• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Havinsu CANIM arkadasım maalesef negatifi görmüşsün
Çok çok üzüldüm Demekki vakti gelmemiş daha
Bizim imtihanımız çok zor Rabbim kolay getirsin
Ben inanıyorum sen bir gün kavuşacaksın evladına

merve canım şimdi adet olayım yıkanınca 2 dondurulmuşum var onları almaya gideceğim canım umudum olmasa çok üzülecektim ama umudum var rabbimin izniyle onlarla olacak rabbim senin pozitifi görmeni nasip etsin canım

kızlar ben şimdilik kaçar allaha emanet olun rabbim hepimizin kucağını doldursun rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın

kimsenin yüzünden çatışma çıkacağı falan yok nuri bey benim de doktorumdu ben memnun kalmadım arkadaşımız kalmış inş hamilede kalır ben sadece diğer hastalara nasıl davranıyordu onu öğrenmek istedim hepsi bu sağolsun arkadaş ta cevap verdi

çatışma yok evet:) ama çok güldüm. valla ben burada Nuri Bey hakkında, ayseaaabbb tarafından yazılanları çok önce okumuştum, bu zamana kadar çok bile dayandım. Umarım ayseaaabbb sizde çok kısa zamanda hamile kalırsınız. İnsan o moral bozukluğu ile bir günah keçisi arıyor olabilir ama bunları dr la o an konuşup çözüm bulmak en doğrusu. Nuri bey benim senelerdir doktorum. çok iyi tanıdığım için bu anlatılanın o olmadığını yazmak istedim.

selam kızlar sonucum negatif rabbim bizim bilmediğimiz herşeyi daha iyi bilir ondan hakkımızda hayırlı olanı istedik hakkımızda hayırlı olan buymuş rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek buna inanıyorum er yahutta geç sakın ümitsizliğe düşmeyin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin

canım üzülme demiyorum ister istemez üzülür insan ama yılmak yok iki tane dondurulmuş embriyon seni bekliyor rabbim nişallah onlarda yüzünü güldürür bizim şer bildiklerimizde hayır hayır bildiklerimizde şer olur biz bilemeyiz demekkki böylesi hayırlı imiş bi dahaki sefere inşallah allah bebklerine kavuşturur

biliyorsun önce olacağına inanmamız gerek ki olsun canım inş transferin güzel geçer ve bebeğine kavuşursun benım sana sormak istediğim gebelik aşısı dediğin aşının ismi ne canım bana doktor gebelik aşısı die bi aşı vermedi merak ettim şimdi

pld aşısı canım onu eczanede satmıyolar eşinden alınan kan ile yapılıyor

canım benim şimdi bekleme sırası bende hepiniz pozitif sonuçlar alın diye ben şimdilik dinlenmeye çekildim 2 dondurulmuşum var rabbimin izniyle onlarla yola devam edeceğim

çok üzüldüm havinim allah büyük elbet dondurulmuşların var benim oda yok 1 tane döllendi tutmazsa bidaha aynı acıları çekicem demek allah hayırlısını nasip etsin inş..

selam kızlar sonucum negatif rabbim bizim bilmediğimiz herşeyi daha iyi bilir ondan hakkımızda hayırlı olanı istedik hakkımızda hayırlı olan buymuş rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek buna inanıyorum er yahutta geç sakın ümitsizliğe düşmeyin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin

canım böyle büyük bir sınav karşısında dirayetli duruşun için seni tebrik ediyorum Allah ım inşaallah dondurulmuş transferinde yüzünü güldürsün:87:

havincim Allah a sığınman ne güzelll....umudunu yitirmemen ne güzelll....çok şükür ki dondurulmuş bebişlerin var RABBİM inşallah bu kez onlarla evlat sevgisini tattırır....

miss angel 1 tane deyip geçme bölünüp çoğalması sana bebiş olması için dua et...Allah ım senin yanında olsun inşalllahh.embriyolog aradı mı bugün gelişimi nasılmış?

kızlarr bugün opu yapıldı sadece 5 yumrtam toplandı bakalım sonuçlar ne olacak çok fazla sancı oldu bende evet opuda birşey olmuyor ama sonrasında bende gaz sancısına benzer bir durum var
miss angel transfer yapıldı mı canım??

Günaydın güzel annemiz :16: İnşallah hepimiz için bol yumurtalı, pozitif haberleri ile dolu güzel bir hafta olur :16: Dua et bizlere canım... :nazar::nazar::54:

insallah canim aminnnn...dua ediyorum tabi etmezmiyim hic rabbim herkesin gonlune gore versin daha fazla derman aratmasin kimseye insallah

havinsu canim hakkinda hayirlisi boyleymis uzme kendini dondurulmuslarinda varmis ne guzel insallah onlarla hamile kalirsin allah yardimcin olsun

havin su,ilknur ve güzelolcak arkadaşlarım Allah sabır versin ,insan yeni tedavilerle yeninden canlanıyor,ümitleniyor,bende her tedavimden sonra çok yıkılıyorum eşimle ayrılma noktalarına geliyorum,kendimi eksikli kusurlu hissediyorum,dilerim bu acılarımız tez zaman da son bulur ...

