• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarr bugün 2, iğnemi oldum ve aklıma ne geldi biliyormusunuz nasıl bi içgüdüdür bizdeki hepimiz daha çocukken bile oyuncak bebeğimizi bebek yapmış kendimiz anne olup onun karnını doyurmuş sallayıp uyutmuş başını beklemişizdir

canım rabbim bize doğuştan anne olma hissini veriyo küçük kızlar genelde okula gidene kadar annelerini örnek alır ve sen büyüdüğünde ne olacaksın sorusuna anne olacağım cevabını verir rabbim doğuştan merhamet ve şevkatle yaratıyo bizi rabbim inş hayırlı evlatlarla doldursun kucağımızı

canım öikolata kistinle tüp bebek olur dedimi doktor yoksa hap falan verdimi erisin diye merak ettim

canım benimki küçük ,5 cm üzeri alma taraftarılar
dr lar da ikiye bölünmüş durumda kimisi engel diyo gebeliğe kimisi engel değil
daha büyük çikolata kistiyle doğal yolla patır patır doğuran yakınlarım var
ama ilk tüp denememde her şey çok yolında gitti dr bana kesin hamilesin dedi
yani embriyolar sperm rahim her şey olması gerekenden iyiydi
ama olmadı,dr diyo kitap bilgilerine göre sen kesin gebe kalmalıydın,tabi canıu verecek Allah ama sebeplerle hareket etmemiz lazım ,ikinci deneme öncesi çikolata böcüğünü(ben şu an onu içimde bi böcek olarak tahayyül ediyorum;)) ) aldıralım diye düşündük bi kaç dr ya danıştım aldırmadan bi denemeye daha karar verdik uzun protokolle
uzun süre bebek sahibi olamayıp aldırmayı düşündüğü dönemde gebe kaldığını öğrenen,çikolata böcüğünü aldırıp farklı sıkıntılar yaşayan arkadaşlarım var
offf yarama dokundun çok konuştum de mi
buna karar verdik şimdilik benim ki yapışıklık falan da yapmış değil

canım benimki küçük ,5 cm üzeri alma taraftarılar
dr lar da ikiye bölünmüş durumda kimisi engel diyo gebeliğe kimisi engel değil
daha büyük çikolata kistiyle doğal yolla patır patır doğuran yakınlarım var
ama ilk tüp denememde her şey çok yolında gitti dr bana kesin hamilesin dedi
yani embriyolar sperm rahim her şey olması gerekenden iyiydi
ama olmadı,dr diyo kitap bilgilerine göre sen kesin gebe kalmalıydın,tabi canıu verecek Allah ama sebeplerle hareket etmemiz lazım ,ikinci deneme öncesi çikolata böcüğünü(ben şu an onu içimde bi böcek olarak tahayyül ediyorum;)) ) aldıralım diye düşündük bi kaç dr ya danıştım aldırmadan bi denemeye daha karar verdik uzun protokolle
uzun süre bebek sahibi olamayıp aldırmayı düşündüğü dönemde gebe kaldığını öğrenen,çikolata böcüğünü aldırıp farklı sıkıntılar yaşayan arkadaşlarım var
offf yarama dokundun çok konuştum de mi
buna karar verdik şimdilik benim ki yapışıklık falan da yapmış değil

yok canım estağfurullah ne çok konuşması bunun izahı anca böyle olur rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş tedavinden olumlu sonuç alırsın canım rabbim kucağını doldursun rabbim bu tedaviyı sonn tedavin eylesin inş

merak ettim neden benimde yumurtalıkta 14 cm ur vardı doktor herşeyin mükemmel tek engel bu ur demiştide ondan sordum ben haliyle ameliyat oldum tedaviye ameliyatla başladım yani

benim 3.5 cm 5 cm üzerini alıyolar ama bu sadece çikolata için böle bir çokj kist türü var
beni ki hakkaten böcek yaaa

morfoloji çikolata kisti pko

Bende de pko var canım. Ama daha da önemlisi genetik hastalığım olduğu için PGT yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer olacak ..

canım öyle oluyoki çatacak bişey arıyosun ağlamak için bahane arıyosun rabbim kolaylık versin gerçekten zor bir süreç akışına bıraktım desende ben gayet rahattım ama anlık gel gitllerim oluyodu nedensiz ben bile kendime şaşıyodum ondan böyle olman normal yani

Bir de eşim bunu anlasa Havinim.. :ssz:

Bende de pko var canım. Ama daha da önemlisi genetik hastalığım olduğu için PGT yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer olacak ..

canım eşleri ne etmeli bu konuda bilmemki bazen benide eşim bunaltıyodu anlamıyodu rabbim yardımcın olsun rabbim sonunda kucağını doldursun canım

