Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana sans dılemek ıcın gelmıstım canım:)Rabbım yardımcın olsun ınsallah guzel haberını alıcaz:)opuyorum
dün 8 yumurtam toplanmıştı bu gün aradılar 5 tanesi döllenmiş eşim konuşmuş embriyologla ya salı yada perşembe transfer edilecekmiş inş güzel gelişip döllenirler annelerine sıkı tutunup hiç bırakmazlar allah hepimizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşlar ben çıkıyorum allaha emanet olun
Havinciğim ben senin yerinde olsam sabahleyin giderdim çünkü bu tahlil işleri hiç belli olmuyo
Öğleden sonra gidersen ertesi güne sarkar felan hiç lazım değil daha fazla aksiyon![]()
Havinciğim bu arada hemen sonucu bizlerede haber vermeyi unutma merak içinde seni bekliyor olacağız inş canım
canlar vakit baya geç oldu ben kaçar rabbime emanetsiniz bana dua etmeyi unutmayın duamdasınız
Havinciğim dualarım seninle ve umut bekleyen herkesle.İnşallah çok çok güzel haberlerini alırız.Meryem suresini oku ve ya dinle.Ben bütün tedavim boyunca elimden geldiği kadar okudum ve ya dinledim.Transferden sonrada hemen hemen hergün dinliyorum bebişim ve ya bebişlerim tutunsun benden vazgeçmesin diye.Hayırlı haberler alman dileğiyle[/QUOTE
yarın tüm tahlil sonucu alacak arkadaşlara Allah'tan hayırlısıyla olumlu sonuçlar , sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum...
Bu arada , çok güldük bugun, kendileri tüp bebek ikiz arkadaşlarımız var, 25 yaşlarındalar bugun geldiler Hadi diyorlar sizinde bebekler tutsunda onlara da tüp arabası alalım:):) bu arkadaşlarımıza bir dogumgünlerinde almıslar da:)
arkadaşlar benimle aynı günlerde sonucu öğrenecek olan var mı sizzlerde ne gibi belirtiler var. benim ilk tüp bebek denemem 2 embriyo yerleştirdiler çok heyecanlıyım lütfen cvp yazar mısınız?
oo kızlar maşallah baya kalabalığız bugün
ebruli nasılsın taze annecik
doktorundan memnun kaldınmı kayseride canım nasıldı anlatsana biraz
canım hoşgeldin bana bol bol dua et
slm canlar nasılsınz hepiinizi çok özledim toparlandım geldim hatta p.şembeden beri besin zehirlenmesi yaşadım çok hastaydım biraz bugün iyiyim sizi çok merak ettm...hepiizin şansı bol olsun hala içimde üzüntü var ancak allah sabrını veriyor ve toparlanamam dediğin halde kimi zaman unutuyosun bile...insallah ilk ve son negatf yazan ben olmuş olurum topiğimize...sizi sevindiremedim ama meleğim beni erkenden terketti nasip değilmiş yavrumu cennete yolladım...hepinizi öpüyorum iyi geceler![]()
gunaydin guzel gonullu arkadaslar guzel bir hafta gecirmenizi dilerim![]()
kızlar çok korkuyorum, cuma günü opu yapıldı ve 17 yumurta toplandı, bunlardan 13 tanesi döllenmiş, dün aradılar 9 tane kaldı diye doktorum 5. günü transferi yapmak istiyor biraz önce aradı 5 güne doğru giden 5-6 yumurtan var dedi. ya 5. güne hiç kalmazsa çok endişeliyim bütün emeklerim boşa gitmiş olucak. böyle bir ihtimal var dimi 3 günde 7 tanesi gitmiş oluyor((