlar az once geldim iki tane 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 4ekim.demetcim hayirli ugurlu olsun bebisin.bebisini saglicakla kucagina al insallah.ilkjnurcum herseyin hayirlisi rabbim en kisa surede kucagini doldursun.
canım benim transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim seninde kucağını doldursun rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin