• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Havinim ben bugün sana tüm namazlarımda dua ettim kabul olması dileğiyle inşallah
İlknurada dua etmiştim o olmadı malesef
sen yarın pozitifi göreceksin canım

canım benim rabbim razı olsun inş dualarımız kabul olur rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir canım

biricik canım et duaya her zamankinden çok ihtiyacım var rabbim inş benide mutluluktan ağlatır rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın canım

Amin canim amin,inanki hepimizin için dua ediyorum,Rabbim tez zamanda salih hayirli saglikli abdestli namazli evlatlar nasip etsin cümlemize insaAllah,sende yarin mutluluktan aglar burda guzel gelismelerini bizlere anlatirsin

Ya gerçektende biraz sancı çektim ama o sancı bile o kadar tatlıki
O bebeğin çıkış anı felan hepsini hissettim cuuuk diye bir fırladı:9:
Uzun zamandan beri görmüyodum rüyamda bebek doğum vs.
Sanki küsmüştü bana rüyalarımda bile gelmiyordu bebeğim:14:

vay be çıkış anını bile hissettin demek ne güzelll
gelecek inşallah annesi küsmez o sana az kaldı

kızlarr tedavi ilaçlar başladı kavgalar başladı eşim tam okul sezonu olduğu için yoğun çalışıyo bugün 5te gelirim çıkarız alışverişe gideriz dedi 10da geldi yarın da şehir dışına gidecekti ben de ya yarın git haftasonu erken gel yada yarın erken gel ben çıldırmak üzereyim dedim çocuk azarlar gibi söylemişim kavga ettik :::(

canım bende tedaviye başlarken çok bilezik taktım koluma çok altın aldım onlar bende gerçekte olsa kuyumcu açardım ama inş benimki kız olcak nazlı olcak
Ooooo maşallahhh havinim ayaklı kuyumcu gibi takıp takıştırdın desene rüyanda
Evet hepimizin bebekleri nazlı olacak valla hasretle yollarını gözlüyoruZ
Gözyaşıyla duayla sabırla...

Amin canim amin,inanki hepimizin için dua ediyorum,Rabbim tez zamanda salih hayirli saglikli abdestli namazli evlatlar nasip etsin cümlemize insaAllah,sende yarin mutluluktan aglar burda guzel gelismelerini bizlere anlatirsin

rabbim hepimizi mutluluktan ağlatsın canım rabbim kimsenin boynunu bükmesin rabbim hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin

kızlarr tedavi ilaçlar başladı kavgalar başladı eşim tam okul sezonu olduğu için yoğun çalışıyo bugün 5te gelirim çıkarız alışverişe gideriz dedi 10da geldi yarın da şehir dışına gidecekti ben de ya yarın git haftasonu erken gel yada yarın erken gel ben çıldırmak üzereyim dedim çocuk azarlar gibi söylemişim kavga ettik :::(

Ay canım tedaviye başladım başlayalı hiç dışarı çıkmadım desem yalan olmaz
Bi hastameye gidip geldik o kadar sinirler gergin oluyo zaten
Onlarıda düşünmek lazım tabi ama sonuçta sağlığımızı canımızı ortaya koyan biziz onlara bir şey olmuyo
Bence eşinle konuşmalısın bu ilaçların sende ne tür duygusal değişiklikler yaptığını yan etkilerini felan
Eşin sana daha anlayışlı olacaktır

Ay canım tedaviye başladım başlayalı hiç dışarı çıkmadım desem yalan olmaz
Bi hastameye gidip geldik o kadar sinirler gergin oluyo zaten
Onlarıda düşünmek lazım tabi ama sonuçta sağlığımızı canımızı ortaya koyan biziz onlara bir şey olmuyo
Bence eşinle konuşmalısın bu ilaçların sende ne tür duygusal değişiklikler yaptığını yan etkilerini felan
Eşin sana daha anlayışlı olacaktır

canım bu ilk tedavimiz değil ki biliyo hatta kavga ederken de söyledim bi sürü ilaç kullanıyorum dedim yine başladık dedi sanki kullanıyorum ben durumu gibi... ben hastaneye de yalnız gidiyorum canım... iş yeri desen gergin tedavi yüzünden, sigarayı bırakayım dedim baktım çok sinirliyim akşamları 1 tane içiyorum offff....

