• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ayy hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:49:
ya dün de görümcem beni rüyasında görmüş tabi tüp bebek işinden haberi yok
ben evleniyomuşum eşimle yeniden falan gelinlik giymek güzeldir bebeğe işarettir
gelinlik giymemişsin ama göremedim dedi canımı sıktı
aman rüya işte de herşeyden medet umuyoruz bu sıralar

Ayyy canım beyaz renk çok güzellll inşallah muradınıza ereceksiniz eşinle beraber
Hayırlı sağılı bebeleriniz olacak:emir_bebek::emir_bebek:
Rüyayı ilk nasıl yorarsan öyle çıkar derler ya hah bende böyle yordum işte:1:

Bide bu sabah eşimi işe yolladım fitilimi kullandım yattım
Rüyamda doğum yaptığımı gördüm normal doğum yaptım
Ama allahım o kadar güzel bir duyguki doğum yapmak anlatılmaz yaşanır cümlesi tam buna cuk diye oturuyor
Erkek bebek doğurmuşum üstünü giydirdik turuncu bir tulum giydirdim uyudu hemen epey uyudu
ben gitti yüzünü okşuyorum nefesini dinliyorum en sonunda dayanamadım uyandırdım tam sevecektim:5::5:
O sırada telefon çaldı arayan annemdii:31:

Ayyy canım beyaz renk çok güzellll inşallah muradınıza ereceksiniz eşinle beraber
Hayırlı sağılı bebeleriniz olacak:emir_bebek::emir_bebek:
Rüyayı ilk nasıl yorarsan öyle çıkar derler ya hah bende böyle yordum işte:1:

ayy canım benim süpersin harika yorumladın rüyayı saol
bence senin rüyanda çok güzel bebişin geliyor inşallah:emir_bebek:

Ama allahım o kadar güzel bir duyguki doğum yapmak anlatılmaz yaşanır cümlesi tam buna cuk diye oturuyor
Erkek bebek doğurmuşum üstünü giydirdik turuncu bir tulum giydirdim uyudu hemen epey uyudu
ben gitti yüzünü okşuyorum nefesini dinliyorum en sonunda dayanamadım uyandırdım tam sevecektim:5::5:

İNŞALLAH rüyan gerçekleşir ..Rabbim salih rüyalardan eylesin AMİN:49:

Ne guzel bir rüya,Allah hayirlara cikarsin ,gercegini yasamayi nasip etsin hepimize insallah...

ooo harika bi rüya bu yaa
rüyada doğum yapmak o kadar güzelse gerçeği nasıldır kimbilir Rabbim hepimize yaşatsın anneliği inşallah

merve canım inş rüyalarda kalmaz bebek özlemimiz rabbim bebeklerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin canım gerçekten o duyguyu annelik duygusunu rabbim hepimize yaşatsın hepimize hayırlı evlatlar versn

ooo harika bi rüya bu yaa
rüyada doğum yapmak o kadar güzelse gerçeği nasıldır kimbilir Rabbim hepimize yaşatsın anneliği inşallah

Ya gerçektende biraz sancı çektim ama o sancı bile o kadar tatlıki
O bebeğin çıkış anı felan hepsini hissettim cuuuk diye bir fırladı:9:
Uzun zamandan beri görmüyodum rüyamda bebek doğum vs.
Sanki küsmüştü bana rüyalarımda bile gelmiyordu bebeğim:14:

Kızlar ben bugun rüyamda bilezik gördüm eşim bana bilezik almış kutunun içinde duruyordu
Bana verdi tabirine baktım erkek çocuğu anlamına geliyor yazıyodu:52::52:

bende gördüm kolumda bilezik yazdımda hatta buraya noliyyyyyy böle kuzuma bi kertik bulamıcammı yoksa hepsi erkek mi olcak yani

bende gördüm kolumda bilezik yazdımda hatta buraya noliyyyyyy böle kuzuma bi kertik bulamıcammı yoksa hepsi erkek mi olcak yani

Anammm hakket noliyiiiiiiiii:9::9:
Havininki kız olacak benceee:49::49:
Sağlıcakla gelsinlerde cinsiyet hiçççç farketmezz

biricik canım et duaya her zamankinden çok ihtiyacım var rabbim inş benide mutluluktan ağlatır rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın canım

Havinim ben bugün sana tüm namazlarımda dua ettim kabul olması dileğiyle inşallah
İlknurada dua etmiştim o olmadı malesef
sen yarın pozitifi göreceksin canım

canım bende tedaviye başlarken çok bilezik taktım koluma çok altın aldım onlar bende gerçekte olsa kuyumcu açardım ama inş benimki kız olcak nazlı olcak

kızım olursa mirageınki ile kertik oğlum olursa havininki ile kertik olacaktı ama galiba evde kalacak hiç anasına da çekmez bu gider babasına çekerse kimse almaz onu uyuşuk durur allahtanki ben aldımda evde kalmaktan kurtuldu :)))))))

Back
X