Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oncelikle herkese merhablar arkadaslar ..malesef benim 2 negatifim var.
canim rahat ol boyle stresli olursan cok etkiler seni...5. gune kesinlikle gitsin sansi artiriri..benim 2 denemedede 3. gun transfer edildi ve malesef olmadi...sen oluruna birak ve doktorunu dinle...1 tane kalsin 5. gune gitsin ve o transfer edilsin sana
canımm önemli değil bir tanesi yaşasa benim için yeterli ama 3 günde yarısından fazlası gitti ya hiç kalmazsa diye endişeliyim en azından 3. gün bi iki tane dondursalardı. endişelenmemek elde değil. inş sende bir daha yaşamazsın canım negatifi çok zor yaa o kadar yoruldum ki artık.
canim kalir mutlaka..embriyolar 3 .gune yumurta etkisiyle 5. gune sperm kalitesiyle gidiyo demisti dr.um..zaten genelde 3. gune kadar giden gidiyo kalan kaliyo..emin ol 5. gune gidemeyecegini dusunselerdi devam etmezledi..bir arakadasim ist denedi 5 yumurtasi oldu..dusun doktor onu bile 5. gune getirdi..5. gune kalan 2 tane transfer edildi....5. gune gitmeyen zaten byuk ihtimal kalitesi dusuk olan oluyor...insallah insallah pozitifi al arkadasim...Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin..o kadar zorki
canım çok sağol birazcık da olsa içimi rahatlattın allah sana da hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.
içeriğini yarın adamı arayıp öğrenicem. daha ne bozacak ki, sayı 900 bin morfoloji 0 son testte
biz de seni özledik yeşimim. bak görüyor musun olayı. şimdi pozitif olsaydı besin zehirlenmesi olsaydı, gebelik bu yüzden bozulsaydı daha çok üzülüyor olmayacak mıydın. hakkaten bazen şer gördüğümüz hayır olabiliyor yeşimim ya. çok geçmiş olsun canım...
ben memnun kalmadım nuri beyi muayeneden sonra göremedim pek muayeneden sonra hep hemşirelerle muatap oldum çok aceleci bir tavrı vardı öyle espri yapıp rahatlatmak falan da olmadı aksine çok gergin duruyor bence .psikolojik konularda da konuştuğu yazıyor bir yerde öyle birşeyde olmadı.aslında daha çok orda çalışan hemşireler çok havalı sinem nadire hemşire falan.bilmiyorum hasta ayrımcılığı yapıyormu diye merak ettim senin sonucun inşallah pozitif olur.ama sana ilgisi nasıldı ben de bunu merak ettim seninle konuşurmuydu.
günaydın canlarrr... iyi haftalar hepinize...
havinim haberlerini bekliyorum heyecanla...
TşK ederim cnm benim...insan aldığı negatifi herşeyle kıyaslamaya başlıyor haklısın,her şerde hayır vardır.ama bu gece bi rüya gördüm 7 aylık hamileydim karnımdaki ağırlığı gördüm hissettim kızım olucakmış..inan rüyası bile güzel hamileliğin ilkkez böylle bir rüya gördüm.öpüyorum seni canım sen ne zaman başlıyosun tedavine?
kızlar ilknur ve güzelolacak'ın negatif mi sonuçlarıçok üzüldüm ya....
![]()
şu nuri bey kimmiş çok merak ettim ha :)) helal olsun adama, nerdeyse çatışma çıkacak onun yüzünden. adından söz ettirdi epeyce.
kızlar slm
gebelik aşımı yaptırıp geldim eşimden kan alındı sonra o laboratuarda analiz edildi ve başka sıvılarla karıştırılarak rahmime enjekte edildi
mirage yaz anam yaz transferim yarın kısmetse
bebeğim beni bekliyo şuan orda
inanıyorum olacak inş....
kızlar slm
gebelik aşımı yaptırıp geldim eşimden kan alındı sonra o laboratuarda analiz edildi ve başka sıvılarla karıştırılarak rahmime enjekte edildi
mirage yaz anam yaz transferim yarın kısmetse
bebeğim beni bekliyo şuan orda
inanıyorum olacak inş....
ay ben bir bilsem ne zaman başlayacağımı. başlayamıyorum :)) ben tedaviye başlama kısmına bile gelemiyorum bir türlü :))) ertelendi biliosun, yumurtam kistleşmiş diye. doğum kontrol hapı verdi, bir ayda geçer dedi. dedi ama önümüzdeki ay yine bayram var. o yüzdem işim muallak. kasıma kalabilir.
malesef canım.