Ooooo maşallahhh havinim ayaklı kuyumcu gibi takıp takıştırdın desene rüyanda
Evet hepimizin bebekleri nazlı olacak valla hasretle yollarını gözlüyoruZ
Gözyaşıyla duayla sabırla...

evet canım bebeklerimizi göz yaşıyla duayla sabırla bekliyoruz rabbim içimizdeki çocuk özlemini görüyo bazen sokakta bebek arabası süren anneleri gördüğümde hep içimden acaba bir gün benimde çocuğum olacakmı bende onu arabasıyla gezdireceğimmi diye düşünürdün rabbim şimdi umudum yokken umutlandırdı ve öyle bir kapı açtıki bebeğime kavuşmak için belkide yarından sonra günleri sayacağım inş rabbimden tek dileğimde o rabbim boynumuzu bükme bizi senin kapından ayırma senden istiyoruz sen dualarımızı duyan kabul edensin hepimizin kucağını doldur sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla

eee kızlar ben rüyamda cüzdanımı bomboş gördümo ne demek ne para vardı ne kredi kartlarım hırsız mı girmiş eve diye bakarken uyandım...

kızım olursa mirageınki ile kertik oğlum olursa havininki ile kertik olacaktı ama galiba evde kalacak hiç anasına da çekmez bu gider babasına çekerse kimse almaz onu uyuşuk durur allahtanki ben aldımda evde kalmaktan kurtuldu :)))))))

yanlış hatırlıyosun şekerim. unuttun mu yakışıklı spermden olma kıvanç tatlıtuğ benzeri olacağı için seninki, benim kızımla kerteceğiz :)

normaldir tubacım. o senin kocan, anlık şeyler olur, ertesi gün unutulur. takılma canım benim.

canım bu ilk tedavimiz değil ki biliyo hatta kavga ederken de söyledim bi sürü ilaç kullanıyorum dedim yine başladık dedi sanki kullanıyorum ben durumu gibi... ben hastaneye de yalnız gidiyorum canım... iş yeri desen gergin tedavi yüzünden, sigarayı bırakayım dedim baktım çok sinirliyim akşamları 1 tane içiyorum offff....
Pardon canım bilmiyordum ben ilk zannettim
Eşin senin kapris naz yaptığını düşünüyo o zaman desene
Bende birde baş ağrısı yapmıştıki bu iğneler tel.de bile konuşurken sinir krizi geçirecek durumuna geliyordm
Özellikle hemşirenin yanında sordum bende yan etkiler yapıyo bu iğneler diye
Oda doğruladı beni eşim kendi kulaklarıyla duydu valla:1:
Ayy canım ya içme sigarayı lütfennn bebişinin sağlığını düşünnn yumoşlarına bir şey olmasınn

canım benim ben eşimle aynı olduk rabbim kolaylık versin bu ilaçlar ne oluyosa bizi bizden ediyo bazen ben kendimi tanıyamadım rabbim bu süreci en ufak hasarla atlatmamızı sonunda bebeklerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almamızı nasip etsin

yanlış hatırlıyosun şekerim. unuttun mu yakışıklı spermden olma kıvanç tatlıtuğ benzeri olacağı için seninki, benim kızımla kerteceğiz :)

normaldir tubacım. o senin kocan, anlık şeyler olur, ertesi gün unutulur. takılma canım benim.

Bende birde baş ağrısı yapmıştıki bu iğneler tel.de bile konuşurken sinir krizi geçirecek durumuna geliyordm
Ayy canım ya içme sigarayı lütfennn bebişinin sağlığını düşünnn yumoşlarına bir şey olmasınn

teşekkürler kızlarr ama ben öncekinde böyle dğildim yaa bunda çok sinirliyimm zaman geçsin artıkkk...

evet canım bebeklerimizi göz yaşıyla duayla sabırla bekliyoruz rabbim içimizdeki çocuk özlemini görüyo bazen sokakta bebek arabası süren anneleri gördüğümde hep içimden acaba bir gün benimde çocuğum olacakmı bende onu arabasıyla gezdireceğimmi diye düşünürdün rabbim şimdi umudum yokken umutlandırdı ve öyle bir kapı açtıki bebeğime kavuşmak için belkide yarından sonra günleri sayacağım inş rabbimden tek dileğimde o rabbim boynumuzu bükme bizi senin kapından ayırma senden istiyoruz sen dualarımızı duyan kabul edensin hepimizin kucağını doldur sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla
Ahh kıyamam ben sana canımmm yaa
Bazen çok uzak geliyor değilmi sanki hiç evladım olmayacakmı gibi geliyor
Hayalli bile o kadar tatlıyken kim bilir o geldiği zaman nasıl bir bayram olurrr

canım benim ben eşimle aynı olduk rabbim kolaylık versin bu ilaçlar ne oluyosa bizi bizden ediyo bazen ben kendimi tanıyamadım rabbim bu süreci en ufak hasarla atlatmamızı sonunda bebeklerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almamızı nasip etsin

amin canımm aminn çıldırmadan geçsin günler :((

aynı bende de felaket baş ağrısı halsizlik sinir ve ateş yaptı dr a sordum evet yapar dedi
eşimde duydu ben bi anda köpürünce olur aşkım tamam ilaçlardan böylesin diyo canım benim:16:

Back
X