• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim yumurtaların iyi gelişiyo maşallah inş sağlıklı olurlar uzun protokol heralde senin canım bişey olmuyo göbeğe inan ben 14 gün akşam sabah vurdum bide kalçadan vuruldum göbeğim acımadı ama kalçalarımın üzerine oturamıyodum rabbim sonunu hayırlı eyler inş hepimizin duası bu rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bize
Yok benimkisi kısa protokol.bilmiyom benim göbeğim acıdı.tabi bundan yakınmıyorum.bu yasıma kadar her ay adet sancısı çekmiş olan ben bu acıya acı bile demem.:))isot yerine yemeğime katar yerim:))inşallah sonu hayırlı olur sevgili arkadasım.saglikli hayırlı evlatlar versin Rabbim hepimize...sanırım sen Pazartesi'ni bekliyorsun dogrumu??yanlis hatırlamıyorsam..takip ettigim kadarıyla..inşallah guzel sonuclar hepsinden ötede hayırlı sonuclar alırsın...Rabbim bizi üzen seylerin altındaki hayiri(düzeni)görmemizi nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Yok benimkisi kısa protokol.bilmiyom benim göbeğim acıdı.tabi bundan yakınmıyorum.bu yasıma kadar her ay adet sancısı çekmiş olan ben bu acıya acı bile demem.:))isot yerine yemeğime katar yerim:))inşallah sonu hayırlı olur sevgili arkadasım.saglikli hayırlı evlatlar versin Rabbim hepimize...sanırım sen Pazartesi'ni bekliyorsun dogrumu??yanlis hatırlamıyorsam..takip ettigim kadarıyla..inşallah guzel sonuclar hepsinden ötede hayırlı sonuclar alırsın...Rabbim bizi üzen seylerin altındaki hayiri(düzeni)görmemizi nasip etsin inşallah...

amin evet canım pazartesi test günüm bugün bıraz duygu patlamaları yaşadım 10. gün oldu hiç böyle olmamıştım korku heyecan ne ararsan oldu bende rabbim herşeyin hayırlısını bilir hakkımızda hayırlı olanı versin rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin her anne adayının kucağını doldursun rabbim

Son düzenleme:
amin evet canım pazartesi test günüm bugün bıraz duygu patlamaları yaşadım 10. gün oldu hiç böyle olmamıştım korku heyecan ne ararsan oldu bende rabbim herşeyin hayırlısını bilir hakkımızda hayırlı olanı versin rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin her anne adayının kucağını doldursun rabbim
Amiiiiiiiiinnnnn ecmain

Aminde gökten iki melek insin
Biri bana biri sana dua etsin
Dilerim Allah tan butun günahlarimizi affetsin
Rabbim Âmin diyen herkesin dualarını kabul etsin:)))

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar bu gün klinikteydim yumurtalarım toplandı 8 yumurtaymış aslında bende bir sorun yoktu neden az oldu anlayamadım ama bunada şükürartık yarın arayacaklar evde misafirlerim var canlar rabbim hepimizede mis kokulu evlatlarımızı nasip eder inş
Geçmiş olsun canım 8 tane yumurtaya az deme bence sayın gayet iyi:nazar:

Amiiiiiiiiinnnnn ecmain

Aminde gökten iki melek insin
Biri bana biri sana dua etsin
Dilerim Allah tan butun günahlarimizi affetsin
Rabbim Âmin diyen herkesin dualarını kabul etsin:)))

amin canım amin rabbime sığındık rabbimden başka gidecek kapımız yok bazen ümitsizliğe düşsekte yine rabbime sığınıp açıyoruz umut kapılarımızı her zaman umut vardır rabbim umutlarımızı soldurmasın rabbim hepimizi sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla sevindirsin

Canım benim çok normal şeyler bunlar. Bebişlerin sana tutunmaya çalışıyor. Sakın aklına kötü şeyler getirme :20: Sen doğal yoldan hamile kalabiliyorsun. Bu büyük bir avantaj bence :34:

canım benim bunu iyiye yoralım inş bebişlerin tutunuyodur

Ay inşallah sizin dediğiniz gibidir:38::38:
Baya ağrım vardı gündüz hiç kalkmadım hep yattım
Hayırlısı bakalım

İnternetten bebek odalarına bakıyorum:1::1:
Çocuğumuz yok diye bakmayadamı hakkımız yok canımm:32:

İnşallah canım Rabbime inancım sonsuz:16:

canım zaten rabbime inancımız olmasa bu bekleyişte sığınacak bişey bulamaz çıldırırız rabbim hakkımızda hayırlı olanı bilkir biz kul olarak evimiz şenlşensin oçağımız tütsün evde 3. bir ses olsun diye sağlıklı sıhatli hayırlı evlat istiyoruz rabbim yalnızlığımıza bir evlatla son verir inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

İnternetten bebek odalarına bakıyorum:1::1:
Çocuğumuz yok diye bakmayadamı hakkımız yok canımm:32:

canım inşallah bebeğini kucağına alır, çocuk odanda bakarsın çocuğunada odasınada.bende bakıom kıyafetlere odalara ama göz ucuyla sanki hakkım yokmuş gibi:(

canım zaten rabbime inancımız olmasa bu bekleyişte sığınacak bişey bulamaz çıldırırız rabbim hakkımızda hayırlı olanı bilkir biz kul olarak evimiz şenlşensin oçağımız tütsün evde 3. bir ses olsun diye sağlıklı sıhatli hayırlı evlat istiyoruz rabbim yalnızlığımıza bir evlatla son verir inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

aminnnnnnnnn inşallahhhh allahım duy sesimizi dualarımızı kabul et.hepimize anneliği nasip eylee

canım inşallah bebeğini kucağına alır, çocuk odanda bakarsın çocuğunada odasınada.bende bakıom kıyafetlere odalara ama göz ucuyla sanki hakkım yokmuş gibi:(

Aaa niye canım ya niye hakkımız yokmuş
Ben şimdiden bile bir iki parça bebek kıyafeti aldım
Dayanamadım pembe pembe ayıcıklı
Bizimde göğnümüzz istiyo yaniii:49::12:

aminnnnnnnnn inşallahhhh allahım duy sesimizi dualarımızı kabul et.hepimize anneliği nasip eylee

canım benim olcak sesiz veya sesli yakarıyoruz yüce rabbime bazen göz yaşımızla bazen hıçkırıkla isteğimiz belli arzumuz belli rabbim bunca sene arattı inş bundan sonra aratmaz bu tedaviler inş son tedavilerimiz olur bebeklerimizi sağlıklı sıhatlı alırız kucağımıza

Aynen ya valla ev şimdi sessiz gelsinlerde şu yuvamızı şenlendirsinler
Şöyle geceleri ağlasalarda uykumuz bölündü diye kalksak
Altını değiştirsek emzirsekk sevsek doya doya koklasak fena mı ayollll
:52:

Back
X