miss angel 1 tane deyip geçme bölünüp çoğalması sana bebiş olması için dua et...Allah ım senin yanında olsun inşalllahh.embriyolog aradı mı bugün gelişimi nasılmış?

bugün merkeze gittik aşı için bölünmesi gayet iyi sağlıklı dedi doktorum ama çok üzülmüş senden 16-17 bekliyodum ama foliküllerin içi boştu dedi anca 6 tane toplamış keşke 5-6 döllenseydide ben seçseydim en kalitelisini dedi doktorum benim genimden olduğunu nasıda belli etti kerata :)))))))))) onun için tek şansımız var oda bu embriyoyu koymak dedi kısmet ya belkide o 1 tane benim bebeğim olcak 3.gün transferi yapılcak bana kısmetse inş...akşama arıcaklar bakalım yarın kaçta gidicem diye moralim iyi şükür inanıyorum inş... olsun da o 1 taneden olsun rabbim hepimizi görüyor duyuyor ben inanıyorum ona nasip edecek bizlere bigün

Son düzenleme:
havin su,ilknur ve güzelolcak arkadaşlarım Allah sabır versin ,insan yeni tedavilerle yeninden canlanıyor,ümitleniyor,bende her tedavimden sonra çok yıkılıyorum eşimle ayrılma noktalarına geliyorum,kendimi eksikli kusurlu hissediyorum,dilerim bu acılarımız tez zaman da son bulur ...

Allahım sabırlar versin arkadaşlar nasipten ötesi olmuyor;insan çok üzülüyor ama umutsuzda yaşanmıyor,vakti gelince alıcaz inşallah kucağımıza yavrularımızı.

kızlarr bugün opu yapıldı sadece 5 yumrtam toplandı bakalım sonuçlar ne olacak çok fazla sancı oldu bende evet opuda birşey olmuyor ama sonrasında bende gaz sancısına benzer bir durum var
miss angel transfer yapıldı mı canım??

yok tatlım kısmetse yarın inş...
sende gaz var bende hem gaz hem mesaneye hem makata baskı karnım davul hala bide iğnelerin acısı ikide bi ç..şe gidiyom ama 1-2 damla geliyo sürekli gelmesinden bi hal oldum bugün her petrolde durduk :))))

kimsenin yüzünden çatışma çıkacağı falan yok nuri bey benim de doktorumdu ben memnun kalmadım arkadaşımız kalmış inş hamilede kalır ben sadece diğer hastalara nasıl davranıyordu onu öğrenmek istedim hepsi bu sağolsun arkadaş ta cevap verdi

biliyorum hayatım, şaka yapıyordum. niye çatışma çıksın?...

havinim, hepimizin senin duruşunu örnek alması gerekiyor. sen örnek bir insansın. bravo sana. diğer arkadaşların da dediği gibi zor bir süreç, vakti değilmiş. inandıktan sonra elbet olacak inşallah canım benim.

Havin her mesajın gibi bunda da yüce gönüllüğünü gösterdin arkadaşım.. :16: Seni tanımıyorum ama çok asil bir ruhun olduğunu düşünüyorum. Allah'ım inşallah seni bir daha üzmeden tez zamanda evladını verecek... Sabır ve şükür her zaman kazanacaktır. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum. :16:

kızlar sabahın köründen akşamın bu saatine kadar okuldayım... mini mini 5lerim çok tatlı bu sene ilk kez 5lerle tanıştık çok sevdim:) okulumu sınıfları çocukları özlemişimm...
kendimi toparladım mı henüz değil ama üstünü kapattım. eşim senin gülümsemen benim mutluluğum dedi.. bir daha ağlamadım .. ama zor gerçekten rüyadan uyanmak... şimdi yemek yapmam lazım evi toplamam lazım benim karmaşık günlerim başladı artık aldığım nefesi neremden alırım bilemiyorum... :)

havin...Rabbim seni esirgesin metanetin gerçekten kıskanılır... Allahım tez vakitte sana ve burada ki herkese hayırlı evlatlar nasip etsinnnn ... sabrını gücünü arttırsın . ama donmuşlarının da güç verdiği belli.. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
keşke benimde olsalardı:)))):1::1::1::1:

bu süreçte destek olan herkese sonsuz teşekkürlerrr......
artık sık giremiyorum ama fırsat buldukça takip edicem sizleri....:7::7::7::7::7::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::103::103::103::119::119::119::119::119::119::119::126::126::126::126::131:

Havinim canim,bunda da vardir bi hayir zaten sen herseyin farkindasin,Allah kolaylik versin insaAllah diger embriyolarin yuzunu guldurecek,geçmis olsun,soylicek baska kelime bulamiyorum,insan uzuluyor,Rabbim tez zamanda kucaklarimizi hayirli saglikli evlatlarla doldursun amin

daha once transfer olan arkadaslar size bi sorum olucak

bana 2 defa transfer yapildi daha onceki tedavilerimde,test gunu gelmesine 2 gun kala adetim oluyo ve test negatif cikiyo,burda okuyorum transfer olan arkadaslar test gununden sora mi adet oluyosunuz?

Back
X