• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım yarın iki türlüde ağlıyacağım bunu biliyom rabbim mutluluktan ağlamamı nasip etsin ben iyiyim inş bebeğimde iyidir teyzesi yarın güzel haberlerle geliriz buraya

CANIM dilerim mutluluktan ağlarsın sevinçten ağlarsın
Dualarımız seninle

inşallah canım benim sağol..
yarın büyük gün inşallah mutluluktan ağlarsın canım güzel haberler gelirsn inşallah dualarım seninle

rabbim büyük verecek olan o ona sığınıp ondan istiyorum inş banada hepinizede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir

oo kızlar maşallah baya kalabalığız bugün
ebruli nasılsın taze annecik
doktorundan memnun kaldınmı kayseride canım nasıldı anlatsana biraz

Benim doktorum arzu hanimdi sen bugün mü basladincanim tedavine
Bana 2 embriyo transfer edildi test günümü bekliyorum 3 gunüm kaldı

mervecım senın de az gunun kaldı ben bıle heyecanlanıyorum kım bılır senın ıcın nasıldır?ben nasıl dayanıcam hıc bılmıyorum. benım sıklusun 2. yarısı hep acaba hamılemıyım dıye dusunmekle gecıyor. kendımı bunudan alamıyorum. bu zamana kadar hep hayal kırıklıgı yasadım hep umutlandım sonra uzuldum.ıns bu sefer oyle olmaz. hepımızınkıde.

bu aksam bu topık kullanıcı sayısı bakımından rekor kırıyor.17 kısı gorunuyor.zaten buuradakıler hep gece kusu. 1e 2ye kadar buradalar.gunduzlerı kımse olmuyor. ben sabahtan baktım kımse yoktu.

mervecım senın de az gunun kaldı ben bıle heyecanlanıyorum kım bılır senın ıcın nasıldır?ben nasıl dayanıcam hıc bılmıyorum. benım sıklusun 2. yarısı hep acaba hamılemıyım dıye dusunmekle gecıyor. kendımı bunudan alamıyorum. bu zamana kadar hep hayal kırıklıgı yasadım hep umutlandım sonra uzuldum.ıns bu sefer oyle olmaz. hepımızınkıde.

Senin icinde insallah hayirlisi olsun ilk denemen mi ?keske denk gelsekte hastanede gorusebilsek.

selam kızlarımmm,

pazar sendroöu yaşadığım için buraya yazmaya bile üşeniyorum valla.

guzelolacak senin de dediğin gibi güzel olacak canım. bir dahaki sefere inşallah.

havinim iyi şanslar canım. diğer test sonucu bekleyen, opu yapılacak olan, tedaviye başlayacak olan herkese iyi şanslar...

bu arada ben hafta sonu birşey öğrendim. benim bir tanıdığımın kocasının sperm sayısı 1 milyonmuş, morfoloji sorunu ve ileri hareketli sperm sorunu varmış, kızda da guatr varmış. 4 kez tüp bebek denemişler, olmamış. sonra dr ali cevat diye birini bulmuşlar. bu adam önceden doktormuş, sonradan aktar olmaya karar vermiş, macunlar falan hazırlıyormuş bunlar karı koca yemişler adamın macunundan ve o ay hamile kalmış. ikinci çocuğu da kendiliğinden olmuş sonrasında. ne dersiniz bir denemeli mi bu adamı? bilen duyan var mı?

selam kızlarımmm,

pazar sendroöu yaşadığım için buraya yazmaya bile üşeniyorum valla.

guzelolacak senin de dediğin gibi güzel olacak canım. bir dahaki sefere inşallah.

havinim iyi şanslar canım. diğer test sonucu bekleyen, opu yapılacak olan, tedaviye başlayacak olan herkese iyi şanslar...

bu arada ben hafta sonu birşey öğrendim. benim bir tanıdığımın kocasının sperm sayısı 1 milyonmuş, morfoloji sorunu ve ileri hareketli sperm sorunu varmış, kızda da guatr varmış. 4 kez tüp bebek denemişler, olmamış. sonra dr ali cevat diye birini bulmuşlar. bu adam önceden doktormuş, sonradan aktar olmaya karar vermiş, macunlar falan hazırlıyormuş bunlar karı koca yemişler adamın macunundan ve o ay hamile kalmış. ikinci çocuğu da kendiliğinden olmuş sonrasında. ne dersiniz bir denemeli mi bu adamı? bilen duyan var mı?

canım sanada iyi akşamlar herşey vesiledir unutma bende eşime çok macunlar aldım özel yaptırtım olmadı rabbim onların hakkına onu vesile kıldı ve oldu banada belki gittiğim doktoru vesile kılacak bunu bilemeyiz rabbim herşeyin gününü saatini yazmıştır canım onlara öyle bizede böyle rabbim hepimize güzel yazılar yazsın rabbim her tür çareden medet uman biz kullarına sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin

canım inş dua edin

Back
X