Miss Angel çok güldüm ya Allah iyiliğini versin:9:
Yumurta sayın gayet iyi bence

canım benim kim bilir nası bunaltıyoz adamları ,en yakuınımıza çatıyoruz belki farkında çoğu zamnda farkında olmayarak da ,
belki kendimiz bile kendimizi çekemeyiz bu dönemde
bemnim ilk denemede eşim kendi üzüntüsünü hiç yaşayamamıştı benle uğraşmaktan
şimdi çok dolu adamcağız

ilknur arkadaşım sana da geçmiş olsun diyim aynen benimde senin gibi kısmet değilmiş ne yapalım hayırlısı. herkese iyi geceler diliyorum inşallah son negatifler biz oluruz bundan sonra herkes güzel haberler alsın :)

ilknur arkadaşım sana da geçmiş olsun diyim aynen benimde senin gibi kısmet değilmiş ne yapalım hayırlısı. herkese iyi geceler diliyorum inşallah son negatifler biz oluruz bundan sonra herkes güzel haberler alsın :)

güzelolacak canım şimdi ne yazsam boş biliyorum rabbim sabır versin inş bundan sonraki tedavinde hayırlı güzel sonuçlar alırsın

kızlar bana dua edin pazartesi pozitif çıksın sonucum rabbim büyük ona sığındım verecek olan o inş hepimize hayırlı evlatlar verir rabbim hepimizin kucağını doldursun

meraba arkadaşlar, ben zaman buldukça bakabiliyorum ve bende eylül tüp bebek yapanlardanım....ve bugün test günümdü...çok şükür Allahıma sonuç pozitif...Beta hcg değerim 580 çıktı...:)Allahım isteyen arayan herkese evlat sevgisini tatdırsın inşallah..Arkadaşlar 12 gündür evdeydim..ilk 3 gün yattım sonra yatmadım..kesinlikle belirti arayıpta kendinizi üzmeyin.benim hiç bir belirtim olmadı...hatta son günlerde olmadı heralde diyerek hayatın normal akışına bırakmıştım kendimi..testi alınca inanamadım...seviçten ağladım..inşallah bundan sonrasda her şey yolunda gider ve rabbim yavrumu sağlıcakla kavuşturur.inşallah herkesi kavuşturur..hıı bu arada test gününü bekleyen arkadaşlara pazıl yapmalarını tavsiye ederim..zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz...listeye eklersenizde sevinirim...Yaş 30 smrna tüp bebek merkezi...ilk denemem..sebep tüplerin tıkalı olması..Birde bu bekleme sürecinde aklımda kalan tek şey içtiğim litrelerce su:))

selam arkadaslar
bılen varsa lutfen cevap rıca edecegım
çikolata kıstı nden amelıyat olup lucrın depot ıgne kullanan varmı lutfen yazın noluurrr:((((((((((((((((((((((((

meraba arkadaşlar, ben zaman buldukça bakabiliyorum ve bende eylül tüp bebek yapanlardanım....ve bugün test günümdü...çok şükür Allahıma sonuç pozitif...Beta hcg değerim 580 çıktı...:)Allahım isteyen arayan herkese evlat sevgisini tatdırsın inşallah..Arkadaşlar 12 gündür evdeydim..ilk 3 gün yattım sonra yatmadım..kesinlikle belirti arayıpta kendinizi üzmeyin.benim hiç bir belirtim olmadı...hatta son günlerde olmadı heralde diyerek hayatın normal akışına bırakmıştım kendimi..testi alınca inanamadım...seviçten ağladım..inşallah bundan sonrasda her şey yolunda gider ve rabbim yavrumu sağlıcakla kavuşturur.inşallah herkesi kavuşturur..hıı bu arada test gününü bekleyen arkadaşlara pazıl yapmalarını tavsiye ederim..zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz...listeye eklersenizde sevinirim...Yaş 30 smrna tüp bebek merkezi...ilk denemem..sebep tüplerin tıkalı olması..Birde bu bekleme sürecinde aklımda kalan tek şey içtiğim litrelerce su:))

fayhan canım rabbim bebeğini sana bağışlasın inş sağlıklı sıhatli gelişir gününde saatinde kucağına alırsın rabbim hayırlı evlat eylesin evladı bu mutluluğu hepimize yaşatsın evlatlarımızı kucağımıza aldığımızıda göstersin yüce rabbim

canım sende ankara medicanadamıydın ne olur cvp ver ilk denemenmiydi?birde doktorun ki canım

bende ankara medicanadayım tranferim yapıldı sonuç için bekliorum

hayırlısı hakkımızda güzel Allahımın sevdiği kullardanız bu bizim sınavımız

bugün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrenci istiyoruz diip 2 ayda hamile kalıorlar hem çok sevimdim hemde allahım nedir bizim bun bitmeyen çilemiz diye ağladım

allahım sabur versin Allah ım annelik duygusunu bizlere yaşatsın

Back
X